Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 00:12)
O žaliukas toks : permatomą žele dariau pati ( vandenukas plius mėtų sirupas )



O kur galima nusipirkti to metu sirupo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miglicienta @ 2009 04 26, 18:30)
O kur galima nusipirkti to metu sirupo?  g.gif


Aš kaunietė , pirkau MAXIMOJE netoti URMO BAZĖS , patarsiu ieškoti tik didelėse , nes mažesnėse , tikrai nesu mačiusi schmoll.gif
Atsakyti
Cipciuk, gal Jus zinote ax.gif
Labai sudomino sis tortas su sampanu.

Bet iskilo diiiiiiiiiiiiidelis klausimas.

O kur gauti to pudingo milteliu, kurio nereikai virti g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 04 26, 14:58)
Labai sudomino sis tortas su sampanu.

Bet iskilo diiiiiiiiiiiiidelis klausimas.

O kur gauti to pudingo milteliu, kurio nereikai virti g.gif ???

Turetu buti pirkti,yra vieni pudingai,kuriuos verdi,o kiti kur tik uzpili pienu ir pasidaro pudingas,bet jei nera tokiu,tada daryk is to kur reikia virti,isvirk su mazesniu kiekiu pieno,ir gerai atsaldyk,o toliau kaip parasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 04 26, 19:55)
Turetu buti pirkti,yra vieni pudingai,kuriuos verdi,o kiti kur tik uzpili pienu ir pasidaro pudingas,bet jei nera tokiu,tada daryk is to kur reikia virti,isvirk su mazesniu kiekiu pieno,ir gerai atsaldyk,o toliau kaip parasyta mirksiukas.gif

Aisku, aciu 4u.gif
Tu verdamu tai turiu ir darau karts nuo karto. IKI maciu uzpilamu karstu vandeniu, bet saltu uzpilamu nesu maciusi schmoll.gif
Atsakyti
sveikos
o tortam iskepta biskvita palaikot para g.gif ,skaiciau kad reikia palaikyti ,kad jis susistovetu
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2009 04 26, 21:21)
sveikos
o tortam iskepta biskvita palaikot para  g.gif ,skaiciau kad reikia palaikyti ,kad jis susistovetu

niekada nelaikau, vienintelį kartą laikiau ilgiau nei parą, kai prisikepiau per daug, susidėjau į šaldiklį thumbup.gif tokie pat puikūs buvo, kaip ir šviežiai kepti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2009 04 26, 21:21)
sveikos
o tortam iskepta biskvita palaikot para  g.gif ,skaiciau kad reikia palaikyti ,kad jis susistovetu


Tas susistovėtų - tai dėl to , kad lengviau pjautusi , bet yra tokių receptų , kad gali ir savaitę laikyti - nė velnio tu jo neperpjausi lygiai , trupa nors tu ką schmoll.gif ....o yra tokių , kuriuos tik atvėsusius gali pjauti , ir jie būna lygut lygutėliai biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 26 balandžio 2009 - 22:28
Cipciuk, a ko anoj savo temoj pater6ei? g.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kaip padaryti toki morengini torta kaip gulbinienes imoneje?neprisimenu ten su biskvitu kazkokiu einasi, ar tik morengas? g.gif
Atsakyti
Laba diena, ir as norejau paklausti - gal kuri esate naudojusi vietoje cukraus fruktoze? Kokiu santykiu fruktoze atitinka cukraus kieki? g.gif Planuoju ka nors iseiginem iskepti, o gimineje yra diabetiku, tai noretusi vietoje cukraus deti fruktoze...
Atsakyti
Merginos,reikia pagalbos.Kas tas 175 g. ??????

Tprtas " NEVĖŽIS "

18 cm. skersmens .

Lakšteliams :

333 g. miltų ( bet kokių 450D, 550 D )
175 g. ( aš dėjau saulutę )
166 g. grietinės ( 30 %).
1 nubrauktas arbatinis šaukštelis druskos ( aš dėjau puse ).

Dekoju 4u.gif 4u.gif

Atsakyti