Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

QUOTE(Vismantė @ 2010 01 31, 18:37)
biggrin.gif
nu gi tas pats pas mane...
gal tikrai čia Yarinos įtaka?  g.gif
kas šį mėnesį man nutiko nžn...  unsure.gif išgėriau 10 tablečių, pradėjo teplioti ir skaudėti strėnas..dar toks tempimas į kojas eina.. kas čia galėtų būti?  g.gif
bandysiu ryt pas ginę užsirašyti, bet kaži ar vietų bebus...
yra ir pliusų geriant Yarina - pagražėjo oda  smile.gif

Man irgi taip buvo - vidury ciklo tepliojo ir strėnas skaudėjo, o paskui - praėjo ir viskas. Tik pabaigus pakuotę iš karto mm prasidėjo - t.y. po paros, o ne 3 parų.
Paskui vėl viskas normaliai...............
Atsakyti
QUOTE(Vismantė @ 2010 01 31, 18:37)
biggrin.gif
nu gi tas pats pas mane...
gal tikrai čia Yarinos įtaka?  g.gif

Tai aisku kad nuo jos, nevyksta ovulacijos, nera hormonu audru smile.gif tik klausimas ar tai gerai, ar blogai doh.gif

Atsakyti
Man Yarine netiko, prieš mmm prasidėdavo mežmoniški galvos skausmai, o po trijų mėn. vartojimo pradėjo kilti spaudimas, skaudėti širdies plote (turiu įgimtą širdies ydą), apie blogą nuotaiką nebešneku. Buvau pasiryžusi gerti toliau (galvojau, šal.poveikis išnyks), bet taip ir nepradėjau ketvirtos pakuotės, dabar turiu saugoti ir slėpti ją nuo vaikų.
Tiesa, kai paskui dėl širdies tyriausi, tai kontraceptikai man 1,5 dalimi per 3 mėn. padidino cholesterolio kiekį.
Atsakyti
QUOTE(Kote @ 2010 03 03, 10:56)
Man Yarine netiko, prieš mmm prasidėdavo mežmoniški galvos skausmai, o po trijų mėn. vartojimo pradėjo kilti spaudimas, skaudėti širdies plote (turiu įgimtą širdies ydą), apie blogą nuotaiką nebešneku. Buvau pasiryžusi gerti toliau (galvojau, šal.poveikis išnyks), bet taip ir nepradėjau ketvirtos pakuotės, dabar turiu saugoti ir slėpti ją nuo vaikų.
Tiesa, kai paskui dėl širdies tyriausi, tai kontraceptikai man 1,5 dalimi per 3 mėn. padidino cholesterolio kiekį.

O kas nustate, kad cholesterolis padidejo butent nuo kontraceptiku?
Atsakyti
KT kaip vienas šalutinių poveikių yra cholesterolio koncentracijos kraujyje didėjimas. Kardiologė man tai aiškino moksliškai, dabar tikrai neatkartosiu. O dar kai yra paveldimumas ir vyresnis amžius (na ne 20-25 m.). Kitų veiksnių tam didėti nebuvo, ypač kai vasaros mėnesiais valgiau iš tikro daug vaisių ir daržovių, reguliavau mitybą, o kilimas būtent po 4 mėn. buvo nuo 5 iki 6,55. Dabar tai stabilizavosi, gal pradės mažėti - labai tikiuosi.
Atsakyti
Geriu ir as Yarina, bet vat jau antra men kartojasi: lieka iki gerimo pakuotes pabaigos kokiu 10 tabl, ir pradedu kraujuoti..poto nustoja..reikia pas gine..kazi kodel taip g.gif Man buvo taip su mercilonu, geriau 3 metus, pradejau kraujuoti, berti oda pradejo, gyd sake per mazai hormonu, tai dave Yarina, bet ziuriu ir nuo ju tas pats po metu vartojimo g.gif Kazi kodel cia taip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 03 kovo 2010 - 15:40
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 03 03, 15:40)
Geriu ir as Yarina, bet vat jau antra men kartojasi: lieka iki gerimo pakuotes pabaigos kokiu 10 tabl, ir pradedu kraujuoti..poto nustoja..reikia pas gine..kazi kodel taip g.gif Man buvo taip su mercilonu, geriau 3 metus, pradejau kraujuoti, berti oda pradejo, gyd sake per mazai hormonu, tai dave Yarina, bet ziuriu ir nuo ju tas pats po metu vartojimo g.gif Kazi kodel cia taip  doh.gif

Dar gali buti taip vadinamas protrukinis kraujavimas, jis atsiranda ilga laika vartojant kontraceptikus. Nuo ju poveikio labai suploneja gimdos gleivine ir ciklo vidury vis po truputi pateplioja. Tokiu atveju reikia maziausiai pusei metu nutraukti KT vartojima. Aisku, pirmiausia reik pasitarti du gin. ar tikrai priezastis yra ta.
Atsakyti
Labas smile.gif kiek perskaiciau tema, nelabai radau, kad kam taip butu buve. Pamirsau isgerti tablete laiku, o isgeriau po 13 valandu, tai turejo buti 3 savaites pirma tablete. Tai dabar nzn kaip elgtis, ar pradeti gerti nauja pakuote be pertraukos, ar tiesiog gerti iprastai. gal kam taip buvo nutike g.gif
Atsakyti
QUOTE(karueta @ 2010 03 20, 12:06)
Labas  smile.gif  kiek perskaiciau tema, nelabai radau, kad kam taip butu buve. Pamirsau isgerti tablete laiku, o isgeriau po 13 valandu, tai turejo buti 3 savaites pirma tablete. Tai dabar nzn kaip elgtis, ar pradeti gerti nauja pakuote be pertraukos, ar tiesiog gerti iprastai. gal kam taip buvo nutike  g.gif

Isgerti ta praleista , toliau gerti iprastai, bet del viso pikto, si menesi kazkaip papildomai dar reiketu pasisaugoti.
Atsakyti
o jums svoris nuo yarinos neauga? kaip su krutim?
ir ar yarina galima ekstra atveju pgerti du ciklus, kad "pastumti" menesines?
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 03 25, 14:32)
o jums svoris nuo yarinos neauga? kaip su krutim?
ir ar yarina galima ekstra atveju pgerti du ciklus, kad "pastumti" menesines?

Mano gin. sake, jog galima.
Atsakyti
Azazella, aciu, o kaip vis gi daugumai su svoriu? ar nepriaugote nuo yarinos?
Atsakyti