Yarina pradejau vartoti pries 2 men. Dabar pabaigiau antra pakuote bet noreciau Jusu pasiteirauti ka daryti. Paskutine savaite nebevartojau siu tableciu...Perskaiciau informaciniame lapelyje, kad jei parelidau veina tablete 3-iaja savaite galiu nebenaudoti kitu ir daryti 7 dienu pertrauka. Tai nuo kada skaiciuoti 7 dienu pertrauka? Nes jau susipainiojau visai.
Mielos merginos ir moterys prasau Jusu pagalbos.
Yarina pradejau vartoti pries 2 men. Dabar pabaigiau antra pakuote bet noreciau Jusu pasiteirauti ka daryti. Paskutine savaite nebevartojau siu tableciu...Perskaiciau informaciniame lapelyje, kad jei parelidau veina tablete 3-iaja savaite galiu nebenaudoti kitu ir daryti 7 dienu pertrauka. Tai nuo kada skaiciuoti 7 dienu pertrauka? Nes jau susipainiojau visai.
QUOTE(amyte* @ 2010 10 19, 19:02)
O po kurio laiko pasimatė, kad jau gyja spuogai? Aš ir šitą problemą turiu
Pradėjau dar tik pirmą yarinos pakuotę, tai laukiu nesulaukiu, kada pradės mažėti spuogų...
mane irgi sitas domintunes isgeriau viena pakuote,kol kas neapmazejo spuogeliu
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 24, 20:43)
As pirma jau ipusejau, tai prisipazinsiu, puoliau i nevilti, nes jau tuoj zmonems negalesiu rodytis, dar labiau isvare spuogais
QUOTE(amyte* @ 2010 10 24, 19:03)
As pirma jau ipusejau, tai prisipazinsiu, puoliau i nevilti, nes jau tuoj zmonems negalesiu rodytis, dar labiau isvare spuogais 
Nezinau, bet man tokios problemos nebuvo, kai jas vartojau. Niekada neturejau bedu del spuogu, tik pries mmm atsirasdavo koks vienas mazytis. Tai ju tikrai nepadaugejo naudojant Yarina.
QUOTE(amyte* @ 2010 10 24, 20:03)
pas mane jauciu panasu
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 31, 11:01)
pas mane jauciu panasu
taip nesiskundziu spuogu trukumu,pastoviai su jais kovoju,bet pradejus yarina vartot,nzn ar sutapimas ar ne,pabere gerokai
nzn net ka daryt,jau pradejau antra pakeli,na bandysiu kazkaip laukt gal.Pries kokius 5metus vardojau Microgynon,tai oda buvo kaip kudikio uzpakaliukas,gaila Lietuvoj ju neisraso ginekologai,nes man jos buvo pacios geriausios,jokiu salutniu poveikiu nejauciau.su Yarina visa menesi tepliojo,nzn,jeigu teplios ir antra
na bandysiu dar sita pakuote sugert,jei ir toliau taip bus,reiks eit paprasyt kad kitas kokias israsytu 
Man tai atrodo, kad, kai kontraceptikai netinka, jie išryškina tai, kas ir iki tol buvo problema... todėl, jei dar kurį laiką netiks, tai tikrai patarčiau keisti
laba visiems ir visoms:) na papuoliau i tokia subtile situacija: geriu KT yarina, vakar vakare kazkaip uzklupau besiruosdama gerti tabletele save, kad yra praleista viena diena tabletes vartojimo, kazkaip aklinai geriu kas vakara tiesiog is eiles pakuoteje, tik mano nustebimui itartinai suvelavau, kazkuri tai vakara tabletes nesuvartojau...beda ta, kad instrukcijoje praleidus tablete yra nurodymai kuria savaite neva praleidai..pirma, antra, trecia ir kaip atitinkamai elgtis. Bet mano situacija yra ta, jog nepamenu kada praleidau, tik vakar pamaciau. Jau
panika sukilus kas ir kaip, tai gal yra papuolusiu i panasiai situacija ir galetu duoti patarima kaip elgtis toliau. Ar baigti pakuote (liko 4 dienos), laukti MM, ar pradeti nauja pakuote, pabaigus sia...nu juodai pasimetusi nezinioje...
lauksiu patarimo laaabai laaabai.
gydytojui savo negaliu prisiskambinti..o nerimo amplitude jau gerokai pakilusi...
panika sukilus kas ir kaip, tai gal yra papuolusiu i panasiai situacija ir galetu duoti patarima kaip elgtis toliau. Ar baigti pakuote (liko 4 dienos), laukti MM, ar pradeti nauja pakuote, pabaigus sia...nu juodai pasimetusi nezinioje...
gydytojui savo negaliu prisiskambinti..o nerimo amplitude jau gerokai pakilusi...
