Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

Va, vakar pradejau gerti antraja pakuote Yarinos, viskas dabar gerai, neskaitant nezymaus pykinimo, jis mane lydejo visa praeita menesi kol geriau. (Silpnas skrandis).
Taigi nekraujuoju jau si menesi, o praeita beveik visa menesi prakraujavau, kol geriau.

Tikiuosi dings per laika ir pykinimas.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssstase @ 2010 07 14, 18:41)
sveikos mes vaziosim prie juros ir as turiu susirkt o tai nesinori noreciau paklaust gal kas taip bandet jai po isgerusio pakelio iskatr antra pradet kad nesusirkt gal kas taip daret buciau dekinga uz pasisakima smile.gif

esu nedarius pertrauku kelis kartus ir viskas buvo ciki
Atsakyti
Man ginekologe paskyre Yarinne gert po gimdymo,bet jau beveik 6 men,kaip delsiu jas pradet vartot ax.gif ar jos tikrai patikimos,mane gasdina tas salutinis poveikis ir tepliojimas ar kraujavimas,kazkaip nesiryztu pradet jas gert unsure.gif o prezikais ir labai nepasitikiu,kiekviena karta isitempus laukiu kada prasides mmm doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš gal čia nelabai į temą, bet geriu šias tabletes ir kažkaip užsimiršusi dviem dienom per daug išgėriau (vakar ir užvakar). Kaip man dabar pradėti gerti sekantį kartą? Po septynių dienų nuo šiandien? Ar po penkių dienų?
Ačiū iš anksto už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junciukas @ 2010 09 02, 08:43)
Labas rytas 4u.gif
Aš gal čia nelabai į temą, bet geriu šias tabletes ir kažkaip užsimiršusi dviem dienom per daug išgėriau (vakar ir užvakar). Kaip man dabar pradėti gerti sekantį kartą? Po septynių dienų nuo šiandien? Ar po penkių dienų?
Ačiū iš anksto už atsakymą mirksiukas.gif

Kaip gali uzsimirsusi isgerti daugiau? Juk tam reikia pradeti nauja pakuote, o tai tikrai turetum pastebeti biggrin.gif .
Tikriausiai norejai atkelti mmm. Ir nereikia cia bijot pasakyt. smile.gif

Visu pirma tai negerai padarei, kad isgerei daugiau, nes jei prdejai gerti antra pakuote tai turejai ja ir uzbaigti gerti, nedaryti pertraukos. Dabar teks gerti po paskutines tabletes astunta diena, bet butinai 21 tablete, tad gausi visada imti dvi is kitos pakuotes, kadangi tau tu dvieju dabar truks.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiliukė!: 07 rugsėjo 2010 - 17:55
išgėriau pirmąją pakuotę šių tablečių smile.gif kt geriu rytais, o pirmasias 3d. jausdavau smaugimą gerklėje blink.gif jau buvau persigandus, kad netinka man jos, bet viskas susitvarkė. šiaip mm keliom dienom ilgiau truko nei paprastai, bet nebuvo kažkokių tepliojimų ar dar ko. šios kt man visai tiko, tačiau dabar žiūrėsiu kaip bus po pertraukos 4u.gif
Atsakyti
Aš geriu šias tabletes savaitė. Pirmas 3 dienas viskas buvo lyg ir nieko. Paskui prasidėjo galvos skausmai, dar po poros dienų savijauta dar pablogėjo Jaučiuosi taip lyg sirgčiau gripu, tik kad nėra temperatūros ir dar kažkoks šleikštulys. Temutės pradžioje paskaičiau kad yra taip mergaitėm buvę o paskui susitvarkė. Tik kaži kiek laukti? Ar būna kad gali netikti visai?
Atsakyti
o merginos ar gerai jas gert "ant tuščio skrandžio" kažin g.gif ..as pvz rytais nevalgau, o tablete tik ryte prisiminsiu isgert kai vaika vezu i darza g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif gal kas gerete ilgesni laika yarina kaip nuoju ar labai auga svoris ar galva skauda g.gif buciau dekinga jei parasytumet
Atsakyti
QUOTE(skaidre11 @ 2010 09 15, 19:28)
sveikos  smile.gif gal kas gerete ilgesni laika yarina kaip nuoju ar labai auga svoris ar galva skauda  g.gif buciau dekinga jei parasytumet

Ketvirtais Yarina naudojimo metais prasidejo migreninis galvos skaumas dvi pirmas mm dienas. Kitom dienom galvos skausmo KT suverst nenoriu, bet jis budavo daznesnis, nei dabar, kai ju nebevartoju.
Atsakyti
As geriu Yarina jau kokius 7-8men., tai pastebejau, kad pries menesines tampu tokia nervinga, kad paciai baisu darosi! Nervuoja viskas! Ir baisiai reaguoju net i smulkmenas. Ar tai gali buti nuo tableciu?
Siaip, geriu tabletes labai ilgai ir jokio kito salutinio poveikio niekada nebuvo... Gal reikia pakeisti jas? Tai ginekologe rekomendavo spirale detis ir apie tabletes net kalbeti nenorejo. O spirales nenoriu schmoll.gif Dabar ir sedziu, nezinau ka daryti...
Atsakyti
sveikos siandiena pradesiu gerti yarina unsure.gif kasko ima baime kad nebutu blogai kaip kad geriau jianine schmoll.gif
Atsakyti