Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(tapkute @ 2009 03 24, 13:13)
Aš 2-rame variante dėčiau kriauklę šalia. Pas vieną drauge namie taip, tai dar prieš kriaukę stovi spintutė (labai gerai susidėti tualetinį popierių atsargini ar įv. moteriškus dalykėlius  thumbup.gif

Papildyta:

su kuo jūs tuos planiukus tokius gražius darotės? smile.gif ir as norėčiau paprojektuoti  blush2.gif

projektavimo programele
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 24, 13:31)
hm o durys į vidų atsidaro ar išorę?
jbl mama geras pasiūlymas buvo, ir antrasis, jei durys atsidaro į išorę. trečiajame man kiek baisu, kad ankšta ant wc, jei ten tik kokie 20 cm, tai blogis...

Kad nelaukti atsakymo kokie yra kambario išmatavimai, pasvarstysiu ax.gif Jei kairėje iki durų yra 80 + durys 80-90 cm (ir dar tarpelis iki kitos sienos), tai wc kambario plotis yra ne mažiau nei 160 cm. WC plotis yra apie 35-40 cm, iki sienos (remiantis mano dabartiniu wc) per akis yra 30 cm, tad lieka 90 cm praustuvės erdvei. Normali vidutinė praustuvė yra 50-60 , tad ją pastačius lieka po 20 cm erdvės iš šonų arba apie 40 cm iki wc, jei imti praustuvę, kurios vienas šonas susijungia su siena (kažkas neseniai buvo įdėjęs foto) smile.gif Bet aš tikrai nedėčiau vidutinio dydžio praustuvo į wc - rinkčiausi mažesnį, o tokiam vietos prie wc juo labiau per akis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 24 kovo 2009 - 14:05
Na atradau DK kaip projektuoti, tik kad plytelių spalvos nelabai atitinka. Vakar jų parduotuvėje gyvai išsidėliojau viską ir labai tiko, o cia ne taip gerai spalvos žiūrisi...
Jūsų teismui biggrin.gif
user posted image

O vonytė tikrai labai mažytė blush2.gif
Durys tai prieš skalbimo mašiną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 24 kovo 2009 - 14:31
wc pas mus bus 1.5 x 1.5
duru dar nera. Tikriausiai atsidarynes i isore...
dabar sprendziam, kur stoves santehnika, kad vesti vamzdzius, tad visi pasiulymai, pasisakymai atidziai skaitomi. ACIU Visoms!
zodziu, dar mastom ... 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(laimikė @ 2009 03 24, 14:01)
sveiki

ikelsiu ir as pagaliau kaip vyksta vonios  remontas ...palengva bet judam smile.gif

plyteles DK    SIOS KOLEKCIJOS  http://www.keramika....m...ko=1&pid=68

o planiukas vonios toks  user posted image

vonios siena pagrindine atrodo taip  smile.gif

user posted image

o kokie ismatavymai vonios?
antras klausimas - o nesvarstet galimybes pastatyti vonia palei siena, ieinant is desines? 4u.gif
nors suprantu, kad jau plyteles klijuojat, tad ir nebekeisit nieko. Tiesiog idomu. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tapkute @ 2009 03 24, 15:30)
Na atradau DK kaip projektuoti, tik kad plytelių spalvos nelabai atitinka. Vakar jų parduotuvėje gyvai išsidėliojau viską ir labai tiko, o cia ne taip gerai spalvos žiūrisi...
Jūsų teismui biggrin.gif
user posted image

O vonytė tikrai labai mažytė  blush2.gif

o kokie ismatavimai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorchik: 24 kovo 2009 - 14:38
QUOTE(Dorchik @ 2009 03 24, 14:36)
o kokie ismatavimai? 4u.gif

Tiksliai nežinau smile.gif Dirbu tik tiekimo skyriuje, o draugas jau ten viska man susako ir surašo tiksliai biggrin.gif
Čia apytiksliai dariau 170/150, tai kažkur taip turbūt ir yra, gal kiek mažiau, nes dar nesame tikri ar skalbimo mašina tilps doh.gif Kol kas viską dar tik griauname, tikiuosi, kad šia savaitę jau pradėsime ir statyti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2009 03 24, 15:57)
Tiksliai nežinau smile.gif Dirbu tik tiekimo skyriuje, o draugas jau ten viska man susako ir surašo tiksliai biggrin.gif
Čia apytiksliai dariau 170/150, tai kažkur taip turbūt ir yra, gal kiek mažiau, nes dar nesame tikri ar skalbimo mašina tilps  doh.gif Kol kas viską dar tik griauname, tikiuosi, kad šia savaitę jau pradėsime ir statyti...  bigsmile.gif

