aš jaučiu, kad prasivalė žarnynas, bet svertis neturiu kur. jau košės nevalgau. renkuosi įvairų maistą ir kcal ksiačiavimą. šiandien darau iškrovą

as tai pusryciams ir vakarienei pasirinkau gerasias skaidulas siandien,kai jas pabaigsiu,dar miusli turiu ir aishku koses
bet tos skaidulos tai skanios bent jau man

as irgi dievinu tas skidulas, jos man labai socios labai, ir taip toks skanus dalykelis

QUOTE(Yourga @ 2009 04 28, 14:31)
as irgi dievinu tas skidulas, jos man labai socios labai, ir taip toks skanus dalykelis 

skaidulas ir aš valgau, sotumo suteikia ir virškinimui labai gerai. nekietėja viduriai

labas vakaras
jungiuosi prie pokalbio su kose

Zodziu mergaites
GRYSTU, neina man cia nesireiksti
Tai va galvoju ir vel selenas pradet valgyt
kaskada valgiau ju daugiau nei paprasto maisto
del viduriu uzkietejimo tai dar galima butu pasigincyt
nepratusiems tai uzkieteja ir dar kaip reikalas
kazi po tokios ilgos pertraukos man neuzkietes
o siandiena man butu buvusi 3 diena koses , bet... Kad jas kur galas
bliamba, nugi vel paslydau, kaskaip, kai valgai kose tai trecioj dienoj usimanai kasko kito
nu bet zodziu dabar uzsivedziau sasvinuka, nusibraiziau langelius kada svertis ir panasiai turesiu kaip dietinimosi kalendoriu.
Beje usimaniau kasko kito , nes jau kaskaip trecia diena nebuvau pas nykstukus
tai gal is nervu paslydau ir del "nykstuku reikalo"
Su svorio numetimu tai irgi nesamone pas mane gaunas
1 kg tenuridenau, bet per visa ta laika, nu bendrai ner ko stebetis
zodziu dar yra BESIKOSINANCIU ? Bet labai bijau jai vel uzkietes
ai, sakiau selenas pradesiu vartoti

as tai tikrai nebenoriu istisai 3 kartus per diena kose valgyti,tada tikrai susigundai kitu maistu
taigi kadangi pietus visada valgau ne namie,tai jie pas mane bus normalus,aisku ne bulves su mesa,bet kazkas lengvesnio,o vakarienei tai kosyte tiks
Masculine,gal kokiu vaisiu pavalgyk,prastums visas koses

bet tu saunuole,rimtai nusiteikusi
as tai manau,kad geriau kai po truputi tirpsta kilogramai,negu,kad greitai,bijau dar daugiau priaugti

oj zinok pas mane keicias mintys kas valanda
jau mastau apie ta vel kur 1 diena obuoliai 1 vanduo 2 kose