Įkraunama...
Įkraunama...

Avižinės košės dieta

O sveika smile.gif super, kad tik yra norinciu gathering.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
tai nuo rytojaus pradesiu lotuliukas.gif siandien buvo izanginis pabandymas,skanu thumbup.gif tai manau kliudys tik skanus maistas saldytuve doh.gif reikes i ji neziureti cool.gif
Atsakyti
Sveikute prisijungus smile.gif o man tai kaip ir sakiau: grizo skysciai, nes apimtys net sumazejo o tas puse kg jau ne toks baisus tongue.gif
Atsakyti
pusryciai praejo,kol kas nera noro pulti prie skanumynu smile.gif nebent reikia koki vaisiu suvalgyt g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif su šventėmis visas biggrin.gif kaip sekasi lieknėti? Aš tai visai laiminga nes per šventes priaugau tik du šimtus gramų thumbup.gif nu tai čia super lotuliukas.gif tik bėda man tokia, kad neturiu ką rengtis blush2.gif dar nesinori pirkti naujų drabužių, nes galvoju, kad dar numesiu svorio, o tai ir vaikstau dabar tokia apsmukusi blush2.gif unsure.gif na pradedu šeštą savaitę ir jau tikiu, kad atėjus vasarai galėsiu džiaugtis savimi ax.gif to linkiu ir jums, valios ryžto ir užsispyrimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va sveikos smile.gif visas su praejusiom tongue.gif tik siandien isejo prisijungt blush2.gif per sventes net nezinau kiek usiauginau, bet jaucias biski, nenorejau gadintis nuotaikos biggrin.gif o dabar vel i prisilaikymo vezias bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
O tai čia žiūriu, kad mūsų sumažėjo, po švenčių išėjo iš rikiuotės ax.gif
Atsakyti
aha lotuliukas.gif Nia, vsio daba rimtai susiemu doh.gif bo vakar sveciu buvo tai nusidejau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 16 balandžio 2009 - 09:40
QUOTE(voras34 @ 2009 03 17, 10:14)
man ši košė labai patinka, bet tokios dietos nesilaikyčiau, aišku turėtų būti efektyvi, nes jau po kelių dienų nesinorės į ją net žiūrėti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pritariu tau kad ilgai jos neprivalgysi doh.gif
Atsakyti
Sveikos panos ,
vakar man tokia depresija buwo kad ... Nuejom ieskot kelniu, ir ka ? Arba per mazos, arba per ilgos, zodziu paluzau juodai, jai tas pats, nu ir ka galvojat prisipirkom nezmoniskai daug saldumynu ... doh.gif poto to dar wel jau ta tiesiogine zodzio prasme edem doh.gif zodziu ziuresiuos jau kaska sia savaite RIMTAAAI ! doh.gif matyt stimulas bus kelnes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 19 balandžio 2009 - 08:43
Siandien startuoju !!! new_russian.gif
10 dienikiu eksperimenta darysiu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 20 balandžio 2009 - 08:22
QUOTE(Masculine @ 2009 04 20, 09:21)
Siandien startuoju !!!  new_russian.gif
10 dienikiu eksperimenta darysiu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

na ir kaip startas? kaip eksperimentas 4u.gif
Atsakyti