Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

QUOTE(Masculine @ 2009 04 22, 20:16)
Nu matyt tada tik tuom  g.gif  o ka daryt jaj man reikia kelniu ir nesukusiu dar iki 30 d  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

sukųsi, kur tu dėsiesi??? lotuliukas.gif palaikysim morališkai, jei bus sunku mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek ilgiausiai galima sitos dietos laikytis?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 22, 21:14)
kiek ilgiausiai galima sitos dietos laikytis?? g.gif

turbūt ne ilgiau 10 dienų, nes monodietos nėra labai sveika unsure.gif
Atsakyti
nezinau kas turetu atsitikti,kad 10 dienu istverciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 22, 21:19)
nezinau kas turetu atsitikti,kad 10 dienu istverciau doh.gif  lotuliukas.gif

mano nuomonė būtų panaši šiuo klausimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bet pora trejeta dienu galima pasistengti,viskas gi del grozio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 04 22, 21:29)
bet pora trejeta dienu galima pasistengti,viskas gi del grozio  wub.gif

tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kaip suprantu mes tryse laikomės? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dday @ 2009 04 22, 13:20)
su gimtadieniu pirmiausia  4u.gif o jau esi kiek numetusi? celiulitas, kalnuotas pilvas tik su sportu db išnyks ir taisyklinga mityba, aišku. bet kad tu ir taip liekna, aš pati esu 170 ir mano tikslas 57, nors gal norėčiau ir kokių 55  blush2.gif bet tada tikrai bučiau liekna, nebūtų pilvo (bet aš sportuoju nuo vaikystės ir gana nemažai). o kaip tau su sportu reikalai?  mirksiukas.gif o kokių dietų laikeisi? lygtais numetei 3 kg su šia dieta?
koks tavo pradinis svoris buvo? (oj kiek daug klasimų čia tau  lotuliukas.gif )

Ačiū visom už sveikinimus 4u.gif nu jei taip apytiksliai tai jau numečiau apie 6 kg, o dėl sporto tai man čia peilis blink.gif nu niekaip doh.gif negaliu pati prisiverst, o palydovės neturiu, kad lengviau būtų schmoll.gif tai vat tokie ir reikalai doh.gif gal kažką kažkur apie taisyklingus pratimus įmestumėt paskaityt? smile.gif aha, su šia dieta as 3 kg pamečiau, ir jie kaip ir negrįžo, dabar tai minimali mano masė, o iki +1,5 kg vaikšto. Prieš tai skaičiavau kalorijas, man tai ir buvo labai veiksminga, tada krito pirmiausia apimtys o po to svoris... Tik pabosta skaičiuoti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktuti @ 2009 04 22, 23:00)
Ačiū visom už sveikinimus  4u.gif  nu jei taip apytiksliai tai jau numečiau apie 6 kg, o dėl sporto tai man čia peilis  blink.gif  nu niekaip  doh.gif  negaliu pati prisiverst, o palydovės neturiu, kad lengviau būtų  schmoll.gif  tai vat tokie ir reikalai  doh.gif  gal kažką kažkur apie taisyklingus pratimus įmestumėt paskaityt?  smile.gif  aha, su šia dieta as 3 kg pamečiau, ir jie kaip ir negrįžo, dabar tai minimali mano masė, o iki +1,5 kg vaikšto. Prieš tai skaičiavau kalorijas, man tai ir buvo labai veiksminga, tada krito pirmiausia apimtys o po to svoris... Tik pabosta skaičiuoti..  ax.gif

aš skaičiuoju irgi, bet dabar pradėjo "strigti" man tas skaičiavimas. vis viršiju normą, svoris irgi nekrenta schmoll.gif (nes ėdu). todėl galvoju gal reikia spyrio tokio gero, kai pavalgysiu košę, skrandis susitrauks, apetitas sumažės, gal pasireguliuos sotumo jausmas g.gif o jei ir ne, tai gal bent svoris pradės judėt žemyn bigsmile.gif
man skaičiuoti irgi pabodo, noriu pailsėti, bet kartu ir mesti svorį, nes tiesiog valgyti ir lieknėti nemoku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dday: 22 balandžio 2009 - 22:10
sveikos
as irgi kazkada laikiausi sitos dietos 4u.gif man patiko ir alkana nebuvau... ja man pasiule viena bendraradbe, bet visas valgiarastis biski kitoks buvo smile.gif jos reikejo valgyti du kartus p[er diena...
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2009 04 23, 08:10)
sveikos
as irgi kazkada laikiausi sitos dietos  4u.gif  man patiko ir alkana nebuvau... ja man pasiule viena bendraradbe, bet visas valgiarastis biski kitoks buvo smile.gif jos reikejo valgyti du kartus p[er diena...

labas rytas, o kaip sekesi? kokie buvo dietos rezultatai? 4u.gif
aš šiandien pradedu mirksiukas.gif dar nevalgiau, bet tuoj eisiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dday: 23 balandžio 2009 - 08:00