QUOTE(DiOliMwa @ 2009 04 08, 04:56)
Labas,
Klausimukas temos autorei..
As deja rusiskai nesuprantu, bet labai noreciau isbandyti sita zalio maisto valgymo metoda...na aisku ne visam gyvenimui...bet jauciu kad taip darydama pravalysiu organizma...siandien apturejau pirma diena, ir galiu pasakyti, visai nieko...tik vat klausimukas kyla, ka galima valgyti is zaliu produktu...??na valgau agurkus, pomidorus..kopusta, morka susitarkavau su obuoliu...aisku litrais geriau zalia arbata ir vandenuka....Kiek suprantu sultys gali buti tik naturaliai spaustos...o vat dar klausimukas..ar vaisiai cia ieina? jauciu kad bananai tikrai ne...nes jie labai kaloringi...o jeigu apelsinai, greifruktai..manau tinka...
Buciau labai dekinga jeigu atsakytumete....
Sugalvojau sio metodo imtis tikrai nelabai tinkamu metu - arteja velykos...bet jauciu 4d galima pagyventi ir ant zalio maisto...o jau po svenciu reiks rimtai kibti i darba...
Pas mane ta pati beda...esu kriauses formos figuros, ir viskas nuseda ant uzpakaliuko ir slaunu...
p.s. dar rytais begioju krosa....
Tikiuosi arsakysite i klausimus ir tikiuosi kad sitas metodas man veiks...nes jau siandien jauciasi toks lengvumas...
man nepatinka jausti kad skrandis apkrautas...bet vat siandien jausmelis 
Klausimukas temos autorei..
As deja rusiskai nesuprantu, bet labai noreciau isbandyti sita zalio maisto valgymo metoda...na aisku ne visam gyvenimui...bet jauciu kad taip darydama pravalysiu organizma...siandien apturejau pirma diena, ir galiu pasakyti, visai nieko...tik vat klausimukas kyla, ka galima valgyti is zaliu produktu...??na valgau agurkus, pomidorus..kopusta, morka susitarkavau su obuoliu...aisku litrais geriau zalia arbata ir vandenuka....Kiek suprantu sultys gali buti tik naturaliai spaustos...o vat dar klausimukas..ar vaisiai cia ieina? jauciu kad bananai tikrai ne...nes jie labai kaloringi...o jeigu apelsinai, greifruktai..manau tinka...
Buciau labai dekinga jeigu atsakytumete....

Sugalvojau sio metodo imtis tikrai nelabai tinkamu metu - arteja velykos...bet jauciu 4d galima pagyventi ir ant zalio maisto...o jau po svenciu reiks rimtai kibti i darba...
Pas mane ta pati beda...esu kriauses formos figuros, ir viskas nuseda ant uzpakaliuko ir slaunu...
p.s. dar rytais begioju krosa....

Tikiuosi arsakysite i klausimus ir tikiuosi kad sitas metodas man veiks...nes jau siandien jauciasi toks lengvumas...

Taip,sultys tik naturaliai spaustos

Papildyta:
QUOTE(vasaros_saule @ 2009 04 08, 11:24)
DiOliMwa, valgyti bananus ir visus vaisius kokius tik nori galima. Kaip ir termiskai neapdorotus riesutus.
As pati jau virs savaites taip maitinuos, labai puikiai jauciuos ir labai daug energijos atsirado. Gal visa gyvenima taip ir nevalgysiu (nors kas cia zino), bet kad pajutau koks lengvumas yra nevartojant mesos ir kito maistinio slamsto tai faktas. ir labai nesinori grizti prie ankstesnio gyvenimo budo, kai pavalgius labiausiai noredavo numigt ir pailset
beje, Diuna, zinau, kad vaistu nereikia naudot, bet siuo metu del tam tikru moterisku ligu jauciu baisius pilvo skausmus ir norisi kokia tabletyte praryt, kad palengvetu. (turiu labai skausmingas menesines). Gal kokiu patarimu turi?
As pati jau virs savaites taip maitinuos, labai puikiai jauciuos ir labai daug energijos atsirado. Gal visa gyvenima taip ir nevalgysiu (nors kas cia zino), bet kad pajutau koks lengvumas yra nevartojant mesos ir kito maistinio slamsto tai faktas. ir labai nesinori grizti prie ankstesnio gyvenimo budo, kai pavalgius labiausiai noredavo numigt ir pailset

beje, Diuna, zinau, kad vaistu nereikia naudot, bet siuo metu del tam tikru moterisku ligu jauciu baisius pilvo skausmus ir norisi kokia tabletyte praryt, kad palengvetu. (turiu labai skausmingas menesines). Gal kokiu patarimu turi?
Laba diena! As asmeniskai esu uz naturapatija (kai nenaudojama jokiu vaistu ar zoleliu,o leidziama organizmui issigydyti paciam,padedant tik tam tikromis valymo proceduromis ir badavimu)-taciau,jokiu budu,nepatariu zut-but sekti mano pvz....Visu pirma,as net nezinau tavo diagnozes.Jeigu lyga yra rimta-reikia veikt apgalvotai.Manau,kad tau verta pasikonsultuot pas Daugiaziede,nes jos galva yra kupina vertingos informacijos sveiko gyvenimo budo klausimais.
Sekmes,atsikratant ligos!
Papildyta:
QUOTE(wajew @ 2009 04 07, 23:00)
žalią maistą ėda dyvūnai, na dar saulėmėgiai. Lietuviai kitokiame klomato juostoje gyvena. Turiu problemų su skrandžiu bei žarnynu, bandžiau prieš metus tą patį daryti apie ką jūs visos rašot, bet man į naudą neįšėjo. Turėjau grįšti prie šilto maisto. Tik viena žinau gerai, kad vienu metu valgomas tik 1 maistas, o po 15 min., kitas. va kodėl kai kurie užsieniečiai ilgai ir linksmai pietauja ar vakarieniauja. Kas tinka vienam, tas netinka kitam, reikia atitaikyti savo organizmui. Na, būdama 26 metų propagauotoja gali ir turėti bėdų su virškinimu, bet kiekvienam savo, kad tik gerai jaustis, tai faktas. Nesirgit
Jei yra rimtu problemu su virskinimu-reikia pereiti prie zalios mitybos palaipsniui.
Nors as ir mano vyras turejom gastrita.Remuo zaiuriai esdavo kaskart pavalgius.Perejom prie zalio maisto staigiai,ir taip pat staigiai atsikratem sios problemos

O norint valgyti viena maista vienu metu 15-os min. pertraukos tikrai mazai.Po vaisiu reiktu laukti nors 30-40 min,po darzoviu- 1 val,o po sausu (nemirkytu) riesutu net 3 valandas.Kitaip nera prasmes valgyt atskirai-nes skrandyje tie produktai visvien susitiks

Papildyta:
Kadangi pastebejau,kad atsisakius gyvulines kilmes produktu ir pradejus valgyt sveikiau,netiketai prabunda begalinis zingeidumas(apie tai rasoma ir Ajurvedoj)-patalpinu cia kelias nuorodas su knygom,kurias tikrai verta paskaityti tiems,kas zengia pirmus zingsnius (ir pazengusiems pravers

1. http://lib.aldebaran...kniga_1__0.html
2. http://s-slova.ru/pa...ova_138053.html
3.http://eckharttolle.by.ru/page6.html
4. http://eckharttolle.by.ru/page7.html