Sveikutes!
Geriu ir aš Yarina - bebaiginati pirma pakuote esu

Pries tai geriau Dianne, tai kai pakeiciau ginekologa - teko keisti ir kontraceptines

nes naujoji daktare pasake, kad Dianne geriu visiskai be pagrindo, kad ji yra gydantis kontraceptikas, o manyje nieko gydyti nereikia

Taigi, israse Yarinos, dar padarius pries tai kraujo tyrimus, ir pasakiusi, kad jei jau mano organizmas taip puikiai toleravo Dianne, reiskia, kad jis gelezinis ir galima gerti bet ka

Is tiseu niekada jokiu salutiniu poveikiu gerdama kontraceptikus nepastebejau, nors mano patirtis su jais jau 5 metai, 6-ti eina... Pradejau nuo Novinette, tada minetieji Dianne ir va naujausias mano isbandymas - Yrina. Pastebejimai po pirmos pakuotes - padidejo lytinis potraukis. Visa kita po senovei, na, ziuresiu dar kai sulauksiu menesiniu, kokios jos bus.
A, tiesa, dar pastebejau, kad praeita savaite visas dienas is eiles galva skaudejo, bet itariu, kad cia ne nuo Yarinos, nuo to, kad is atostogu grizau
Siaip manau, kad siaip ar taip, geriausiai kontraceptines tabletes padeda issirinkti gydytojas, ir tie musu patarimai gal mazai ko verti...

Ir dar del berimo - mano atveju buvo taip, kad buvau padariusi metu pertrauka po to, kai baigiau vatroti Novinette, tai mazdaug praejus beveik metams, gal 10 menesiu pradejo berti ir labai smarkiai - veida, kaklo ir krutines sriti... Kai pradejau gerti Dianne viskas susitvarke. Dabar kai geriu Yarina berimo neatsirado kolkas.