QUOTE(matuke @ 2013 12 17, 07:42)
Islydejau seima ir aisku pasisveriau, -400gr po vakar
Vakare nugriesinau

velnias gunde tokiu bais skaniu dalyku.....braskem sokolade
Dvi suvalgiau

bet nebevalgiau 2 vakariniu avizu porciju.....
As taip pasiskaiciavusi, kad kas 2 val. Gaminuosi po 50gr. Koses, kas gaunasi per diena 300gr, o tai yra apie 1000kcal. Dar vakar pabaigiau dribsniu dezute, tai viriau 7 grudu kose, kcal vos pora vienetu skirtumas. Bet ta kose su linu semenim ir beje man ji skanesne pasirode
As manau, kad cia esme butent kalorijose, ir kad suvalgyti galima pakankamai dideli maisto kieki, todel nemanau, kad yra skirtumas kokia ta kose.
As tai maistiniu svarstykliu neturiu, tai is akies bliuduka uzsiplikau, dabar kai valgau skania, tai suvalgau tokius 3
Svarstykles daviau,kad isnestu is namu, absurdas daznai laipiot, tikro rezultato neatspindi. O kai laikausi dietos lipu ryte vakare

tai dabar kai nera,ramu
Rytoj laukia ilga kelione automobiliu,todel dieta baigsis ties pusryciais. Galeciau zinoma isideti i stiklaini koses, bet jau nebenoriu, keli kg bus nukrite, ir man gana, nes darausi pikta, kai namie kiti ivairu skanu maista valgo, ir dar mano gaminta
Manau bus nukrite 2.5kg. nuo penktadienio. nu ir gerai, jei buciau valgius gryna ja, be nieko, tai siandien butu kokie -6
Sekmes jums toliau laikytis
Uzsuksiu cia po Svenciu