Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

Kasukas, smagu kad jungiesi 4u.gif
As busiu realiste ir bandysiu nuo pirmadienio, nes per iseigines man butu sunku, kai visa seima seda valgyt kartu ax.gif
Man reiktu numest 3-4kg blush2.gif
Atsakyti
man tai savaitgaliai nera laisvos dienos, todel pradedu tuoj pat, nes ka prizadu sau kanors pradet nuo pirmadienio, tai taip ir lieka, nes gi nesakiau nuo kurio pirmadienio lotuliukas.gif jau kose uzsipyliau. laukiu ryto unsure.gif
Atsakyti
Kasuk, kaip sekesi?
As nuo siandien jau apribojau savo raciona-kava ir arbata be cukraus, vakariene iki 6val.
Bet kosyte kaip ir suplanuota, tik nuo pirmadienio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 12 13, 21:41)
Kasuk, kaip sekesi?
As nuo siandien jau apribojau savo raciona-kava ir arbata be cukraus, vakariene iki 6val.
Bet kosyte kaip ir suplanuota, tik nuo pirmadienio  cool.gif

sekesi sunkiai... supratau (tiksliau prisiminiau) kodel pas mane 2 maisai tu dribsniu spintelej nepaliesti.. nepernesu as ju doh.gif zodziu suvalgiau jogurta ir apelsina dar, nes pacios koses vos sauksta kita..
neskanu ziauriai, kokios uogienes prisidejus tai butu gal nieko lotuliukas.gif net nezinau.. jauciu nieko man nesigaus su tom avizom..
Atsakyti
Siandien startuoju. Svoris 58,5kg, norisi numesti 3kg.

Kasukas, jei nemegsti avizines koses gal tau si dieta nelabai tinkama. Gali pasirinkti grikiu, ryziudietas. Man paciai avizos tinka, as jas isiverdu skystai, tai ir susylu ir pasisotinu. Kitos kruopos man per sausos schmoll.gif nors megstu grikius, bet tik su sviestuku ax.gif

Palinkekit man sekmes, o dar geriau-junkites kas i kompanija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 12 16, 11:11)
Siandien startuoju. Svoris 58,5kg, norisi numesti 3kg.

Kasukas, jei nemegsti avizines koses gal tau si dieta nelabai tinkama. Gali pasirinkti grikiu, ryziudietas. Man paciai avizos tinka, as jas isiverdu skystai, tai ir susylu ir pasisotinu. Kitos kruopos man per sausos  schmoll.gif  nors megstu grikius, bet tik su sviestuku  ax.gif

Palinkekit man sekmes, o dar geriau-junkites kas i kompanija  4u.gif

Sekmes mirksiukas.gif as dar laikausi lotuliukas.gif tik valgau skaniai, vakar isipjausciau banana ir jogurta. nuo penktadienio -2kg, bet reikia laukti galutinio svorio, po sav. nes kai skanu tai ir suvalgiau nemazai, o ir kaloriju dasidejo.. daugiau 4kg net nenoreciau.

ziurint kas kiek valgo, bet 3kg tai cia drasiai manau nukris..
Atsakyti
Saunuole kad laikaisi, o ir -2 per tiek dienu irgi puiku bigsmile.gif
As planuoju iki sestadienio pasikudinti, nes 6tadieni firmos balius, tai leisiu sau kanors skanaus ir sveiko -zuvytes, vaisiu ir pan tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 12 16, 12:36)
Saunuole kad laikaisi, o ir -2 per tiek dienu irgi puiku  bigsmile.gif
As planuoju iki sestadienio pasikudinti, nes 6tadieni firmos balius, tai leisiu sau  kanors skanaus ir sveiko -zuvytes, vaisiu ir pan  tongue.gif

Cia del to, kad pirma diena beveik badas buvo lotuliukas.gif paskui sugalvojau kaip pasiskaninti..

nenoriu daug ir staigiai numesti, nes pareis su kaupu kg biggrin.gif dar 2kg sutirps,ir stabdysiu..

