Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(tapkute @ 2009 03 24, 14:30)
Na atradau DK kaip projektuoti, tik kad plytelių spalvos nelabai atitinka. Vakar jų parduotuvėje gyvai išsidėliojau viską ir labai tiko, o cia ne taip gerai spalvos žiūrisi...
Jūsų teismui biggrin.gif
user posted image

O vonytė tikrai labai mažytė  blush2.gif
Durys tai prieš skalbimo mašiną smile.gif

o kriauklyte netilptu prie pat duru is kaires? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vic @ 2009 03 25, 09:16)
o kriauklyte netilptu prie pat duru is kaires? g.gif

ten gyvatukas, kuris irgi yra gyvybiškai svarbus, nes be jo šalta biggrin.gif O šildomoms grindims nelabai jau pinigų pavyksta sukrapštyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2009 03 25, 08:32)
Vonia trumputė buvo dar prieš tai. Puse vonios užima, lieka vietos tik klozetui  doh.gif  O mums svarbu buvo ir kažkokiu būdu skalbyklę įkišti. Puikiai suprantu, kad iš tokios kišenytės nelabai ką ir išspausi, na bet bent kažkiek jaukiau pasidaryti namus vis tiek norisi  4u.gif  O dušinę ir dėsim ne ant pagrindo, o "ant grindų" ir tik skaidraus stiklo. Tiesiog toj programoje radau tik tokią  ax.gif
Beje, labai ačiū už patarimus wink.gif
Gal žinote tiksliau kiek šiais laikais kainuoja plytelių "klojikai" už kv.m.?  blush2.gif
Mes galvojame apie 30 lt/kv.m. bet gal mažiau ar daugiau biggrin.gif

Bet ar bus patogu be praustuvo turėti tik dušo kabiną iki grindų mastau.gif Baltijos brastoj mačiau įgilintą dušo padėklą 90x90 cm Kajus. Manau jis būtų puiki išeitis tiek dėl to, kad nors kažkiek atstotų praustuvės nebuvimą, nereikės bliūdo, jei prireiktų ką nors išplauti, o ir atsiradus vaikučiui (jei artimiausiu metu planuojate) labai pravers smile.gif
Bet kuriuo atveju patarčiau pirkti dušo duris (ar sieneles) tokias, kurias galima varstyti į vidų - kai nenaudosit jos bus užvertos prie sienos, tad patalpa bus erdvesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 25 kovo 2009 - 10:32
QUOTE(kristik @ 2009 03 25, 10:31)
Bet ar bus patogu be praustuvo turėti tik dušo kabiną iki grindų mastau.gif Baltijos brastoj mačiau įgilintą dušo padėklą 90x90 cm Kajus. Manau jis būtų puiki išeitis tiek dėl to, kad nors kažkiek atstotų praustuvės nebuvimą, nereikės bliūdo, jei prireiktų ką nors išplauti, o ir atsiradus vaikučiui (jei artimiausiu metu planuojate) labai pravers  smile.gif
Bet kuriuo atveju patarčiau pirkti dušo duris (ar sieneles) tokias, kurias galima varstyti į vidų - kai nenaudosit jos bus užvertos prie sienos, tad patalpa bus erdvesnė  mirksiukas.gif

Aš irgi norėjau gilaus padėklo, bet kadangi namas labai senas, mes pirmam aukšte ant žemės, tai sakė santechnikai, kad kažkaip išsimindžiotų ir vanduo po juo rinktųsi ax.gif Vaikutis nebent tolimuose planuose... labai tikiuosi, kad iki tol gyvenimo sąlygos iš esmės pasikeis. Šitas butukas tik laikinas, nors aišku kaip ir sakoma...nieko nėra pastovesnio už laikinumą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2009 03 25, 10:40)
Aš irgi norėjau gilaus padėklo, bet kadangi namas labai senas, mes pirmam aukšte ant žemės, tai sakė santechnikai, kad kažkaip išsimindžiotų ir vanduo po juo rinktųsi  ax.gif Vaikutis nebent tolimuose planuose... labai tikiuosi, kad iki tol gyvenimo sąlygos iš esmės pasikeis. Šitas butukas tik laikinas, nors aišku kaip ir sakoma...nieko nėra pastovesnio už laikinumą biggrin.gif

Šito niekaip nesupratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 03 25, 10:46)
Šito niekaip nesupratau  doh.gif

Aš irgi blush2.gif bet vyrai pasitarė ir nusprendė unsure.gif Tikrai ačiū visom už norą padėti, 4u.gif bet išplanavimas jau bus toks koks yra numatytas - jau išvedžiojo kanalizaciją.
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 03 24, 14:01)
sveiki
o planiukas vonios toks  user posted image

aš tai nedaryčiau tuoleto prie pat vonios, man kažkaip nelabai, be to patalpa gi didelė g.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2009 03 25, 14:59)
aš tai nedaryčiau tuoleto prie pat vonios, man kažkaip nelabai,  be to patalpa gi didelė  g.gif

NA si vonia sveciams,ir man skalbtis ir lygintis...tai netrugdo man tas klozetas salia vonios...
nes nesedes ant jo kaip maudysis kazkas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 03 25, 17:31)
NA si vonia sveciams,ir man skalbtis ir lygintis...tai netrugdo man tas klozetas salia  vonios...

na skalbinius džiovinti vonioje tai ok, bet lyginti... kaip prailgų laikas vonioje lyginti... jau geriau normaliam kambary, priešais teliką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 25, 18:25)
na skalbinius džiovinti vonioje tai ok, bet lyginti... kaip prailgų laikas vonioje lyginti... jau geriau normaliam kambary, priešais teliką biggrin.gif

kas cia zino gal ir taip bus mirksiukas.gif bet planuoju kol kas ten...nes svetainea nelabai noris lyginimo lentom apstatyti schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 03 25, 18:31)
NA si vonia sveciams,ir man skalbtis ir lygintis...tai netrugdo man tas klozetas salia  vonios...

Pas mane yra vonia ir toletas kartu,bet tai yra nepraktiska.Vienas maudosi,o kitam reik i toleta . Tada buna problemos.
Atsakyti
O man tai pasirodė keistas požiūris: ale vonia svečiams, tai galima belekaip ten viską daryti blush2.gif ir dar lyginti ir skalbti.... šiaip visur pasauly svečių wc/vonia yra daromi prabangiausiai ir gražiausiai (aišku po svetainės) nes ji reprezentuoja šeimininkus... 4u.gif Aš svečių vonią (kuri vėliau taps vaikų) darau ne ką prastesnę už savają.. o pirmo aukšto WC išviso noriu padaryt labai gražų ir prabangų.... blush2.gif
Atsakyti