na va, vartoju jau 10 dienu ir manau pasireiske salutinis poveikis - pykinimas
ir darbingumas to pasekoje krito. Kaip manot ar tas salutinis poveikis po kiek laiko praeis ir organizmas prisitaikys ar reikia keisti KT?
QUOTE(camillyte @ 2010 05 13, 19:36)
na va, vartoju jau 10 dienu ir manau pasireiske salutinis poveikis - pykinimas
ir darbingumas to pasekoje krito. Kaip manot ar tas salutinis poveikis po kiek laiko praeis ir organizmas prisitaikys ar reikia keisti KT?
Turėtų praeiti, jei ir kitą ciklą taip bus, tai reikės keisti.
Man iš karti irgi nekaip buvo, bet paskui viskas OK
QUOTE(dira @ 2010 05 13, 18:11)
Turėtų praeiti, jei ir kitą ciklą taip bus, tai reikės keisti.
bet taip nesinori kankintis, juolab kad dabar labai sunkus periodas - egzaminai, konvertai etc. visai nera laiko jaustis blogai ir guleti lovoje. kaip manot, jei pastumciau gerimo laika vietoj ryto i vakara? ar kaip nors labai pakenktu (isskyrus,, kad tektu saugotis 7dienas, nes geriu apie 10.30 rytais, o noreciau perstumti i 21h. gal tada salutini poveiki pramiegociau
QUOTE(camillyte @ 2010 05 13, 23:27)
bet taip nesinori kankintis, juolab kad dabar labai sunkus periodas - egzaminai, konvertai etc. visai nera laiko jaustis blogai ir guleti lovoje. kaip manot, jei pastumciau gerimo laika vietoj ryto i vakara? ar kaip nors labai pakenktu (isskyrus,, kad tektu saugotis 7dienas, nes geriu apie 10.30 rytais, o noreciau perstumti i 21h. gal tada salutini poveiki pramiegociau
)?
Aš tik vakare geriu
QUOTE(dira @ 2010 05 14, 12:30)
nu va as irgi persistumiau gerima i vakara. uzvakar buvo viskas normaliai, bet snd nakti tai nuo blogumo paryciais pabudau... bet aisku nera jau taip ziauriai kaip diena, ir dar pliusas, kad gali leisti sau miegoti, guleti ir nejudeti nesigrauzdama
na va. pirma pakuote baigiau pirmadieni, paskutiniu metu visi salutiniai poveikiai isnyko ir nepaisant to, kad visa ta laiko taip ir nebuvo pasibaiges tepliojimas, pabaigus pakuote antra diena prasidejo mmmm. tai matyt bent kol kas nemaloniu siurprizu nebesulauksiu
pradejau ir as sitas tabletes gerti, pirmom dienom kazkaip blogai jauciausi, tarsi pykino, tarsi silpnumas, jau savaite geriu, tai kaip ir normaliai jau viskas, anksciau esu gerus Belara tai jokio salutinio poveikio nebuvo, kol kas nieko rimto nepastebiu ir nuo situ, tikuosi viskas bus gerai
na va, snd antra pakuote pradesiu.. mmm praejo labai sklandziai ir greitai
tik kazkaip baisu, kad ar nebus organizmas per savaite atprates nuo tableciu ir neprades vel manes pykinti?
tik kazkaip baisu, kad ar nebus organizmas per savaite atprates nuo tableciu ir neprades vel manes pykinti?
Yarina naudoju jau 3-4 metus. Problemų neturėjau. Pirma naudojimo mėnesį tepliojo. Tepliojo ir po menesio pertraukos, tiesa tada gavau velnių nuo gydytojos. Jei darai pertrauką minimum trys mėnesiai turi būti. Tiesa, pasiskaičius forume supratau, kad mano galvos skausmai ne dėl oro kaitos ar slėgio, o nuo kt. Susimąsčiau, kad tris paskutines mm kankina galvos skausmas. Per paskutines mm tai kiekvieną dieną po dvi citramono arba kitokių tablęčių tenka gerti. Taip pat paaiškėjo ir mano žiauraus nenoro mylėtis priežastis. Jau net vyro gaila. Dabar bėgčiau pas gydytoja keisti kt, bet manau, kad nebeapsimoka. Už poros mėnesių ir taip ketinu mesti, o dabar keisti kitas kaip ir beprasmiska. Pakentesiu dar pora mėnesių.