as prisiziuresiu iki sekancio sestadienio, o per vestuves atsivalgysiu doh.gif lotuliukas.gif
Sekmes jums atsilaikyti vakarelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Po triju porciju (po 50gr) koses jau ziureti i tas avizas nebenoriu lotuliukas.gif
Nesenai pasidariau ir isipjausciau banano -daugiau prasom negundyti pagarddais doh.gif
Blogiausia man kad dirbu namuose, tai kartias nebeskiriu ar mano pilvas gurgia ar saldytuvas . Sunkiausia bus vakare, nes megstu kanors pakramtyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 12 16, 16:35)
Po triju porciju (po 50gr) koses jau ziureti i tas avizas nebenoriu  lotuliukas.gif
Nesenai pasidariau ir isipjausciau banano -daugiau prasom negundyti pagarddais  doh.gif
Blogiausia man kad dirbu namuose, tai kartias nebeskiriu ar mano pilvas gurgia ar saldytuvas . Sunkiausia bus vakare, nes megstu kanors pakramtyti  blush2.gif

biggrin.gif oi suprantu jus biggrin.gif kokia uogiene aisku nieko gero, bet kazkoki vaisiu isipjaustyt, ar jogurto, nemanau kad labai blogai, o ir vitaminai papildomi.
As irgi dirbu namie... o tai figurai kenkia doh.gif

vakare pakramtykit AVIZINIU DRIBSNIU KOSES thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Islydejau seima ir aisku pasisveriau, -400gr po vakar biggrin.gif
Vakare nugriesinau ax.gif velnias gunde tokiu bais skaniu dalyku.....braskem sokolade doh.gif
Dvi suvalgiau doh.gif bet nebevalgiau 2 vakariniu avizu porciju.....
As taip pasiskaiciavusi, kad kas 2 val. Gaminuosi po 50gr. Koses, kas gaunasi per diena 300gr, o tai yra apie 1000kcal. Dar vakar pabaigiau dribsniu dezute, tai viriau 7 grudu kose, kcal vos pora vienetu skirtumas. Bet ta kose su linu semenim ir beje man ji skanesne pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 12 17, 07:42)
Islydejau seima ir aisku pasisveriau, -400gr po vakar  biggrin.gif
Vakare nugriesinau  ax.gif  velnias gunde tokiu bais skaniu dalyku.....braskem sokolade  doh.gif
Dvi suvalgiau  doh.gif  bet nebevalgiau 2 vakariniu avizu porciju.....
As taip pasiskaiciavusi, kad kas 2 val. Gaminuosi po 50gr. Koses, kas gaunasi per diena 300gr, o tai yra apie 1000kcal. Dar vakar pabaigiau dribsniu dezute, tai viriau 7 grudu kose, kcal vos pora vienetu skirtumas. Bet ta kose su linu semenim ir beje man ji skanesne pasirode  smile.gif

As manau, kad cia esme butent kalorijose, ir kad suvalgyti galima pakankamai dideli maisto kieki, todel nemanau, kad yra skirtumas kokia ta kose.
As tai maistiniu svarstykliu neturiu, tai is akies bliuduka uzsiplikau, dabar kai valgau skania, tai suvalgau tokius 3 thumbup.gif

Svarstykles daviau,kad isnestu is namu, absurdas daznai laipiot, tikro rezultato neatspindi. O kai laikausi dietos lipu ryte vakare doh.gif tai dabar kai nera,ramu biggrin.gif
Rytoj laukia ilga kelione automobiliu,todel dieta baigsis ties pusryciais. Galeciau zinoma isideti i stiklaini koses, bet jau nebenoriu, keli kg bus nukrite, ir man gana, nes darausi pikta, kai namie kiti ivairu skanu maista valgo, ir dar mano gaminta verysad.gif
Manau bus nukrite 2.5kg. nuo penktadienio. nu ir gerai, jei buciau valgius gryna ja, be nieko, tai siandien butu kokie -6 lotuliukas.gif

Sekmes jums toliau laikytis mirksiukas.gif

Uzsuksiu cia po Svenciu lotuliukas.gif
Atsakyti