sveikos nezinau ar kas nors cia dasr besilsanko..bet noriu pasakyti kad as siandien bandau valgyt kose be nieko ir geriu zalia arbata be cukraus, nu ziauru ...ne kitaip.. na svorio gal ir nenumesiu bet labai tikiuosi kad pavyks pasijausti lengviau bo po svenciu sunkoka
Sweikos ir as nusprendziau pora diena pavalyti savo orgnizma nuo to blogio kuris manyje liko po svenciu ir jungiuosi prie jusu avizines dietos pradedu valgyt kosyte jau nuo siandienos
Pasimirčiau aš nuo tokios dietos. Košę galėčiau valgyt max. vieną dieną.Kitą dieną vemčiau,o po to dar 8 badaučiau Aš jaučiu antipatiją milžinišką avižinių dribsnių,5 grūdų ir pns. košėms.Man sunku net ir 1 induką suvalgyt...Nors..1 kartą į 3-4 metus man norisi bliūdelio,bet įdomiausia tai,kad norisi tik iki tol,kol pasigaminu ir įsidedu į lėkštę Tada baigiasi visi valgymai ir košė keliaujama mamai arba vargšui ciūcikui,kuris irgi nemėgsta košių
Sveikos, as vel cia liko dar daug laiko, kad pavasari galeciau atrodyt super taigi... pradesiu sios dietos laikytis nuo vasario 1, nes dabar sesija tai sunku
Sveikos . noreciau pasiteirauti kokias avizines koses valgote, ar valgote greitai pagaminamas, nes esu girdejusi , jog nevisos tos koses jau tokios ir sveikos ?