Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

QUOTE(tane4ka @ 2009 10 30, 12:29)
Geriu Yarina beveik 5 metus. Svorio nepriaugau, krutine nepadidejo, spuogai gingo, bet su jais ir potraukis kazkur tai dingo doh.gif

Gėriau Yariną tris metus. Svorio nepriaugau, krūtinė padidėjo, spuogų nebeliko. Metusi ir padariusi pusmečio pertrauką, pastojau labai greitai. thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, turiu vieną pakuotę Yarinos, tiesiog nebeprireikė. Galiu parduoti už mežesne kainą nei vaistinėse
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2010 01 04, 20:46)
Merginos, turiu vieną pakuotę Yarinos, tiesiog nebeprireikė. Galiu parduoti už mežesne kainą nei vaistinėse

O kur esate?
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2010 01 04, 21:14)
O kur esate?

Gyvenu šalia Vilniaus, bet labai dažnai ir Vilniuj būnu
Atsakyti
as tai geriau 2 metus tai daug kg priaugau ir kas svarbiausia sportavau, bet nei gramas nekrito, organizamas kaupdavo skyscius, nors turejo atvirksciai nekaupt smile.gif Yra zmoniu kur isvis netinka kontraceptines tabletes, turbut as is tu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minuxe @ 2010 01 13, 23:54)
as tai geriau 2 metus tai daug kg priaugau ir kas svarbiausia sportavau, bet nei gramas nekrito, organizamas kaupdavo skyscius, nors turejo atvirksciai nekaupt smile.gif Yra zmoniu kur isvis netinka kontraceptines tabletes, turbut as is tu doh.gif

as anksciau geriau yessminele tai nuo ju buvau sustorejus bet va yarina nedaro man jokio poveikio svoriui, cia jei priiaugu savo nevalia saldainiams suverciu doh.gif
Atsakyti
na gal ne i tema bet nesupykit 4u.gif turiu tokia situacija, kadangi esu pastaruoju metu issiblaskiusi tai man jei ne priminimas telefone is vis uzmirciau juos gerti. tad mano isblaskymas padare tai jog nepamenu ar isgeriau siandienos tablete ar ne pakuote tuscia nes dar atsimenu kaip emiau bet tuo metu mane uzkalbino ir nukreipe demesi tai dabar nzn isgeriau ja ar ne unsure.gif niekur nukritusios irgi neradau cia izanga buvo i mano rupima klausima g.gif bet mane dabar domintu tas veikimo principas ,KT info lapeli skaiciau, tai ten nelabai ka isiaiskinau apie rupima klausima kaip veikia ta tablete nes zinau kad dabar ateinancius 2men jokiu santykiu neturesiu nes maniskis isvykes o pries tai mylejomes pries 4 dieneles, tai mane ta neigerta tablete turetu apsaugoti nuo ateinanciu santykiu na trakim jei toliau myleciaus ar ji apsaugoja nuo buvusiu? unsure.gif na tikiuos supratot ka nors 4u.gif atsiprasau dar kartele jei kas uzpyks
Atsakyti
labas vakarelis mergaites:)
iskilo man cia toks klausimelis:)? g.gif po dvieju vaikuciu gimimo naudoju
kt yarina, kol kas viskas kaip ir tinka ir patinka, apturejau cia vakar tokia problemele su virskinamuoju savo traktu nelabai draugavome:) ir isgeriau pora geru gurksniu jonazoles arbateles. Prisimianiau sio kt naudojimo instrukcijoje apie jonazoles pavartojima, kad gali sumazeti kt apsaugos efektyvumas, mastau kaip cia saugotis toliau, galbut imtis kokiu papildomu apsaugos priemoniu kuriam laikui, nerandu konkrecios informacijos apie tai, sakau gal kas turejo panasia situacija?smile.gif
kaip elgtis gal patarimu gausiu:) smile.gif
nauja pakuote pradejau siandien ax.gif

gero vakaro!!!
Atsakyti
QUOTE(vaivoskinas @ 2010 01 22, 22:30)
labas vakarelis mergaites:)
iskilo man cia toks klausimelis:)? g.gif po dvieju vaikuciu gimimo naudoju
kt yarina, kol kas viskas kaip ir tinka ir patinka, apturejau cia vakar tokia problemele su virskinamuoju savo traktu nelabai draugavome:) ir isgeriau pora geru gurksniu jonazoles arbateles. Prisimianiau sio kt naudojimo instrukcijoje apie jonazoles pavartojima, kad gali sumazeti kt apsaugos efektyvumas, mastau kaip cia saugotis toliau, galbut imtis kokiu papildomu apsaugos priemoniu kuriam laikui, nerandu konkrecios informacijos apie tai, sakau gal kas turejo panasia situacija?smile.gif
kaip elgtis gal patarimu gausiu:) smile.gif
nauja pakuote pradejau siandien ax.gif

gero vakaro!!!

Manau, kad pora gurkšnių tikrai nieko. Juk ne tik tai gali mažinti KT poveikį. Kažkur skaičiau, kad greipfrutai mažina, bet juk vis tiek kartais suvalgai ir nieko.
Va, jei būtum po išgėrimo per 3 valandas pradėjus vemti ar viduriuoti - tai tada reikėtų savaitėlę pasisaugoti papildomai (na prezervatyvas ar susilaikymas) mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamos, o jums nuo KT nedingsta noras myletis? Buvau padarius pertrauka 7 men. po 4 metu vartojimo, aisku prisiminiau kas yra PMS, bet noras myletis mane maloniai nustebino, dabar,kai vel grizau prie Yarinos (4 men. geriu), tai nzn unsure.gif kaip rastas, geriau pamiegot.. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, galiu už simbolinę kainą atiduoti beveik dvi pakuotes yarinos. Rašau beveik, nes iš vienos kažkur iškrito viena tabletytė doh.gif Kita - pilnutėlė. Parašykit a.ž. Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2010 01 23, 12:28)
Mamos, o jums nuo  KT nedingsta noras myletis? Buvau padarius pertrauka 7 men. po 4 metu vartojimo, aisku prisiminiau kas yra PMS, bet noras myletis mane maloniai nustebino, dabar,kai vel grizau prie Yarinos (4 men. geriu), tai nzn  unsure.gif kaip rastas, geriau pamiegot..  blush2.gif  doh.gif

biggrin.gif
nu gi tas pats pas mane...
gal tikrai čia Yarinos įtaka? g.gif

kas šį mėnesį man nutiko nžn... unsure.gif išgėriau 10 tablečių, pradėjo teplioti ir skaudėti strėnas..dar toks tempimas į kojas eina.. kas čia galėtų būti? g.gif
bandysiu ryt pas ginę užsirašyti, bet kaži ar vietų bebus...

yra ir pliusų geriant Yarina - pagražėjo oda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vismantė: 31 sausio 2010 - 17:39