Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

taip reiketu pasportuoti namie dar,bet neprisiverciu bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif negaliu nei dienos prabut be avizines koses ;D
kiekviena ryta verdu, jauciu priklausomybe jau gavau
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar ir taip atsitinka smile.gif kaip manai,tai pareguliuoja svori,ar tiesiog valgai,kad skanu? g.gif ax.gif
Atsakyti
pasirodo kad atsitinka ;D
as valgau kad man skanu, beto esu skaicius, kad ir svoriui gerai...
manau kad man tai padejo svoriui biggrin.gif
Atsakyti
tada nestabdysiu ir as savo bandymo pusryciams ir vakarienei (dazniausiai) valgyti kose clap.gif
Atsakyti
assa.gif assa.gif assa.gif ooooo ! tai cia visai kaip as bigsmile.gif bigsmile.gif nu ji man tokia skani kad essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif o tu beje kaip ja verdi, su druska, be? as tai be bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
gerai kad musu daug tokiu biggrin.gif
as tai be druskos verdu, ir ant vandens... bet kai kada idedu razinu sauja arba medaus pora sauksteliu arba uogienes truputi...
bet kartais ir viena valgau...
dar man labai skani nordic firmos avizine kose su kvieciu gemalais smile.gif
Atsakyti
nu ir sugriesijau siandien doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif pietums du mazus lavasus pasidariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip uzsimaniau ax.gif ta proga nubaudziau save ir vakarienes negausiu bigsmile.gif
Atsakyti
ir teisingai taip tau ir reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pati zinau essen.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif rytoj suplanavau eiti is paskaitu namo pestute fitness3.gif visgi pavasaris,silta,pakeps veidas ir kojos pasportuos ax.gif
Atsakyti
o as suplanavau pabegiot ryt su drauge bigsmile.gif tik ar nebus blogai , nes man kaip tik reikia kojas plonint o cia jai jos issipus bijau.gif
Atsakyti
as tai kai bandziau begioti man tai blauzdos ishsipusdavo kazkaip g.gif gal cia tik ishmislas,bet man taip atrode lotuliukas.gif tai nebepraktikuoju to,tuo labiau nemoku gerai kvepuoti,dustu is karto ax.gif
Atsakyti