Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

MAN TAI OBUOLIAUTI - ZIAURIAI doh.gif doh.gif doh.gif visa vakara sedziu su issiputusiu pilvu ir kaip ant adatu... biggrin.gif bliamba negaliu vos vos laikausi, siaubas suvariau jauciu kokia 17 obuoliu per visa diena blink.gif blink.gif doh.gif ryt varau pirkt laisvinamuju biggrin.gif nes ce visas lobis pilve neaisku kada pasisalins biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(Masculine @ 2009 04 24, 22:22)
MAN TAI OBUOLIAUTI - ZIAURIAI  doh.gif  doh.gif  doh.gif  visa vakara sedziu su issiputusiu pilvu ir kaip ant adatu... biggrin.gif bliamba negaliu vos vos laikausi, siaubas suvariau jauciu kokia 17 obuoliu per visa diena  blink.gif  blink.gif  doh.gif  ryt varau pirkt laisvinamuju biggrin.gif nes ce visas lobis pilve neaisku kada pasisalins biggrin.gif:D:D

pirk ne laisvinamųjų, o nuo pilvo pūtimo... tada nedaryk tokių dienų, jei netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha matyt nelabai cia tiko su tais abuoliais sad.gif Bet jau ryt KOSYTE ! biggrin.gif pasiilgau smile.gif o pirmadieni padarysiu iskrova , bet kaip ir sakiau jau man lengviau vapse nevalgyt biggrin.gif tai tada pirmadieni h2o o antradieni priklausytu abuoliai bet praleisiu bus : kuose kuose kuose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 24 balandžio 2009 - 22:57
QUOTE(Masculine @ 2009 04 24, 23:54)
kuose kuose kuose biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms ! group.gif
Vakar seip ne taip, bet istveriau obuoliu diena, nors ir net su 17 obuoliu lotuliukas.gif nu zodziu mano kose jau garuoja essen.gif essen.gif essen.gif kaip jums sekasi "kosintis" ??? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Skanesniu pusryciu-pietu nei neisvaizduoju !!! lotuliukas.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nu buvo pasaka, ir be jokios druskos lotuliukas.gif kaskas pamanys kad nuo proto nusokau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masculine @ 2009 04 25, 11:31)
Labas rytas visoms !  group.gif
Vakar seip ne taip, bet istveriau obuoliu diena, nors ir net su 17 obuoliu  lotuliukas.gif  nu zodziu mano kose jau garuoja  essen.gif  essen.gif  essen.gif  kaip jums sekasi "kosintis"  ???  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
Skanesniu pusryciu-pietu nei neisvaizduoju !!!  lotuliukas.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  nu buvo pasaka, ir be jokios druskos lotuliukas.gif  kaskas pamanys kad nuo proto nusokau  lotuliukas.gif

aš nepasakyčiau, kad laaabbaaaiii skanu, bet valgyti galima. aš su druska valgau nes viena tai man ji beskonė doh.gif jau tuoj ir pietūs, bet bandysiu apie kokią 2 val eiti pietauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Padaryk iskrovos diena su h2o, poto su abuoliais - pamatysi, bus dar ir kaip skanu sokiai.gif Nu bet matyt tiesiog reikia ir laiko ir seip pripratimo biggrin.gif nes as pirma tiek druskos varydavau, kad bijau.gif o nustojau, kai jau pamaciau, kad negerai darosi blink.gif , budavo eini eini ir jauti kad suru burnoj is niekur nieko ir taip kad.. nu zodziu doh.gif biggrin.gif Blem as cia apie ta bedruske kose biggrin.gif jau uzknist juodai pradesiu jus hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 25 balandžio 2009 - 11:17
QUOTE(Masculine @ 2009 04 25, 12:15)
Padaryk iskrovos diena su h2o, poto su abuoliais - pamatysi, bus dar ir kaip skanu    sokiai.gif Nu bet matyt tiesiog reikia ir laiko ir seip pripratimo  biggrin.gif  nes as pirma tiek druskos varydavau, kad  bijau.gif o nustojau, kai jau pamaciau, kad negerai darosi  blink.gif , budavo eini eini ir jauti kad suru burnoj is niekur nieko ir taip  kad.. nu zodziu  doh.gif  biggrin.gif  Blem as cia apie ta bedruske kose biggrin.gif jau uzknist juodai pradesiu jus  hihihi.gif  hihihi.gif

banduo mažai dėt, aš labai daug nededu, nu kad skonis būtų šioks toks lotuliukas.gif druską tai reikia mažinti, apskritai, nepasakyčiau, kad mėgstu sūriai valgyti, bet retkarčiais būtų galima ir be jos apsieiti blink.gif po dviejų iškrovos dienų jau turėtų jaustis rezultatai tau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif vakar pirkdama parduotuvej kose uzmeciau netyciom aki i kazkokios moters krepseli,tai ji irgi turejo avizine kose lotuliukas.gif juokas paeme doh.gif lotuliukas.gif pietus mano bus uz kokios valandeles,nes dar nenoriu blush2.gif

p.s. kaip lauke silllta vacation1.gif
Atsakyti
Zodziu taip biggrin.gif : man reikia relaxo biggrin.gif ir taip perdaug i viska rimtai neziuret, maziau lankytis sitam forume, taigi, manau, kad taip danznai manes nepamatysit biggrin.gif g.gif nes per daug mintys susikoncentravusios ties ta kose, rezultatais, ir valgymu... o is to nieko gero nesigauna.. Kada nors apsireiksiu, paziuret kaip cia jus, gal brukstelsiu 1 kita minti smile.gif ir kada nors parasysiu savo rezultatus( laikysiuos ir toliau as jos ) smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, as ir laikiausi tokios dietos : 3 etapai ir viskas susideda is koses, vandens ir obuoliu. smile.gif vat kaip tik po jos as sugalvojau valgyt vien tik kose, nes man biski per ziauru buvo visa diena vien vanduo ar obuoliai 4u.gif sekmingesne man buvo dieta kai valgiau visa savaite vien tik kose, na bet cia turbut del to, kad kur 4 dienos o kur visa savaite biggrin.gif nu ka, pirmadienis, sverimosi diena: kazin kaip rezultatai nuo pareitos savaites skirsis blush2.gif dabar nebeturiu laiko saziningai dietintis, sesija arteja doh.gif
Papildyta:
Na va - pasisvėriau, išsimatavau smile.gif ir normaliai, nuo praeitos savaitės priaugau 300 g, apimtys nepakito, tai manau, kad gal visai šauniai numečiau tuos kilogramiukus ir jie (jei prisižiūrėsiu), pas mane nebesugrįš ax.gif
Atsakyti
labas vakaras mirksiukas.gif as per keturias dienas avizines koses dietos su dviem nuklydimais doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif pameciau 1 kg lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuo shiandien maitinuosi beveik tvarkingai smile.gif prisiverciau pusrycius pavalgyti,ko siaip nedarydavau schmoll.gif tai kazkaip ir pietu labai nelaukiau unsure.gif cool.gif
Atsakyti