Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

koks dar vaiku maistelis?? blink.gif cia gi prie normaliu kosiu stovi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Masculine @ 2009 04 24, 13:42)
O kokia dar buna jai nepaprasta  lotuliukas.gif  paprasciausi aviziniai dribsniai kur virti 5 min arba 15... Seip jajgu nori laikytis sios dietos tai turi zinoti kad ji valomoji, taigi kiek supratau is jusu uzpilinejamu vandeniu  kosiu tai ten jau wos ko ne pusfabrikaciai, idekit bent kiek pasatangu ir netingekit nusipirkt kur bent 5 minutes reikia pavirti... ir be DRUSKOS ir JUO LABIAU - BE CUKRAUS... Zodziu kiek pastangu idesit, tokius rezultatus ir turesit....

sveikos, aš košę dar paivairinu keliais obuoliais (suvalgiau tris siandien), ir dabar valgysiu košės bliūdelį. kitaip nelabai išeina, nes tarp algymų gaunasi enmaži tarpai, o universitete valgyti šaltą košę.... kažkaip nelabai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
valgau košę kur virti 5 min, bet dar turiu likusios ir tos kur 1 min. ten nėra pusfabrikatis, tiesiog labai smulkiai susmulkinti (vaikams pritaikyta), bet man ji skani blush2.gif
Atsakyti
tai reiskia ir maniske kazkiek vaiksika lotuliukas.gif bet tikrai,svarbu,kad skanu thumbup.gif as tai siandien irgi tik 1 bliudeli te suvalgiau,uztat biski paprikos pakramsnojau lotuliukas.gif uz valandeles jauciu reikes pietus pasidaryti cool.gif
Atsakyti
O as tai jau suvalgiau daaaug obuoliu biggrin.gif tai nuotaika pakilo sokiai.gif tease.gif biggrin.gif ryt jau ir tik kose valgysiu smile.gif nu nesusigundet kitu variantu aviznes koses dietos ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 24 balandžio 2009 - 14:25
tuo,kur dabar laikaisi? rolleyes.gif
Atsakyti
aha smile.gif
Atsakyti
man visa diena vien vandeni gerti butu beproto sunku 000189.gif su obuoliais gal gal ax.gif na,paziuresiu,gal kitas savaitgalis bus toks,jei rysiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krishtoline_ashara: 24 balandžio 2009 - 14:31
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 24, 15:12)
tai reiskia ir maniske kazkiek vaiksika lotuliukas.gif  bet tikrai,svarbu,kad skanu thumbup.gif  as tai siandien irgi tik 1 bliudeli te suvalgiau,uztat biski paprikos pakramsnojau lotuliukas.gif  uz valandeles jauciu reikes pietus pasidaryti cool.gif

sukapojau du puodelius avižinės košės. svertis žadu pirmadienį mirksiukas.gif ilgiau nelabai noriu laikytis. schmoll.gif noriu normalaus maito, kurio turiu šaldytuve doh.gif nors, gal labai patiks (bet abejoju) doh.gif
Atsakyti
as taip pat pirmadieni sversiuos ax.gif bet tikiuosi po to nepradeti valgyti viska,ka akys mato doh.gif reikia protingai maitintis,nes kitaip nebus rezultato smile.gif
Atsakyti
o man tai zinok atvirksciai biggrin.gif kaskaip net lengviau nevalgyt negu, kad " prasidet su mazu kiekio maistu" manau kad gal net sunkiau tversiuos su obuoliais siandiena negu vakar visai be nieko biggrin.gif ( beje jau norma suvalgiau obuoliu biggrin.gif ir kadangi JU jau nebeliko tai nebebus ko) tik dabar reikia kito maisto neprisislams kaip karvei, beT kartosiuos : JAI PRISIESIU BUSIU STUORA STUORA +TUNKANTI KARVE KURI NERAS DZINSU ! bash.gif bash.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masculine @ 2009 04 24, 15:36)
o man tai zinok atvirksciai  biggrin.gif  kaskaip net lengviau nevalgyt negu, kad " prasidet su mazu kiekio maistu" manau kad gal net sunkiau tversiuos su obuoliais siandiena negu vakar visai be nieko biggrin.gif ( beje jau norma suvalgiau obuoliu biggrin.gif ir kadangi JU jau nebeliko tai nebebus ko) tik dabar reikia kito maisto neprisislams kaip karvei, beT kartosiuos : JAI PRISIESIU BUSIU STUORA STUORA +TUNKANTI KARVE KURI NERAS DZINSU !  bash.gif  bash.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

man irgi karatsi lengviau, sunku man daryti iškrovos dienas, man tada jau geriau tik vanduo (na, dar be kavos rytas neprasideda blush2.gif )
o po dietos grįšiu prie kalorijų skaičiavimo, bet ten svoris gan lėtai krenta, jei nedarai iškrovos dienų doh.gif turbūt pradėsiu daryti iškrovas su avižine koše. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dday: 24 balandžio 2009 - 14:52
kaip sekasi košiauti? bigsmile.gif
Atsakyti