Sveikos
2 metus vartoju Yarina be ilgesnes pertraukos. Galvoju, gal reiktų duot organizmui atsigaut ir kuriam laikui nustoti? Nors šiaip viskas labai patogu, tvarkinga, jokių žymesnių šalutinių poveikių, tfu tfu tfu...
Taigi, kaip manote, ar reiktų pertraukėlės vartojant Yarina, ar galiu nesukt sau galvos ir vartoti toliau?
Kiek laiko reikia po Yarinos, kad atsistatytų viskas? Gal kas turite patirties šiuo klausimu?
Papildyta:
Vaivoskinas, manyčiau, baik pakuotę, palauk 7 dienas, kaip įprastai, ir pradėk naują. Aišku, jeigu per tas 7 dienas nesulauksi mm - tada jau tartis su gydytoju reiktų. Aš taip daryčiau (nors realiai tokios situacijos neturėjau). Svarbiausia nepulti į paniką
2 metus vartoju Yarina be ilgesnes pertraukos. Galvoju, gal reiktų duot organizmui atsigaut ir kuriam laikui nustoti? Nors šiaip viskas labai patogu, tvarkinga, jokių žymesnių šalutinių poveikių, tfu tfu tfu...
Taigi, kaip manote, ar reiktų pertraukėlės vartojant Yarina, ar galiu nesukt sau galvos ir vartoti toliau?
Kiek laiko reikia po Yarinos, kad atsistatytų viskas? Gal kas turite patirties šiuo klausimu?
Papildyta:
Vaivoskinas, manyčiau, baik pakuotę, palauk 7 dienas, kaip įprastai, ir pradėk naują. Aišku, jeigu per tas 7 dienas nesulauksi mm - tada jau tartis su gydytoju reiktų. Aš taip daryčiau (nors realiai tokios situacijos neturėjau). Svarbiausia nepulti į paniką
QUOTE(vaivoskinas @ 2010 11 15, 14:43)
laba visiems ir visoms:) na papuoliau i tokia subtile situacija: geriu KT yarina, vakar vakare kazkaip uzklupau besiruosdama gerti tabletele save, kad yra praleista viena diena tabletes vartojimo, kazkaip aklinai geriu kas vakara tiesiog is eiles pakuoteje, tik mano nustebimui itartinai suvelavau, kazkuri tai vakara tabletes nesuvartojau...beda ta, kad instrukcijoje praleidus tablete yra nurodymai kuria savaite neva praleidai..pirma, antra, trecia ir kaip atitinkamai elgtis. Bet mano situacija yra ta, jog nepamenu kada praleidau, tik vakar pamaciau. Jau
as kazkaip jei praleidziu, tai isgeriu tada, kai pastebiu, kad praleidau.neimu i galva, visad viskas ok buvo.ten, kiek pamenu, raso, kad geriau nepraleisti pirma ir trecia sav.
QUOTE(Chandra @ 2010 11 15, 14:56)
Sveikos
va va, as irgi galvoju, kad pertraukeles reiketu, nors pora men., nes vartoju tikrai ilgai.bet kai paskaiciau cia visokiu baisybiu, tai esu pasimetusi
Dėl tų baisybių man irgi labai baisu, juolab kad ateityje vaikų turėt norėtųsi...Bet kita vertus, pasikliaujant "natūraliu planavimu" ar kokiais kitais būdais, kiekvieną mėnesį su nerimu laukt mm ir galvot, ar čia jau užkibo, ar dar ne, kažkaip visai nesinori.
QUOTE(Chandra @ 2010 11 21, 19:32)
Dėl tų baisybių man irgi labai baisu, juolab kad ateityje vaikų turėt norėtųsi...Bet kita vertus, pasikliaujant "natūraliu planavimu" ar kokiais kitais būdais, kiekvieną mėnesį su nerimu laukt mm ir galvot, ar čia jau užkibo, ar dar ne, kažkaip visai nesinori.
butent... ypac jei siuo metu vaikelio dar nesinori. kazin, ar visi kontaceptikai vienodai kenksmingi mums
Labas visoms
pradejau ir as pries koki pusmeti gerti Yarina, siaip viskas lyg ir gerai, bet va si cikla (tas 7 dienas kai negeriau) ZIAURIAI skaudejo galva
kiekviena diena turiu gerti nuskausminamuosius, nes kitaip
jei ir toliau taip bus...prisimenu ta gera laika kai buvau nescia ir maitinau sava mazyle (iseina kad lygiai 2 metus neturejau mmm), nei karto galvos neskaudejo
o cia dabar jau islenda hormonu svyravimas