Įkraunama...
Įkraunama...

Draudžia rukyti

Shalimar, aš kalbėjau tik apie žalingus įpročius wink.gif pvz uždrausti rūkyti ar tarkim prašyti, kad ji to nedarytų-jis turi pilną teisę-tai žalingas įprotis, ne tik jai pačiai, bet ir jam, kiek suprantu ir vaikas yra... Juk tu pvz netoleruotum, jei tavo vyras taptų narkomanu ar alkoholiku? O kontrolė platesniu požiūriu-jau ir man netoleruojama.. schmoll.gif viskas turi turėti ribas.. bet kadangi temos klausimas buvo apie rūkymą-tai apie tai ir atsakiau.. wink.gif smile.gif
Atsakyti
Pas mane tokia pat situacija. Praktiškai neberūkau, nes diedas pyksta...bet kartais nutūkstu nuo pavadžio...Ypač kur kavinėj, su draugėm...vieną kitą cigaretę ir sugriešiju....
Atsakyti
na prie vaiko tai nerukau, siuo klausimu ir pritariu kad prie vaiku negalima rukyti. Bet kai tai yra konroliuojama kasdien, ir "uostoma" tai veda is proto...
nors prie jo as ir nerukau, tik darbe ir jei kur vakare su draugais pasedim. Bet kad ir kavineje jei parukau daugiau is karto priekaistai ir zvilgsniai "tu jau savo norma virsijai". Kokia norma - viena karta norisi daugiau, kita karta visai nesinori, kaip to negalima suprasti sad.gif
Atsakyti
man tai jau vien temos pavadininmas nepatinka " vyras draudžia rūkyti". Ką reiškia "draudžia" " kontroliuoja"? suaugusiam žmogui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pirma: 17 rugpjūčio 2005 - 15:06
tai supratau kad bera keli variantai:
arba mesti rukyti
arba mane "mes"
arba ... bus taip ir toliau kaip lyg siolei...
Atsakyti
Suprantu, kad nerukanciom arba tom kuriu antros puses ruko tai jokia ne tema... Bet jei jums reiketu atsisakyti ko nors ka labai megstate ir prie ko esate priprate gal tada butu lengviau mane suprasti...
Atsakyti
QUOTE(Odi @ 2005 08 17, 15:21)
tai supratau kad bera keli variantai:
arba mesti rukyti
arba mane "mes"
arba ... bus taip ir toliau kaip lyg siolei...

O ar nėra dalykų, kuriuos jam norėtum (galėtum) drausti? Pvz.: gurkšnoti alų, žvalgytis į ilgakojas merginas, spoksoti televizorių (šitas ypač kelnkia vyrams), knarkti, palikti neišplautą lėkštę... tease.gif
O rūkyt tai galėtum ir mesti brunette.gif
Atsakyti
Jei vyrui tikrai rupetu zmonos sveikata, yra pakankamai kitu budu tai irodyti.Manau Odi jau seniai ne trylika metu ir ji pati zino kas gerai ir kas blogai.Draudimas kazka daryti-tai absoliutus kito nuomones nepaisymas ir tolerancijos nebuvimas.Teko gyventi su tokiu zmogum ir zinau ka tai reiskia sad.gif
Atsakyti
Labutis.Nu jau tikrai kas neruko,tas ir nesupras ka reiskia parukyti ta rytine cigarete ax.gif As irgi rukau ir ne pirmus metus smoke.gif Kai susipazinau su draugu tai jis irgi ruke,bet mete,nu bet tai cia buvo jo ir tik jo apsisprendimas,o as kaip rukiau taip ir rukau ir nei jis nei kas kitas to uzdrausti negali cool.gif ir jokiu problemu nekylas,aisku vakare einant miegot palendu po dusu,isisvalau dantu ir nei kvapo nei ko thumbup.gif
Taip,kad nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
as nerukau ir mane "zudo" cigareciu kvapas ir miegoti, kad ir su mylimu, bet prisirukusiu yra nemalonu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 17 rugpjūčio 2005 - 19:21
QUOTE(Shalimar @ 2005 08 17, 14:16)
O partneris susitaikyti su tuo negali? blink.gif Kodel moteris turi nusileisti? blink.gif

Jei partneris nenori nusileisti, jį galima pakeisti. biggrin.gif
Na o kad nereikėtų taip drastiškai elgtis, geriausia, kaip čia patarinėjo - irgi ką nors jam pradėti drausti. Gal supras ir nusileis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 08 17, 14:33)
Rigedora, cia ne visai rukyme esme, jis gali uzdrausti bet ka-gerti alkoholi, valgyti ta ir ta, sedeti supermamoj ir pan smile.gif Net neklauses nuomones, jam visai neidomu, nori tu to ar ne, jis nori, jam nepatinka, ir tu turi taip daryti.Nemanau, kad vyrai labai klausytu moteru, jei pasakytum, negerk alaus-man nepatinka ir pan smile.gif Tolerancija yra vienas svarbiausiu dalyku seimoje ax.gif

Sutinku. Tolerancijos stoka gadina santykius. Aš pati rūkiau, mečiau, dabar darbe parūkau, namuose nerūkau, pradėti vėl rūkyti - nenorėčiau, vyrui pabambu (bet tik tiek tongue.gif ), kad jis rūko ir sveikatą gadina biggrin.gif , bet nemanau kad dviejų suaugusių žmonių santykiuose galima statyti ultimatumus g.gif
Kai buvau metusi - man irgi nepatiko kai maniškis rūkė. Bet juk kiekvieno asmeninis reikalas. Aišku čia dar ir nuo santykių priklauso. Jei namuose vienas viršininkas, kitas pavaldinys - algą gaunantis - tada belieka mesti rūkyti arba keisti darbą biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti