Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Rimuselis @ 2009 03 25, 19:33)
Pas mane yra vonia ir toletas kartu,bet tai yra nepraktiska.Vienas maudosi,o kitam reik i toleta . Tada buna problemos.

na vonios kambariai yra 2 ,tai nebeda nueiti jei jau prispirs beda...
QUOTE(Diija @ 2009 03 25, 20:29)
O man tai pasirodė keistas požiūris: ale vonia svečiams, tai galima belekaip ten viską daryti  blush2.gif ir dar lyginti ir skalbti.... šiaip visur pasauly svečių wc/vonia yra daromi prabangiausiai ir gražiausiai (aišku po svetainės) nes ji reprezentuoja šeimininkus...  4u.gif Aš svečių vonią (kuri vėliau taps vaikų) darau ne ką prastesnę už savają.. o pirmo aukšto WC išviso noriu padaryt labai gražų ir prabangų....  blush2.gif

o kodel nuprendet kad darau belekaip... g.gif ir kad prasciau nei sau dariausi prie miegamuju g.gif
darau kaip man grazu ,tik va ta patalpa tenka isnaudoti ne vien kaip vonios kambari.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikė: 25 kovo 2009 - 20:47
QUOTE(laimikė @ 2009 03 25, 20:46)
o kodel nuprendet kad darau  belekaip... g.gif ir kad prasciau nei sau dariausi  prie miegamuju  g.gif
darau kaip man grazu ,tik va ta patalpa tenka isnaudoti ne vien  kaip vonios kambari.... smile.gif

Teisingai drinks_cheers.gif As irgi pritariu,kad jei yra noras,tai patalpa gali gali tureti ir kelias paskirtis bei buti funkcionaliai naudojama. mirksiukas.gif
Na, nebent sveciu tulika pastoviai butu uzeme sveciai, tai jau ne lygintis ne butu kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 03 25, 18:34)
kas cia zino gal ir taip bus  mirksiukas.gif bet planuoju  kol kas ten...nes svetainea nelabai noris lyginimo lentom apstatyti schmoll.gif  mirksiukas.gif

lyginimo lentą žinma nereik laikyt svetainėj, bet va lyginant būnant ten nieko jau negražaus biggrin.gif

QUOTE(Rimuselis @ 2009 03 25, 19:33)
Pas mane yra vonia ir toletas kartu,bet tai yra nepraktiska.Vienas maudosi,o kitam reik i toleta . Tada buna problemos.

pas mus bėdų nėr dėl to. gal mes dar jauni ir nesikukulinam? lotuliukas.gif o jei rimtas reikalas, tai ir palaukt gamina irnesakyk.gif

QUOTE(Diija @ 2009 03 25, 20:29)
O man tai pasirodė keistas požiūris: ale vonia svečiams, tai galima belekaip ten viską daryti  blush2.gif ir dar lyginti ir skalbti.... šiaip visur pasauly svečių wc/vonia yra daromi prabangiausiai ir gražiausiai (aišku po svetainės) nes ji reprezentuoja šeimininkus...  4u.gif Aš svečių vonią (kuri vėliau taps vaikų) darau ne ką prastesnę už savają.. o pirmo aukšto WC išviso noriu padaryt labai gražų ir prabangų....  blush2.gif

pas mus du vonios kambariai, abu vienodai paprasti biggrin.gif
Atsakyti
Cituoju:
QUOTE(laimikė @ 2009 03 25, 18:31)
NA si vonia sveciams,ir man skalbtis ir lygintis...tai netrugdo man tas klozetas salia  vonios...

Iš šitų žodžių ir nusprendžiau kad pakankamai dėmesio neskiriama tam vonios kambariui... blush2.gif kad bus "ale skalbykla"... ir kad tas klozetas ne vietoj pastatytas, tai irgi nesvarbu jums... sorry, jei yra kitaip, nei man pasirodė 4u.gif

Bet ir šiaip labai daug kur pastebėjau kad kažkaip klietuviai nusiteikę svečių kambarius ir tuoletus daryt prasčiau, nes tarkim savo miegamąjį... o užsieny kaip tik atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 25, 22:02)
Cituoju:
Iš šitų žodžių ir nusprendžiau kad pakankamai dėmesio neskiriama tam vonios kambariui...  blush2.gif  kad bus "ale skalbykla"... ir kad tas klozetas ne vietoj pastatytas, tai irgi nesvarbu jums... sorry, jei yra kitaip, nei man pasirodė  4u.gif

Bet ir šiaip labai daug kur pastebėjau kad kažkaip klietuviai nusiteikę svečių kambarius ir tuoletus daryt prasčiau, nes tarkim savo miegamąjį... o užsieny kaip tik atvirkščiai  smile.gif

šiai dienai, kai yra $ trūkumas, tai ir aš taip daryčiau. na, pas mus svečių kambario iš viso nėra, ten bus vaikų žaidimų kambarys, kuriame galės svečiai panakvot biggrin.gif bet šiaip, tikrai nematyčiau prasmės svečiams pastatyt krūtesnę lovą, nei sau. svečiai nakvoja retai, o pats kasdien ten miegi. na, tarkim, kad prabangiau aš nedaryčiau. tiesiog panašiame lygyje...
Atsakyti
O as lyginu miegamajam prie TV. Po to viska paslepiu iskarta spintoj.

