Įkraunama...
Įkraunama...

Lito devalvacija 3

Siulau negaisti laiko, kol dar Litas nedevalvuotas ir pasinaudoti proga jau si sestadieni paversti bevercius Litus prekemis.

http://www.maxima.lt...pirkimo-naktis/
Atsakyti
QUOTE(SonataNav @ 2009 03 19, 11:20)
Siulau negaisti laiko, kol dar Litas nedevalvuotas ir pasinaudoti proga jau si sestadieni paversti bevercius Litus prekemis.

http://www.maxima.lt...pirkimo-naktis/

Vertimas - litą tikra devalvuos, jis jau dabar bevertis. Is sitokių bajerių bankai jau nemažai pinigų pasidarė, kiek ten konvertavo per linksmąjį savaitgalį?..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Norejau, paklausti daugiau ismananciuju ar galiu drasiai keisti LTL paskola i EUR? Ar tikrai nebus devalvuotas Litas? Gal kas nors galetu laiduoti, ne tik savo liezuviu, bet ir parasu?

Is anksto dekoju uz laidavimo pasiulymus, bandysiu atsirinkti geriausia smile.gif
Atsakyti
Blinda ilgai be SM neištvėrė cool.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 03 19, 12:18)
Blinda ilgai be SM neištvėrė  cool.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jusu pasiilgau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 03 19, 12:20)
Jusu pasiilgau...  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif alter ego, tu tikra aiškiaregė, kaip anoj apverkimo temoj prognozavai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 03 19, 13:18)
Blinda ilgai be SM neištvėrė  cool.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 03 19, 13:04)

Oho kiek gerbeju...
O kur visi "ananasai" dingo?
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 03 19, 14:09)
Oho kiek gerbeju...
O kur visi "ananasai" dingo?

oo netgi ir Apuoka apacioj matau biggrin.gif nu tikrai daug gerbeju lotuliukas.gif
keista, tik kad nauju nicku neatsirado, visi seni unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 03 19, 12:20)
Jusu pasiilgau...  lotuliukas.gif

Na jau... irnesakyk.gif man atrodo kur kas labiau pasiilgot devalvacijos temos ir savo ego paglostymo - "O ką aš sakiau"... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 03 19, 13:14)
Na jau... irnesakyk.gif  man atrodo kur kas labiau pasiilgot devalvacijos temos ir savo ego paglostymo - "O ką aš sakiau"...  hihihi.gif

Na ka jus gerbiamoji, pasiilgau jusu, tikra tiesa... smile.gif

Bet pripazinkit, kad buvau teisus. smile.gif Ateina visiskas krizec. Sprogo NT burbuliukas... Leidziames, oi kaip kietai smile.gif Net nera prasmes diskutuoti... Reikia kokia nauja tema susirasti, neartiems dirvonams.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 18, 15:21)
O ko tokia patenkinta? Gal tau iš to buvo nauda g.gif Arba atvirkščiai, nereikia dėl nieko pergyventi, tai už kitus 'pasidžiaugsi". Bet kai žmonės rublius keitė į doleriukus, irgi buvo tokių, kurie durnino - debilino, bet po to užsiraukė kaip naginės, kai rubliai greitai pavirto sienų tapetais. Ir tie, kurie vaipėsi, liko be nieko. Tau dar linksma, panele ar ponia jolo?

Ar juoksiuosi, ar verksiu, nuo to niekas nepasikeis. mirksiukas.gif Tai geriau pasijuokti flirt.gif O ir šiaip, stengiuosi kuo mažiau dėl visko pergyvent, nes sveikatai geriau tongue.gif Bet čia jau eilinis šios temos poster_offtopic.gif

Kad būtų bent kiek į temą, tai išreikšiu ir savo nuomonę blush2.gif Manau, kad devalvacija bus, tai tik laiko klausimas. smile.gif
Atsakyti