aisku!!! siaip, atrodo viskas tvarkoj... tik kad truksta man kriaukles... bet jei tokia mazyte patalpele, tai nelabai yra kur ja ikisti...O gal skalbimo masina galite kur nors kitur pastatyti? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorchik @ 2009 03 24, 15:12)
aisku!!! siaip, atrodo viskas tvarkoj... tik kad truksta man kriaukles... bet jei tokia mazyte patalpele, tai nelabai yra kur  ja ikisti...O gal skalbimo masina galite kur nors kitur pastatyti?  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Stovi dabar vidury koridoriaus smile.gif iš svetainės ir iš virtuvės puikiai matosi doh.gif taigi man labai labai norisi ja ten grūsti, net labiau nei norisi kriauklės bigsmile.gif kaip ir padėtis be išeities rolleyes.gif buvo mintis tomis rudomis plytelėmis visą dušinės vidų iškloti, bet nežinau, kaip atrodys realiai. Gal kas nors taip darėte?
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2009 03 24, 14:30)
Jūsų teismui biggrin.gif
user posted image

O vonytė tikrai labai mažytė  blush2.gif

na labai truksta kriaukles smile.gif gal slai klozeto ta visai mazute tiltu ,na bua tokiso tik rankom pakisti smile.gif

QUOTE(Dorchik @ 2009 03 24, 14:36)

o kokie ismatavymai vonios?
antras klausimas - o nesvarstet galimybes pastatyti vonia palei siena, ieinant is desines?  4u.gif
nors suprantu, kad jau plyteles klijuojat, tad ir nebekeisit nieko. Tiesiog idomu.  blush2.gif
[

na desine puse bus darbine ,lyginimo lenta ,dziocvykle stoves.ir atskirta su stumdoma pertvara.
o vonia 15 kv smile.gif
QUOTE(tapkute @ 2009 03 24, 15:25)
Stovi dabar vidury koridoriaus smile.gif iš svetainės ir iš virtuvės puikiai matosi  doh.gif taigi man labai labai norisi ja ten grūsti, net labiau nei norisi kriauklės  bigsmile.gif kaip ir padėtis be išeities  rolleyes.gif buvo mintis tomis rudomis plytelėmis visą dušinės vidų iškloti, bet nežinau, kaip atrodys realiai. Gal kas nors taip darėte?

na ant tamsiu matysis labai kalkes lasai.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 03 24, 15:42)
na labai truksta kriaukles smile.gif gal slai klozeto ta visai mazute tiltu ,na bua tokiso  tik rankom pakisti  smile.gif
na ant tamsiu matysis labai kalkes lasai.... smile.gif

Ačiū. Kriauklė net pati mažiausia niekur netelpa schmoll.gif O skalbimo mašina irgi niekur nebeįsigrūda.
Na kada nors turėsim namą, tai bus daugiau erdvės rolleyes.gif O dabar gyvenimo pradžiai užteks ir "kamurkes" biggrin.gif
Atsakyti
o nenoretumete kazkokio kitokio varianto vietoj sitos duso kabinnos? arba vizualiai lengvesnes be tu baltos plasmases remu ir skaidraus stiklo. Be to maciau kazkur berods ravako vonia trumpute. Tas dusas labai uzgriozdina visa reikala
Atsakyti
Taip yra Ravako tokia mazute simpatiska vonia Lilia 1,20 m.

http://www.ravak.lt/?page=lilia
Jei ja statyti prie 1,70 m. sienos, uz vonios galo telpa 40 cm. (per virsu dedama) skalbykle, o prie kitos sienos labai laisvai klozetas. Ir turint vonia daug patogiau gyventi be kriaukles nei su duso kabina ir be kriaukles. mirksiukas.gif
Arba jei tilps, uz vonios galo klozetas, o jau prie 1,50 m. sienos tilptu ir didzioji 60 cm. skalbykle. (nors man asmeniskai pirmas variantas atrodo erdviau ir patogiau turetu buti) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 25 kovo 2009 - 08:29
QUOTE(ausrenas @ 2009 03 24, 20:40)
o nenoretumete kazkokio kitokio varianto vietoj sitos duso kabinnos? arba vizualiai lengvesnes be tu baltos plasmases remu ir skaidraus stiklo. Be to maciau kazkur berods ravako vonia trumpute. Tas dusas labai uzgriozdina visa reikala

Vonia trumputė buvo dar prieš tai. Puse vonios užima, lieka vietos tik klozetui doh.gif O mums svarbu buvo ir kažkokiu būdu skalbyklę įkišti. Puikiai suprantu, kad iš tokios kišenytės nelabai ką ir išspausi, na bet bent kažkiek jaukiau pasidaryti namus vis tiek norisi 4u.gif O dušinę ir dėsim ne ant pagrindo, o "ant grindų" ir tik skaidraus stiklo. Tiesiog toj programoje radau tik tokią ax.gif
Beje, labai ačiū už patarimus wink.gif
Gal žinote tiksliau kiek šiais laikais kainuoja plytelių "klojikai" už kv.m.? blush2.gif
Mes galvojame apie 30 lt/kv.m. bet gal mažiau ar daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 25 kovo 2009 - 08:39