Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

Sveikutes!
Geriu ir aš Yarina - bebaiginati pirma pakuote esu tongue.gif Pries tai geriau Dianne, tai kai pakeiciau ginekologa - teko keisti ir kontraceptines lotuliukas.gif nes naujoji daktare pasake, kad Dianne geriu visiskai be pagrindo, kad ji yra gydantis kontraceptikas, o manyje nieko gydyti nereikia smile.gif Taigi, israse Yarinos, dar padarius pries tai kraujo tyrimus, ir pasakiusi, kad jei jau mano organizmas taip puikiai toleravo Dianne, reiskia, kad jis gelezinis ir galima gerti bet ka biggrin.gif Is tiseu niekada jokiu salutiniu poveikiu gerdama kontraceptikus nepastebejau, nors mano patirtis su jais jau 5 metai, 6-ti eina... Pradejau nuo Novinette, tada minetieji Dianne ir va naujausias mano isbandymas - Yrina. Pastebejimai po pirmos pakuotes - padidejo lytinis potraukis. Visa kita po senovei, na, ziuresiu dar kai sulauksiu menesiniu, kokios jos bus.
A, tiesa, dar pastebejau, kad praeita savaite visas dienas is eiles galva skaudejo, bet itariu, kad cia ne nuo Yarinos, nuo to, kad is atostogu grizau lotuliukas.gif
Siaip manau, kad siaip ar taip, geriausiai kontraceptines tabletes padeda issirinkti gydytojas, ir tie musu patarimai gal mazai ko verti... mirksiukas.gif
Ir dar del berimo - mano atveju buvo taip, kad buvau padariusi metu pertrauka po to, kai baigiau vatroti Novinette, tai mazdaug praejus beveik metams, gal 10 menesiu pradejo berti ir labai smarkiai - veida, kaklo ir krutines sriti... Kai pradejau gerti Dianne viskas susitvarke. Dabar kai geriu Yarina berimo neatsirado kolkas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildukse: 08 rugsėjo 2009 - 13:09
Man viskas gerai irgi, tik jau labai krutine skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2009 09 10, 14:07)
Man viskas gerai irgi, tik jau labai krutine skauda  verysad.gif

Man irgi po pusmecio pradejo............ g.gif
Atsakyti
sveikos, man ginė išrašė taip pat šias kontraceptines...Pirma kart gyvenime gersiu ax.gif papasakokit man durnikei(pakuotėj nelabai suprantu) blush2.gif pirma tablete gerti kada prasideda m....... na ir tada kiek laiko jas gerti? 7d? o po to pertrauka 7d? ar kaip? ar tik visad jas gert per mmmm...? g.gif blush2.gif ax.gif ačiū jums už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivike: 07 spalio 2009 - 19:37
Pirmą tabletę išgerk pirmą mm dieną. Kurią dieną mm prasidėjo (savaitės) tą tabletę ir išgerk. O po to rodyklėlių kryptimi gerk kasdien po tabletę kol pabaigsi.
Naują pakuotę pradėk po savaitės, nepriklausomai nuo mm eigos.
Pavyzdžiui, jei pradėsi gerti trečiadienį, tai baigsi po 3 savaičių antradienį, o paskui pradėk vėl po savaitės trečiadienį ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2009 10 07, 21:01)
Pirmą tabletę išgerk pirmą mm dieną. Kurią dieną mm prasidėjo (savaitės) tą tabletę ir išgerk. O po to rodyklėlių kryptimi gerk kasdien po tabletę kol pabaigsi.
Naują pakuotę pradėk po savaitės, nepriklausomai nuo mm eigos.
Pavyzdžiui, jei pradėsi gerti trečiadienį, tai baigsi po 3 savaičių antradienį, o paskui pradėk vėl po savaitės trečiadienį ir t.t. smile.gif

ačiū dira mirksiukas.gif nu visai jau as. ax.gif
Atsakyti

i 
Farmacijos įstatymas (Žin., 2008, Nr. X-709), 60 str. "8. Medicininės paskirties produktus platinti ir (ar) importuoti iš trečiųjų šalių gali tik didmeninio platinimo licenciją turintis asmuo, pardavinėti gyventojams – tik vaistinės veiklos licenciją turintis asmuo. Kaimo vietovėse, jeigu nėra vaistinės ar jos filialo, gyventojai Vyriausybės nustatyta tvarka aprūpinami medicininės paskirties produktais per kaimo vietovėse esančias pirminės sveikatos priežiūros įstaigas. "
Atsakyti
Geriu Yarina beveik 5 metus. Svorio nepriaugau, krutine nepadidejo, spuogai gingo, bet su jais ir potraukis kazkur tai dingo doh.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Po operacijos (gimdos kaklelio) paskyrė vartoti Yarina. Geriu antrą pakuotę. Pirmą geriant labai pykino, dažnai skaudėjo galvą, bet susirgau ketvirtą dieną. Geriant antrą labai skauda krūtines, nebepykina, bet pradėjo šian tepliot, o liko gert kazkur savaitę daugiau ar mažiau. Ir maudžia pilvą. A čia normalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2009 11 05, 18:54)
Sveikos 4u.gif

Po operacijos (gimdos kaklelio) paskyrė vartoti Yarina. Geriu antrą pakuotę. Pirmą geriant labai pykino, dažnai skaudėjo galvą, bet susirgau ketvirtą dieną. Geriant antrą labai skauda krūtines, nebepykina, bet pradėjo šian tepliot, o liko gert kazkur savaitę daugiau ar mažiau. Ir maudžia pilvą. A čia normalu  g.gif

Normalu. Turetu per tris pakuotes tepliojimas ir nemalonus pojuciai nustoti, jei ne - tada teks keisti KT.
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2009 04 21, 22:42)
Man paprastai prasidedavo 3-ios dienos ryta, na ir retkarciais 2-os dienos velai vakare.

noriu paklausti o ar buvo taip kam, kad isgerus tik pirma pakuote per tas 7 dienas isivis nebuvo menesiniu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2009 11 07, 13:40)
noriu paklausti o ar buvo taip kam, kad isgerus tik pirma pakuote  per tas 7 dienas isivis nebuvo menesiniu? Aciu  4u.gif

man būdavo kad pačią paskutinę ar prieš paskutinę dieną mmm prasidėdavo tik
Atsakyti