Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

Labutis labutis krishtoline_ashara 4u.gif TAIP ! Is pradziu maniau, kad bus gerai, gal dar planuoju kada pasilaikyt "esmeraldutes" biggrin.gif bet tik jau ne dabar... - NEISLENDU IS VIRTUVES lotuliukas.gif essen.gif doh.gif

Kaip smagu, pasitiko mania !! wub.gif group.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 04 birželio 2009 - 20:50
lotuliukas.gif lotuliukas.gif o rezultatu pasiekei kokiu nors? 4u.gif
Atsakyti
BUVAU, BUVAAAAAU... lotuliukas.gif -6 kg, is kuriu beliko gal -1 arba nei 1, bijau ir lipt ant svarstykliu biggrin.gif ax.gif Bet teks kuria diena vis delto unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 04 birželio 2009 - 20:52
tai po tokio dziaugsmo matyt baliu pasidarei drinks_cheers.gif taigi vasara,grishkime prie to,nuo ko pradejome clap.gif nors mano svoris laikosi,bet kazkaip nepatinka man kaip kunas atrodo ir tai ka valgau g.gif nesamones visokias essen.gif jauciausi geriau,kai kose daznai valgydavau thumbup.gif
Atsakyti
Va va doh.gif 100% pritariu tau, KOSE = SVEIKATA, GERA SAVIJAUTA,SVEIKA GYVENSENA ! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Cia tai bent sukis smartass.gif visa diena vien kose valgysi?? ar kaip nors idomiau liezuvis.gif
Atsakyti
TAIP ! thumbup.gif ir visi mate ir matys mano pasisakyma, tad stengsiuos ji ir vykdyt smile.gif smile.gif smile.gif thumbup.gif O kaip tu smile.gif ? Dar beje zadu sportuot bigsmile.gif fitness3.gif
Atsakyti
jau kaip sakiau,mano draugas KAMUOLYS visada prie tv,tai gulejimui pries tv sakau-NE didis.gif ir visa laika sokineju ant jo lotuliukas.gif pagreiteja manau virskinimas,nes susipurto viskas assa.gif sporto manau siaip ar taip reikia,nes kas is to,kad svoris nukris ir liks po to nukarusi oda hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos, o as turiu bloga naujiena.. Laikiausi sitos dietos 7 dienas ir kaip tycia po jos man pradejo labai slinkti plaukai... verysad.gif nezinau ka ir bedaryti kai plaunant plaukus - ju pilna vonia, dziovinantis dar pribyra, ir po to svelniai sukuojant buna pilnas sepetys.. Nenoriu bauginti, bet gal kuriai yra taip kaip man..
Atsakyti
vajej unsure.gif o jokio streso nepatyrei? idomu,kad vien nuo koses gali imti plaukai slinkti g.gif gal vitaminu truksta?
Atsakyti
QUOTE(viktuti @ 2009 06 05, 20:22)
Sveikos, o as turiu bloga naujiena.. Laikiausi sitos dietos  7 dienas ir kaip tycia po jos man pradejo labai slinkti plaukai...  verysad.gif  nezinau ka ir bedaryti kai plaunant plaukus - ju pilna vonia, dziovinantis dar pribyra, ir po to svelniai sukuojant buna pilnas sepetys.. Nenoriu bauginti, bet gal kuriai yra taip kaip man..

Sveika prisijungus i "PLAUKU SLINKIMO BURY" lotuliukas.gif Kai pradejau laikytis visokiu dietu, taip plaukai ir pradejo slinkt biggrin.gif jau 3 metai po didziojo svorio netekimo slenka, ypac paumeja, kai kokios dietos pradedu laikytis biggrin.gif Vitaminus geriu nuolat ir ne po 1 rusies, tai jei negerciau? - Isvis be plauku buciau lotuliukas.gif
Papildyta:
Bet baisiausiai pamenu slinko, tai kai savaite vien tik varske valgiau fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 05 birželio 2009 - 20:52
QUOTE(Masculine @ 2009 06 05, 21:53)
Bet baisiausiai pamenu slinko, tai kai savaite vien tik varske valgiau  fear.gif  fear.gif  fear.gif

bat ar verat laikytis tada tokios dietos, jei plaukai slenka. juk tai primas organizmo ženklas, kad dieta netinkama ir kenkia organizmui schmoll.gif
Atsakyti