Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

aš jaučiu, kad prasivalė žarnynas, bet svertis neturiu kur. jau košės nevalgau. renkuosi įvairų maistą ir kcal ksiačiavimą. šiandien darau iškrovą ax.gif
Atsakyti
as tai pusryciams ir vakarienei pasirinkau gerasias skaidulas siandien,kai jas pabaigsiu,dar miusli turiu ir aishku koses lotuliukas.gif bet tos skaidulos tai skanios bent jau man ax.gif
Atsakyti
as irgi dievinu tas skidulas, jos man labai socios labai, ir taip toks skanus dalykelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yourga @ 2009 04 28, 14:31)
as irgi dievinu tas skidulas, jos man labai socios labai, ir taip toks skanus dalykelis  ax.gif

skaidulas ir aš valgau, sotumo suteikia ir virškinimui labai gerai. nekietėja viduriai mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif jungiuosi prie pokalbio su kose drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zodziu mergaites biggrin.gif GRYSTU, neina man cia nesireiksti lotuliukas.gif blush2.gif Tai va galvoju ir vel selenas pradet valgyt bigsmile.gif kaskada valgiau ju daugiau nei paprasto maisto lotuliukas.gif del viduriu uzkietejimo tai dar galima butu pasigincyt bigsmile.gif nepratusiems tai uzkieteja ir dar kaip reikalas g.gif kazi po tokios ilgos pertraukos man neuzkietes g.gif o siandiena man butu buvusi 3 diena koses , bet... Kad jas kur galas lotuliukas.gif bliamba, nugi vel paslydau, kaskaip, kai valgai kose tai trecioj dienoj usimanai kasko kito g.gif nu bet zodziu dabar uzsivedziau sasvinuka, nusibraiziau langelius kada svertis ir panasiai turesiu kaip dietinimosi kalendoriu. hihihi.gif Beje usimaniau kasko kito , nes jau kaskaip trecia diena nebuvau pas nykstukus blink.gif tai gal is nervu paslydau ir del "nykstuku reikalo" g.gif Su svorio numetimu tai irgi nesamone pas mane gaunas biggrin.gif 1 kg tenuridenau, bet per visa ta laika, nu bendrai ner ko stebetis doh.gif doh.gif doh.gif zodziu dar yra BESIKOSINANCIU ? Bet labai bijau jai vel uzkietes unsure.gif ai, sakiau selenas pradesiu vartoti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 28 balandžio 2009 - 17:19
as tai tikrai nebenoriu istisai 3 kartus per diena kose valgyti,tada tikrai susigundai kitu maistu blush2.gif lotuliukas.gif taigi kadangi pietus visada valgau ne namie,tai jie pas mane bus normalus,aisku ne bulves su mesa,bet kazkas lengvesnio,o vakarienei tai kosyte tiks ax.gif Masculine,gal kokiu vaisiu pavalgyk,prastums visas koses lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif blem bet kai vaisiu valgysiu tai nenumesiu g.gif kaskaip nekrenta tada arba tada karta per diena reikia valgyt su obuoliais verysad.gif bet tada jau po 3 dienu kaskaip kelnes pralaisveja bigsmile.gif net nezinau, kaskaip su ta viena kose nelabai man svoris nori krist , nu bet bendrai tiek teisilaikau lotuliukas.gif o su kita dieta net nezianu tada kaip butu lotuliukas.gif ryt dar pamazinsiu koses norma vienai porcijai is 100 gr i 50 ir virsiu su selenom tada 3 valgymai , gal tada bus geriau ir + selenos tai gal neuzkietes g.gif
Atsakyti
bet tu saunuole,rimtai nusiteikusi thumbup.gif as tai manau,kad geriau kai po truputi tirpsta kilogramai,negu,kad greitai,bijau dar daugiau priaugti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krishtoline_ashara: 28 balandžio 2009 - 18:59
oj zinok pas mane keicias mintys kas valanda lotuliukas.gif jau mastau apie ta vel kur 1 diena obuoliai 1 vanduo 2 kose lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ziurek,kas tau labiau tinka ax.gif
Atsakyti
smile.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti