Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

edytka--is pradziu man atrodo 4 kazkur dienas valgiau kose,su keliais nuklydimais,o dabar jau antra savaite kaip nevalgau po 6val ir stengiuosi nevalgyti nesveiko maisto mirksiukas.gif

Masculine,bet kai pradeda kristi svoris tai taip ir norisi,kad dar dar dar nukristu lotuliukas.gif tikriausiai niekada gana nebus doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krishtoline_ashara: 13 gegužės 2009 - 21:58
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 05 13, 22:51)
edytka--is pradziu man atrodo 4 kazkur dienas valgiau kose,su keliais nuklydimais,o dabar jau antra savaite kaip nevalgau po 6val ir stengiuosi nevalgyti nesveiko maisto mirksiukas.gif 

Bet tai tu saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 05 13, 23:51)
Masculine,bet kai pradeda kristi svoris tai taip ir norisi,kad dar dar dar nukristu lotuliukas.gif  tikriausiai niekada gana nebus doh.gif  ax.gif

ooooj sita tikrai zinaaau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 14 gegužės 2009 - 12:29
Na ka,pirma diena ipusejo smile.gif Kose valgiau tik viena karta ir tai ne tiek kiek pasidariau,uzsikimso greitai smile.gif Alkio nesijaucia visiskai,matysiu kaip ryt atrodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Edyta kiek planuoji laikytis sios dietos? ax.gif daug planuoji numesti svorio,ar tik apsivalyti skrandi? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 05 14, 16:18)
Edyta kiek planuoji laikytis sios dietos? ax.gif  daug planuoji numesti svorio,ar tik apsivalyti skrandi? g.gif  smile.gif

Iki pilnos laimes reikia numesti 2-3 kg nes neitelpu i pernykscius dzinsus sad.gif Braska siules lotuliukas.gif Planuoju kosyte valgyt tol kol tiek nukris smile.gif O del skrandzio tai tikrai noriu apsivalyti nes per paskutini laika esu tiek pririjusi visokio blogio kad net baisu doh.gif Va net sia minute kai rasau svajoju apie koki kebaba blush2.gif
Atsakyti
jei laikysies,tikrai numesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos paeles smile.gif

Nu kaip tau, edytka? Likaisi, gal jaukokiu rezultatu yra? bigsmile.gif

Kaip tau sekasi krishtoline_ashara ? smile.gif
Atsakyti
sveika mirksiukas.gif svoris lieka stabilus,nepersivalgymo deka thumbup.gif o prie avizines grisiu po sesijos,kai proto nebereikes lotuliukas.gif kaip tau ?
Atsakyti
Super !!! 2 kg dingo thumbup.gif ir tikrai nebuvo zverisko alkio. Siandien dar ryte suvalgiau dubeneli koses o pietum salotu .Dar 1 kg ir tilpsiu i senus rubus mirksiukas.gif
Atsakyti
svarbu dabar,numetus neprivalgyti nesamoniu tongue.gif sveikinu su 2 kg 4u.gif
Atsakyti
sveikutes noreciau ir as jungtis i jusu gretas,nes kazkaip noriu pamest 5kg likusius po nestuke.gif tai ar priimsit? pasidalinkit ka jus valgote? tik avizine kosyte 3k dienoj?ar galima salotu?vaisiu? kaip del kavos? as kofemane esu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti