Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

QUOTE(ypač @ 2011 01 19, 01:15)
o man nepadidėjo apetitas.

pradėjo žiauriai krūtinę ir nugarą berti spuogeliais ir tepa stipriai. čia normalu?

As geriau Yarina net kelis metus.. jokiu pasaliniu poveikiu nepastebejau .. tik man krutine labai skaudedavo savaite pries menesines.. ax.gif

Del berimo - tai gal maistas pasikeite pas tave.. o tepliojimas.. tai vienoms buna kitoms - ne.. jei pirmas menuo kaip pradejai gerti - tai gal organizmas adaptuojasi taip.. o anksciau kokias kT gerei? Ar buvo koks salutinis poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Wild @ 2011 01 19, 01:47)
As geriau Yarina net kelis metus.. jokiu pasaliniu poveikiu nepastebejau .. tik man krutine labai skaudedavo savaite pries menesines.. ax.gif

Del berimo - tai gal maistas pasikeite pas tave.. o tepliojimas.. tai vienoms buna kitoms  - ne.. jei pirmas menuo kaip pradejai gerti - tai gal organizmas adaptuojasi taip.. o anksciau kokias kT gerei? Ar buvo koks salutinis poveikis?

negėriau. o bėrimas tai nuo kt, nes lb sutampa..
bet wa po sekso net kaip per menesines kraujas pradėjo tept.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chandra @ 2011 01 18, 14:38)
Va va, dėl apetito tai ir man jis kartais būna žvėriškas...Nuolat turiu save stabdyt. Buvo momentas, kad nesivaldžiau, tai pasunkėjau 20 kg, bet kaltę suverčiau aplinkybėms ir gyvenimo sąlygoms, ne Yarinai...Nors kai dabar pagalvoju, tai kalti iš tiesų gali būti hormonai. Dabar jau bandau visom įmanomom priemonėm tą 20 kg "priedą" naikint, bet biškį šnipštas išeina, vakarais ėst noriu kaip nežinau kas...

ka daryt? blink.gif biggrin.gif as negaliu saves stabdyt,neiseina..,ojej nervuoja augantys skaiciai svarstyklese 4u.gif ax.gif
Atsakyti
O gal pasakysit kokioj vaistinej perkat Yarina? kur sie KT pigiausi? smile.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(no-feelings @ 2011 01 20, 14:14)
O gal pasakysit kokioj vaistinej perkat Yarina? kur sie KT pigiausi? smile.gif  unsure.gif

as tai Camelia. su kortele man rodos 37lt gavos:)
Papildyta:
o kada tureciau susirgt?? isgeriau 21t,sian jau antra diena,kai negeriu,o mmm ner g.gif kada jus susirgot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalakutas: 21 sausio 2011 - 10:56
QUOTE(Kalakutas @ 2011 01 21, 12:54)
as tai Camelia. su kortele man rodos 37lt gavos:)
Papildyta:
o kada tureciau susirgt?? isgeriau 21t,sian jau antra diena,kai negeriu,o mmm ner  g.gif kada jus susirgot?

Eurovaistinėj su "Medaus" kortele 38 Lt, Šeimos vaistinėj 42 Lt

Man kartais užvėluoja ir 4 dienas per tą savaitinę pertrauką, o kartais būna, kad dar likusios kokios 3 tabletės ir bum, bet dažniausiai vėluoja 2-3 dienas. Po tos savaitės pertraukos net jeigu dar mmm nesibaigusios, reikia vis tiek kitą pakuotę pradėt gerti, o ne laukt, kol mmm pasibaigs.
Papildyta:
QUOTE(Kalakutas @ 2011 01 19, 16:11)
ka daryt?  blink.gif  biggrin.gif  as negaliu saves stabdyt,neiseina..,ojej nervuoja augantys skaiciai svarstyklese 4u.gif  ax.gif

Dėl savęs stabdymo - pradėjau naudot paprastą būdą apetitui pažabot...Kai jau žvėriškai ėst norisi, valgau kažką, kas ne taip kaloringa, nu pvz greipfrutą, obuolių, kriaušių, neriebaus pieno stiklinę įkalu - praeina alkio priepuolis kuriam laikui. Tie didėjantys skaičiai svarstyklėse tikrai žlugdo meilę gyvenimui...Reikia gi kažkada susiimt (apie save aš čia)...

Tik va blyn nežinia, ar dėl maisto pokyčio (nebevalgau riebalų, riboju angliavandenius, bet vartoju daugiau baltymų ir vaisių), ar dėl Yarinos kokio užsilikusio šalutinio poveikio, prieš porą dienų žiauriai veidą išbėrė tokiais smulkiais mažais spuogučiais, oda kaip tarka blink.gif unsure.gif
Atsakyti
To ypac

"Tik va blyn nežinia, ar dėl maisto pokyčio (nebevalgau riebalų, riboju angliavandenius, bet vartoju daugiau baltymų ir vaisių), ar dėl Yarinos kokio užsilikusio šalutinio poveikio, prieš porą dienų žiauriai veidą išbėrė tokiais smulkiais mažais spuogučiais, oda kaip tarka blink.gif unsure.gif
[/quote]"

Sveikute.. tokie mazi spuogeliai su baltais galiukais smile.gif tai tikrai nuo baltymu didelio vartojimo.. arba kentek kol organizmas pripras prie baltymu ir ju nebeatsiras arba trumpam baltymus sumazink kol praeis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild: 21 sausio 2011 - 20:53
QUOTE(ypač @ 2011 01 19, 11:41)
negėriau. o bėrimas tai nuo kt, nes lb sutampa..
bet wa po sekso net kaip per menesines kraujas pradėjo tept..  doh.gif

na net nezinau.. bet jau jei taip gausiai tepa, tai gal tau jos netinka. Nepamenu kiek laiko geri, bet pora men jei nepraeis, tai mauk pas ginekologe.. arba netinka jos arba kokia kita beda.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild @ 2011 01 21, 21:12)
na net nezinau.. bet jau jei taip gausiai tepa, tai gal tau jos netinka. Nepamenu kiek laiko geri, bet pora men jei nepraeis, tai mauk pas ginekologe.. arba netinka jos arba kokia kita beda.. g.gif

kažkaip jau 19 dieną ir radėjo darytis vis smagiau.. verysad.gif
turbūt lėksiu pirmadienį pas ginę, nes jau darosi nebeįmanoma .....
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 22, 00:48)
kažkaip jau 19 dieną ir radėjo darytis vis smagiau..  verysad.gif
turbūt lėksiu pirmadienį pas ginę, nes jau darosi nebeįmanoma .....

Na jei yra galimybe geriau nulek.. maza ka.. g.gif nes kiek zinau buna tik nezymus tepliojimas kad ir kelius menesius..o ne toks gausus..
Dar pagalvojau, kad gal pas tave naturalus ciklas labai trumpas ir gal cia jau tavo menesines prasidejo..na bet kol kas gerk, kol pas gine nueisi..

bet kokiu atveju parasyk ka pasakys.. ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild @ 2011 01 21, 23:38)
Na jei yra galimybe geriau nulek.. maza ka..  g.gif nes kiek zinau buna tik nezymus tepliojimas kad ir kelius menesius..o ne toks gausus..
Dar pagalvojau, kad gal pas tave naturalus ciklas labai trumpas ir gal cia jau tavo menesines prasidejo..na bet kol kas gerk, kol pas gine nueisi..

bet kokiu atveju parasyk ka pasakys.. ir sekmes 4u.gif

mano ciklas kaip laikrodukas buvo apie 30 - 31 dieną .. blush2.gif
jergau ir baisu, bet ir nebežinau ką daryti ..
Atsakyti
Merginos, manau paklausiu jusu nes siuo metu neturiu galimybes apsilankyti pas gydytoja.. ax.gif Zodziu problema tokia: pradejau gerti yarina pries tris menesius.. pries sventes apsilankiau pas gydytoja kuri pasake pabandyt pakeist i yasminelle nes maziau hormonu ir pan.. bet nieko nepaaiskino ir man pasirode gana nepatikimas jos pasakymas. Ar pakeitus reikia papildomos apsaugos? gal kas is jusu irgi nuo yarinos perejo prie yasminelle? unsure.gif
Atsakyti