QUOTE(Diija @ 2009 03 19, 11:15)
Visos vonios mano skonio

ramių, pastelinių spalvų

super super

Aišku gražiausiai atrdodo antrasis variantas su V&B Pure stone kolekcijos keramika

O pati kokią keraminę santechniką išsirinkus?
Santechnikos dar neissirinkus..aisku sita antram paveikslelyje pavaizduota tikrai ideliai butu. Superine man irgi
QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 19, 12:48)
Greenlaidy as uz smelio. Pas mus tokios spalvos, rinkaus del to kad jis nera ikyrus ir nepabosta, o pilka man niuroka. Nors jei vonios kambarys ergvus manau atrodytu super. Zodziu kaip kazkas minejo viskas priklauso nuo erdves
Pas mane 6 kv.m. vonai su tualetu kartu. Noreciau dali vonios dazyti. Siaip pradzioj tai pati buvau i smelini varianta isikabinusi, bet po to uzmaciau ta pusiau pilka pusiau smelini ir jis man labai patiko. Aisku deciau zaliu akcentu (ranksluosciai, kilimeliai ir t.t.) dar galvoju tokios svelniai violetines irgi ivesti. Tai dabar blaskausi
Esme tame, kad
noriu deti tokias grindis vonioj (cia spec. vonioms skirtos grindys) ir bijau, kad jei darysiu visikai smelini interjera tos juodos juosteles tarpines iskris is konteksto, o jei deciau pilkas plyteles tai jos "susisauktu" su tom juostelem ir jos nebutu tokios pasimetusios