QUOTE(tapkute @ 2009 03 25, 08:32)
O dušinę ir dėsim ne ant pagrindo, o "ant grindų" ir tik skaidraus stiklo. Tiesiog toj programoje radau tik tokią  ax.gif
Beje, labai ačiū už patarimus wink.gif

QUOTE(tapkute @ 2009 03 25, 10:40)
Aš irgi norėjau gilaus padėklo, bet kadangi namas labai senas, mes pirmam aukšte ant žemės, tai sakė santechnikai, kad kažkaip išsimindžiotų ir vanduo po juo rinktųsi  ax.gif

NU cia man rebusas g.gif . Kaip techniskai ir imanoma tokie dalykai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 03 25, 22:15)
O as lyginu miegamajam prie TV. Po to viska paslepiu iskarta spintoj.

gal santechnikai norėjo daugiau $ nuraut už darbą? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
Jungiuosi i Jusu gretas rolleyes.gif

Pagrindiniai darbai numatomi tik pavasariui ipusejus, bet jau ssenokai paskaitineju sita tema, jusu patarimus, iterjera...

Imetu puslapiuka viena, gal nepasikartosiu...
Amerikos geriausieji
PAspaudus View Floor Plan - planas is virsaus...

Ir tikiuosi priimsit i savo buri ax.gif

Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 03 25, 22:15)

Neklausk biggrin.gif Dušinę tai darysime taip - ant išbetonuoto pagrindo dėsime tik duris (jei ši dalis tau rebusinė) smile.gif Vakar jau susipirkome plyteles visas, išsidėliojau ir likau labai patenkinta. Taigi viskas eina kaip planuota kol kas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2009 03 26, 08:15)
Neklausk biggrin.gif Dušinę tai darysime taip - ant išbetonuoto pagrindo dėsime tik duris (jei ši dalis tau rebusinė) smile.gif Vakar jau susipirkome plyteles visas, išsidėliojau ir likau labai patenkinta. Taigi viskas eina kaip planuota kol kas wink.gif

Manau, ji kaip ir aš nesuprato kaip gilus padėklas išsimindžiotų ir kaip po juo rinktųsi vanduo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 25, 22:02)
Cituoju:
Iš šitų žodžių ir nusprendžiau kad pakankamai dėmesio neskiriama tam vonios kambariui...  blush2.gif  kad bus "ale skalbykla"... ir kad tas klozetas ne vietoj pastatytas, tai irgi nesvarbu jums... sorry, jei yra kitaip, nei man pasirodė  4u.gif

Bet ir šiaip labai daug kur pastebėjau kad kažkaip klietuviai nusiteikę svečių kambarius ir tuoletus daryt prasčiau, nes tarkim savo miegamąjį... o užsieny kaip tik atvirkščiai  smile.gif

na gal as negerai parasiau mirksiukas.gif
istikro visus kambarisu darausi kad man jie butu mieli ir patogus...
o del klozeto vietos ,as nemanau kad jis nevietoje...
labai [pas daug ka jis yra salia vonios smile.gif
QUOTE(tapkute @ 2009 03 26, 08:15)

i kaip visdelto nuprendet klijuoti plyteles ,sviesiom duso kabina ar tamsiom g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2009 03 26, 08:54)
i kaip visdelto nuprendet klijuoti plyteles ,sviesiom duso kabina ar tamsiom  g.gif

Šviesiom smile.gif
Dėl to išsimindymo wink.gif gal kiek ne taip išsireiškiau. Ta prasme, kad ten kažkaip yra pavojus dušo pagrindui judėti truputi, tada išsiklibintų ir pro išsiklibinusius tarpus bėgtų vanduo. Na man tik taip trumpai apibūdino ir tiek biggrin.gif Aš turbūt net labiau noriu išbetonuoto pagrindo. Mažiau atrodys erdvė apkrauta, nei su tuo padėklu ir dar ir dušo durim.
Va radau interenete, tik tiek kad pas mus dušinė nebus grynai ant žemės, o su išbetonuotom sienelėm, kad nepaskandinti visų namų rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 26 kovo 2009 - 10:22