Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Aciu,kad neisbrokijot mano varianto. Dar nepradetos klijuot, bet kai bus ka parodyt, idesiu smile.gif

Man is idetu variantu 1 variantas. Man artimos spalvos. O ir tie zali akcentai visa vaizda pagyvina.
Atsakyti
NU VA PASKAICIUS JAU RAMIAU DAROS ,KAD NEMAZAI KLIJUOJA IR DABAR IKI VIRSAUS PLYTELES... smile.gif
O tai jau galvojau kad baisiia nemadinga busiu blush2.gif
Atsakyti
Greenlaidy as uz smelio. Pas mus tokios spalvos, rinkaus del to kad jis nera ikyrus ir nepabosta, o pilka man niuroka. Nors jei vonios kambarys ergvus manau atrodytu super. Zodziu kaip kazkas minejo viskas priklauso nuo erdves
Atsakyti
Sveikutes!
Priejo eile musu voniai! smile.gif
Kazkaip labai noriu siltu spalvu, kazka panasaus i sita:
user posted image

Tik as tas gelytes truputi kitaip isdeliociau.
Kaip jus manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2009 03 19, 13:58)
Kaip jus manot? ax.gif

na, alyvine vienas iš variantų, čia gi skonio reikalas smile.gif man žiūrisi neblogai. neturėtų žiauriai tepliotis
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2009 03 19, 14:58)
Sveikutes!
user posted image

Kaip jus manot? ax.gif

man truputį per daug tų arnamentų.. gal ties dušu jų nereiktų? g.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Kazkaip labai noriu siltu spalvu, kazka panasaus i sita

Kaip jus manot? ax.gif

Man per daug alyvines.. Nuotraukoje atrodo labai graziai - realiai rezultatas gali labai nuvilti.. Pabandyk isivaizduoti kaip atrodytu konkreciai tavo vonios kambarys, kaip jaustumeisi iejusi i toki kambari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 03 19, 14:25)
Man per daug alyvines.. Nuotraukoje atrodo labai graziai - realiai rezultatas gali labai nuvilti.. Pabandyk isivaizduoti kaip atrodytu konkreciai tavo vonios kambarys, kaip jaustumeisi iejusi i toki kambari smile.gif

drinks_cheers.gif aš "skiečiau" su balta ar kremine kokia. iš to paties gamintojo, kad sutaptų plytos.
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 19, 15:13)
man truputį per daug tų arnamentų.. gal ties dušu jų nereiktų?  g.gif

Tai as tiek daug tu ornamentu ir nedeciau. Ties vonia butu visai balta siena, tik kaip cia foto prie klozeto tokia juosta ir dar ant kitos sienos tokio pat plocio juosta.
Ant trecios sienos butu didelis veidrodis, o ketvirta siena su stoglangiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 03 19, 11:15)
Visos vonios mano skonio  wub.gif  ramių, pastelinių spalvų  thumbup.gif  super super  thumbup.gif  Aišku gražiausiai atrdodo antrasis variantas su V&B Pure stone kolekcijos keramika  wub.gif  O pati kokią keraminę santechniką išsirinkus?

Santechnikos dar neissirinkus..aisku sita antram paveikslelyje pavaizduota tikrai ideliai butu. Superine man irgi smile.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 19, 12:48)
Greenlaidy as uz smelio. Pas mus tokios spalvos, rinkaus del to kad jis nera ikyrus ir nepabosta, o pilka man niuroka. Nors jei vonios kambarys ergvus manau atrodytu super. Zodziu kaip kazkas minejo viskas priklauso nuo erdves

Pas mane 6 kv.m. vonai su tualetu kartu. Noreciau dali vonios dazyti. Siaip pradzioj tai pati buvau i smelini varianta isikabinusi, bet po to uzmaciau ta pusiau pilka pusiau smelini ir jis man labai patiko. Aisku deciau zaliu akcentu (ranksluosciai, kilimeliai ir t.t.) dar galvoju tokios svelniai violetines irgi ivesti. Tai dabar blaskausi smile.gif

Esme tame, kad noriu deti tokias grindis vonioj (cia spec. vonioms skirtos grindys) ir bijau, kad jei darysiu visikai smelini interjera tos juodos juosteles tarpines iskris is konteksto, o jei deciau pilkas plyteles tai jos "susisauktu" su tom juostelem ir jos nebutu tokios pasimetusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2009 03 19, 15:58)
Sveikutes!
user posted image

Kaip jus manot? ax.gif

mano skonio thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Kaip jus manot? ax.gif

Nu gal mano kompas spalvas blogai rodo g.gif ? Bet cia tikrai nesiltos spalvos schmoll.gif . Visi sie atspalviai yra salti.
Atsakyti