Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

sveikutes smile.gif 4u.gif
matau cia renkasi visos geriancios Yarina,nuo pirmadienio bandysiu ir as prie jusu prisjungt ax.gif Sian man jas parekomendavo gydytoja....man sie KT jau butu ne pirmieji blink.gif todel jau net baisoka vel kazka naujo pradet doh.gif Mat metus geriau Lindynette 30 po metu jie man eme nebetikt ,baisiai kraujavau ciklo vidury ....(stabde net kazkokias vaistais )pasiule Mercilon ....metus atgeriau beveik be jokiu salutiniu poveikiu (matot priaugau nemazai kg bet negaliu pilnaiteigt kad tai kalti vaistai g.gif ).
Dbr bandysiu laime su Yarina ax.gif ax.gif Tik kainyte jos men nelb dziugina schmoll.gif g.gif na bet sveikata svarbiau nei pinigai ax.gif
Atsakyti
Man gydytoja irgi rekomendavo Yarina vietoj Marvelon, kuriuos geriau kokius 3 metus be jokiu rupesciu, taciau i pabaiga su jais tepliojimai prasidejo.. Padariau pertrauka 3 men ir pradejau gerti Yarina, bet su ja irgi tepliojo, o ir kaina didele, tai visai meciau! Galiu pasidziaugti, kad beveik dingo nezmoniski galvos skausmai!
Atsakyti
sveikos,geriu yarina apie 7men.nu niekada nebuvo man salutinio poveikio nuo ju.as geriu visalaik einant miegot 10val vakaro.esu jeis tikrai patenkinta,tik kad brangoki yra.as seimos vaistinej moku uz jas 39lt.o kaip pirkdavau eurovaistinej tai mokedavau 50lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 08 gegužės 2009 - 11:37
QUOTE(Arūnė @ 2009 05 08, 12:35)
sveikos,geriu yarina apie 7men.nu niekada nebuvo man salutinio poveikio nuo ju.as geriu visalaik einant miegot 10val vakaro.esu jeis tikrai patenkinta,tik kad brangoki yra.as seimos vaistinej moku uz jas 39lt.o kaip pirkdavau eurovaistinej tai mokedavau 50lt.

o cia tai naujiena pasakei...nzn kad seimos vaistinej jos tokios pigios...

as su nuolaidu kortele eurovaistinej moku 45lt,camelijos 43lt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2009 04 25, 09:23)
sveikos mamos ir ne tik 4u.gif  del nereguliariu mm gydytoja rekomendavo gert sias KT, o del problemines odos dermatolkoge taip pat rekomendavo jas gert. as niekada nesu gerus jokiu KT, gal jum ir keista, bet kazkaip neprisiversdavau. kaip manot ar del problemines odos vertetu pradet jas gert? g.gif

Na,jau dėl probleminės odos tai tikrai neverta pradėti nuodytis kontraceptikais schmoll.gif
Aš Yarina gėriau metus, įsivariau migreną, odos būklė kaip tik pablogėjo..mečiau..migrena dingo, ačiū dievui. Daugiau jokių kontraceptikų nusprendžiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 05 08, 17:01)
o cia tai naujiena pasakei...nzn kad seimos vaistinej jos tokios pigios...

