Įkraunama...
Įkraunama...

Lito devalvacija 3

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 03 19, 13:13)
oo netgi ir Apuoka apacioj matau  biggrin.gif 

netgi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 19 kovo 2009 - 14:54
Sveiki, jeigu ka domina kaip tie bankai manipulioja visuomene tai siulyciau pasiskaityt http://paliokas.blog...s-pinigais.html . Ten dar galite rasti daug visokiu straipsiu i jums rupimus klausimus. g.gif Man paciai idomu paskaityt kaip musu Lietuvoj viskas vyksta, tikrai suprantamai ir logiskai parasyta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 03 19, 13:00)
Norejau, paklausti daugiau ismananciuju ar galiu drasiai keisti LTL paskola i EUR? Ar tikrai nebus devalvuotas Litas? Gal kas nors galetu laiduoti, ne tik savo liezuviu, bet ir parasu?

Is anksto dekoju uz laidavimo pasiulymus, bandysiu atsirinkti geriausia smile.gif

Tai kad cia visi vienareiksmiskai svaidosi faktais, kad litas jau beveik davalvuotas. Na isskyrus mane. As iki siol nepritariu tokiai minciai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2009 03 19, 15:50)

malonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 03 19, 13:21)
Bet pripazinkit, kad buvau teisus. smile.gif Ateina visiskas krizec. Sprogo NT burbuliukas... Leidziames, oi kaip kietai smile.gif Net nera prasmes diskutuoti... Reikia kokia nauja tema susirasti, neartiems dirvonams.smile.gif

Dar nedevalvavo, taigi dar ir čia nearti dirvonai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 03 19, 15:48)
Tai kad cia visi vienareiksmiskai svaidosi faktais, kad litas jau beveik davalvuotas. Na isskyrus mane. As iki siol nepritariu tokiai minciai. smile.gif

O Kubilius šiandien per žinias pagrasino, kad jei biudžetininkų profsąjungos "šumą" kels dėl mažinamų algų, tai tikrai teks litą devalvuoti, nes jis nuvertės, galės visi sienas išsiklijuoti. Taigi, jau metama šantažo korta: jūs kažko norit, šast aš jums devalvaciją.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 19, 20:48)
O Kubilius šiandien per žinias pagrasino, kad jei biudžetininkų profsąjungos "šumą" kels dėl mažinamų algų, tai tikrai teks litą devalvuoti, nes jis nuvertės, galės visi sienas išsiklijuoti. Taigi, jau metama šantažo korta: jūs kažko norit, šast aš jums devalvaciją.

Na, Lita juk saugo Lito patikimumo istatymas, kaip jis gali nuverteti? smile.gif
Ir atcuktuvaz, visu bankininku tevas irgi sake, kad devalvacijos nebus...
Atsakyti
Tai kai iš Kubiliaus lūpų išbuntavojo toks grasinimas, tai koks ten patikimumo įstatymas doh.gif Kurį galima matyt pakeisti per vieną naktį, apie ką sakė, kad "nieko negalima pakeisti per vieną naktį alter ego įmestame linke - laidoje "Versijos". Nors ištiesų visa ta beletristika yra muilo putos liaudžiai.
Atsakyti
Bus ta devalvacija, tik klausimas kada smile.gif o politikai kitaip kalbeti negali - žmonės ir taip visko bijo, panikos apimti smile.gif tai geriau skausmingai, bet staigiai smile.gif
Atsakyti
Na stai, ziniasklaida pono Kubiliaus zodi jau paverte "kunu" smile.gif

"Pasirinkimas paprastas - arba mes taupome, taip pat ir atlyginimų sąskaita, ir grįžtame į 2007 metus, arba mes neišlaikome valstybės finansų stabilumo, neišlaikome lito stabilumo, valiuta devalvuojama, ir tada visi mūsų atlyginimai ir pensijos, kuriuos taip stipriai lyg norime išsaugoti, tampa beverčiai ir juos galime klijuoti ant sienų", - sakė A. Kubilius.
Atsakyti
QUOTE(SonataNav @ 2009 03 20, 09:34)
Na stai, ziniasklaida  pono Kubiliaus zodi jau paverte "kunu" smile.gif

"Pasirinkimas paprastas - arba mes taupome, taip pat ir atlyginimų sąskaita, ir grįžtame į 2007 metus, arba mes neišlaikome valstybės finansų stabilumo, neišlaikome lito stabilumo, valiuta devalvuojama, ir tada visi mūsų atlyginimai ir pensijos, kuriuos taip stipriai lyg norime išsaugoti, tampa beverčiai ir juos galime klijuoti ant sienų", - sakė A. Kubilius.

pamatė, kad Devalveckui galima šnekėti, tai ir šitas liežuvio nevaldo....nors iš esmės čia šantažas
Atsakyti
QUOTE(BalticGold @ 2009 03 20, 10:51)
pamatė, kad Devalveckui galima šnekėti, tai ir šitas liežuvio nevaldo....nors iš esmės čia šantažas

isivaizduoju, kad darysis si savaitgali valiutos keityklose smile.gif

Bet vis tiek nesusigaudau, uzvakar sake, kad devaluoti neimanoma, Litas padengtas uzsienio valiuta ir auksu, dabar jau pasirodo jei tik algu nemazinsim, tai jau galima bus devalvuoti. Keistas tas Andrius smile.gif
Atsakyti