Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

hihihi.gif negalima? lotuliukas.gif
Atsakyti
nu sakes tu pavarai hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif nu kadangi cia dietos puslapis tai NE bigsmile.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 23 balandžio 2009 - 15:14
as kitaip negaliu valgyti topsecret.gif lotuliukas.gif bet pasistengsiu vakariene dietiska aptureti ax.gif
Atsakyti
ok.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 23, 15:36)
sveikos 4u.gif  pirmoji maisto lekste panosej,valgau kosyte  thumbup.gif  truputi cukraus padauginau,bet taaaip skanu blush2.gif  jau puse dienos istveriau thumbup.gif

na neblogai tu čia lotuliukas.gif sakoma, kad negalima ir druskos, bet man be jos neskanu o visai, o tu čia apie cukrų kalbi lotuliukas.gif dabar žinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
va va lotuliukas.gif
Atsakyti
laikomes smile.gif
Atsakyti
sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Man tai jau snd pirma diena (nu pagal ta kitokia, tai vandens dziena bigsmile.gif kaskaip smagu visai bigsmile.gif irnesakyk.gif ) o tau kaip ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masculine @ 2009 04 23, 19:31)
sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif 
Man tai jau snd pirma diena (nu pagal ta kitokia, tai vandens dziena bigsmile.gif  kaskaip smagu  visai bigsmile.gif  irnesakyk.gif ) o tau kaip ? smile.gif

nesisuka mintys apie maista? man tai bado dienos nuna dazniausiai sunkios, oj sunkios doh.gif
Atsakyti
Zinok nesuprantu vapse biggrin.gif man irgi ziaurei keista, kad - ne g.gif net smagu smile.gif gal kad kaskodel geras nusiteikimas, nors ir visa diena pilna maisto kvapu kaip niekad, nes sveciu turim tai ir db kvapai sklinda is virtuves biggrin.gif As tarp kita ko vartoju dar tokius kaip ir vaistus "raniberl 300" nes man biski budavo, kai pavalgau po kokios valandos tox jausmas, kad nesupranti ar tau griauzia skrandi ir stemple ar valgyt nori, tai jie man padeda, tai dar + sita 1 snd isgeriau tai matyt nuslopino skrandzio rugstis biggrin.gif o kaip tau,gi tau irgi siandien pirma avizines diena ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 23 balandžio 2009 - 20:18
nu visai cia mane paneles uzparinot doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif as tik cukriuko,kad nepaslysciau,o cia dabar lotuliukas.gif viskas,nuo siol dietos bus tik RIMTOS be cukraus verysad.gif verysad.gif verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
okay pabandysiu nesijuokt hihihi.gif ir smagu del tavo ryzto assa.gif
Atsakyti