as su nuolaidu kortele eurovaistinej moku 45lt,camelijos 43lt  doh.gif  doh.gif

as ir ilgai nezinojuakol netycia uzklausiau ar turi jie tokiu kontraceptiku ir kiek kianuoja.tai man ir paciai buvo neitiketina.
Atsakyti
labas mergaites mirksiukas.gif tai va as yarina geriu pirma menesi, jau liko tik 1 tabletele, o tada 7 dienu pertrauka smile.gif na nors geriu tik menesi, bet man jos labai tiko ir patiko, jokio salutinio poveikio nepajutau, na gal ant nugaros atsirado keletas spuogeliu, bet cia rase kazkuri mergina, kad jai jie pradejus gerti kita pakuote isnyko g.gif beje man nukrito 2 kg thumbup.gif tai nezinau nuo ju ar ne, bet greiciausiai, kad nuo kt rolleyes.gif tai va... turiu jums klausima, o per 7 dieneliu pertraukele ar reikia naudoti papildoma apsauga, ar galima santykiauti drasiai????? blush2.gif nes as to nezinau, o jus vartojate ilgiau, tai prasau man patarti rolleyes.gif aciuu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(gikobu @ 2009 05 13, 20:53)
labas mergaites  mirksiukas.gif  tai va as yarina geriu pirma menesi, jau liko tik 1 tabletele, o tada 7 dienu pertrauka  smile.gif  na nors geriu tik menesi, bet man jos labai tiko ir patiko, jokio salutinio poveikio nepajutau, na gal ant nugaros atsirado keletas spuogeliu, bet cia rase kazkuri mergina, kad jai jie pradejus gerti kita pakuote isnyko  g.gif  beje man nukrito 2 kg  thumbup.gif  tai nezinau nuo ju ar ne, bet greiciausiai, kad nuo kt  rolleyes.gif  tai va... turiu jums klausima, o per 7 dieneliu pertraukele ar reikia naudoti papildoma apsauga, ar galima santykiauti drasiai?????  blush2.gif  nes as to nezinau, o jus vartojate ilgiau, tai prasau man patarti  rolleyes.gif  aciuu  aciuks.gif

nereikia jokios apsaugos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2009 04 25, 08:23)
sveikos mamos ir ne tik 4u.gif  del nereguliariu mm gydytoja rekomendavo gert sias KT, o del problemines odos dermatolkoge taip pat rekomendavo jas gert. as niekada nesu gerus jokiu KT, gal jum ir keista, bet kazkaip neprisiversdavau. kaip manot ar del problemines odos vertetu pradet jas gert? g.gif

Tikrai nerekomenduoju padaryt tos pačios klaidos kaip aš. Šiuos kontraceptikus irgi gėriau dėl probleminės odos, bet tik nutraukus jų vartojimą sužinojau, ką iš tikrųjų reiškia probleminė oda blink.gif Taip Yarina geriant, tikrai oda pagražėja, neberia jokie spuogai ir t.t. Bet juos nutraukus viskas grįžta trigubai. Pradeda berti giluminiais skaudžiais spuogais, riebaluotis plaukai ir t.t. ir pan. Kiek esu gėrusi kitų rūšių, niekada tokio poveikio nebūdavo schmoll.gif

QUOTE(haifa @ 2009 05 08, 16:10)
Na,jau dėl probleminės odos tai tikrai neverta pradėti nuodytis kontraceptikais  schmoll.gif
Aš Yarina gėriau metus, įsivariau migreną, odos būklė kaip tik pablogėjo..mečiau..migrena dingo, ačiū dievui. Daugiau jokių kontraceptikų nusprendžiau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monday: 14 gegužės 2009 - 09:02
QUOTE(monday @ 2009 05 14, 10:02)
Tikrai nerekomenduoju padaryt tos pačios klaidos kaip aš. Šiuos kontraceptikus irgi gėriau dėl probleminės odos, bet tik nutraukus jų vartojimą sužinojau, ką iš tikrųjų reiškia probleminė oda  blink.gif Taip Yarina geriant, tikrai oda pagražėja, neberia jokie spuogai ir t.t. Bet juos nutraukus viskas grįžta trigubai. Pradeda berti giluminiais skaudžiais spuogais, riebaluotis plaukai ir t.t. ir pan. Kiek esu gėrusi kitų rūšių, niekada tokio poveikio nebūdavo  schmoll.gif

o siaubeli,negasdinkit taip...as Yarina jau puse metu geriu ir kaip tik dabar nusprendziau pertraukele padaryt,nes bendroj sumoj jau virs metu KT geriu...
alie jau bijau kad tapsiu spuogu maisu fear.gif
Atsakyti
Sveikutes,sakykit dabar Yarine tik su receptu parduoda?
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2009 05 16, 16:36)
Sveikutes,sakykit dabar Yarine tik su receptu parduoda?

nu kontraceptikai visi parduodami tik su receptu,bet as seimos vaistinej neduodu recepto.o eurovaistinej reikedavo duoti.
Atsakyti