Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(rota @ 2009 03 19, 13:58)
Sveikutes!
Priejo eile musu voniai! smile.gif
Kazkaip labai noriu siltu spalvu, kazka panasaus i sita:
user posted image

Tik as tas gelytes truputi kitaip isdeliociau.
Kaip jus manot? ax.gif

Mano didzke violetomanija serga, tai mes i tas irgi is pradziu ziurejom. Bet netycia kt varianta atradau. Man visai grazu. Tik nepamenu ar yra kokiu baltu plyteliu sioje kolekcijoje? Vat tas ryskesnes su baltom paderinti ir visai grazu bus.

QUOTE(jblmami @ 2009 03 20, 00:03)
Nu gal mano kompas spalvas blogai rodo g.gif ? Bet cia tikrai nesiltos spalvos schmoll.gif . Visi sie atspalviai yra salti.

Aha, violetine prie tu saltu. Nu bet jei zmogui silta nuo to vaizdelio biggrin.gif O jei stoglangis i pietu puse, tai isvis sviesu ir jauku butu.

Mergytes, parasykit kokius maisytuvus renkates. Pas mus buvo gal nezinomos firmos Tebisa isrinkti. Ale berniukas su kuriuo susirasinejam, supeike juos. Tai nezinau ka dabar daryt. I Hansgrohe ziuret? O i kuria serija? Nesinori visai ekonomines klases, bet ir islaidaut nesinori. Pasidalinkit savo patirtim tuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 20, 01:25)
Mergytes, parasykit kokius maisytuvus renkates. Pas mus buvo gal nezinomos firmos Tebisa isrinkti. Ale berniukas su kuriuo susirasinejam, supeike juos. Tai nezinau ka dabar daryt. I Hansgrohe ziuret? O i kuria serija? Nesinori visai ekonomines klases, bet ir islaidaut nesinori. Pasidalinkit savo patirtim tuo klausimu.

mes imsim hansgrohe tali s linija. yra ten visos linijos neblogos... tie, kur "dizaineriški" ir labai gražūs, tai kainuoja tūkstančius... nu mums per brangu.
Hansa maišytuvai dar geri, dabar turim - patinka.
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2009 03 19, 19:36)
Santechnikos dar neissirinkus..aisku sita antram paveikslelyje pavaizduota tikrai ideliai butu. Superine man irgi smile.gif
Pas mane 6 kv.m. vonai su tualetu kartu. Noreciau dali vonios dazyti.

Idealu tirkai. bet jie labaaaai masyvus ir dideli, išpūsti burbulai. Jūsų vonia nėra labai didelė, todėl jie atrodys per sunkiai... reiktų kažko mažiau masyvaus g.gif

QUOTE(Dovis @ 2009 03 20, 02:25)

Mes visam namui išrinkę Hansgrohe. Mūsų ir vaikų vonioms ėmėm Metropol S liniją. Į vonią montuojamą iš 4 dalių (jis ne prie jokios linijos). Pirmo aukšo vonioj Talis S. Į dušą termostatą, jis irgi lyg universalus g.gif Šiaip labai gražūs Hansgohe Axor maišytuvai, bet jų kainos jau nuo 1500lt prasiseda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 20 kovo 2009 - 11:35
Ech, tai ka vel teks is naujo rinktis doh.gif O berniukas del Tebisos atrase,kad nepatikima del kokybes ir ilgaamziskumo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 03 20, 00:03)
Nu gal mano kompas spalvas blogai rodo g.gif ? Bet cia tikrai nesiltos spalvos schmoll.gif . Visi sie atspalviai yra salti.

Violetinė kaip ir visos kitos turi šiltus atspalvius ir šaltus smile.gif Tame pavyzdyje vonios kambarys tikrai nėra šaltas mirksiukas.gif Tik, be abejo, Rotai renkantis kažką panašaus, reikia atkreipti dėmesį į plytelių atspalvį, daug ką gali pakeisti apšvietimas, dekoracijos ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2009 03 20, 01:25)

Pasidairyk firmos Teka ir Sanitop - abu vokiečių gamintojų, kainos nesikandžioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 20 kovo 2009 - 13:37
man patinka kazkuo issiskiriantys ir ryskus, na pvz :

user posted image

ir rimtesni :

user posted image

tik va beda, galiu tik pasiziuret ir seile pavarvint, nes pas mus vonia tokia mazute, kad telpa tik vonia ir skalbimo masina....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagieza2: 20 kovo 2009 - 14:46
QUOTE(Dovis @ 2009 03 20, 13:33)
Ech, tai ka vel teks is naujo rinktis  doh.gif  O berniukas del Tebisos atrase,kad nepatikima del kokybes ir ilgaamziskumo verysad.gif

Idedu vel ta puslapiuka. Bent man jis padejo apsispresti ko as noriu ir ka galiu. Po to zinojau ka parduotuvej ziureti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 03 20, 15:31)
Idedu vel ta puslapiuka. Bent man jis padejo apsispresti ko as noriu ir ka galiu. Po to zinojau ka parduotuvej ziureti ax.gif .

Aš gal ko jau nebeatsimenu, bet vistik paklausiu ax.gif Ar nurodytos kainos analogiškos iir LT rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 03 20, 15:37)
Aš gal ko jau nebeatsimenu, bet vistik paklausiu  ax.gif Ar nurodytos kainos analogiškos iir LT  rolleyes.gif ?

Zalio supratimo neturiu. Bet idejau tik pasiziurejimui/pasiganymui/seiliu pavarvinimui mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2009 03 20, 13:42)
Violetinė kaip ir visos kitos turi šiltus atspalvius ir šaltus smile.gif Tame pavyzdyje vonios kambarys tikrai nėra šaltas  mirksiukas.gif Tik, be abejo, Rotai renkantis kažką panašaus, reikia atkreipti dėmesį į plytelių atspalvį, daug ką gali pakeisti apšvietimas, dekoracijos ir t.t.
Papildyta:

Nu man violetine salta, nes turi melynumo. Ypac sioj nuotraukoj mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 03 20, 15:31)

As is keliu neissirenku, o tu man visa kruva pasiulei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 20, 16:12)
As is keliu neissirenku, o tu man visa kruva pasiulei  lotuliukas.gif

Tai gal dabar visai ka kitka apsispresi imti ax.gif ? Svarbu kad laiku dar idejau, kol dar neapsisprendusi ax.gif tongue.gif .
Atsakyti
Laba diena!! 4u.gif
Noreciau ir as parodyti savo vonos vizija! i Plyteles nekreipkyt demesio. ax.gif
tai nera galutinis variantas. tiesiog pamastymai. reik apsisprest kur stoves vonia, klozetas ir t.t. Noreciau gauti patarymu, jei kas turesit!!! ACIU didelis!!! 4u.gif
[url=http://images45.fotki.com/v1481/filey1fx/5e610/3/1387093/7348611/puiku2.jpg]
http://images15.fotk...alutinisvar.jpg - cia be plyteliu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorchik: 20 kovo 2009 - 17:48