Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

na ka tada pirma menesiuka dar pasisaugosim papildomai:) 4u.gif
Atsakyti
o jei aš pradėjau gerti pirmąją mėnesinių dieną, tai po kiek laiko galiu papildomai nesisaugoti ?

kažkaip pasimečiau paskaitinėjuss.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 07, 23:55)
o jei aš pradėjau gerti pirmąją mėnesinių dieną, tai po kiek laiko galiu papildomai nesisaugoti ?

kažkaip pasimečiau paskaitinėjuss..  ax.gif

tai visai nereikia saugotis, jei pirmą dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2011 01 08, 20:56)
tai visai nereikia saugotis, jei pirmą dieną mirksiukas.gif

ačiūkas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, Norejau paklausti ar naudojant YARINA tabletes galima ir ar nebus salutinio poveikio jei as ju nebaigsiu gerti liko 7 tabletes ir po to vartociau tik po menesio, ar tai nera blogai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indracka20 @ 2011 01 11, 01:18)
Sveikos merginos, Norejau paklausti ar naudojant YARINA tabletes galima ir ar nebus salutinio poveikio jei as ju nebaigsiu gerti liko 7 tabletes ir po to vartociau tik po menesio, ar tai nera blogai? rolleyes.gif

O kodel tu taip sugalvojai?
Nes jei tik siaip.. ale pailseti.. tai organizmas tures daugiau streso nei naudos..

Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 01 07, 23:55)

kažkaip pasimečiau paskaitinėjuss..  ax.gif

jei gerai pamenu, tai patariama 7d. naudoti papildoma kontracepcija (prezervatyvai pvz.). bent jau as taip dariau, del sventos ramybes 4u.gif
Atsakyti
Paneles, o gal zinot ar del Yarinos gali pakilti temperatura? Kai emiau jas vartot temperatura buna tai 36.8, tai 36.9, o anksciau budavo zymiai mazesne ( visad iki 36.6)?????? Vartoju jas nepilna menesi dar, kitu salutiniu poveikiu nepastebejau... blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(no-feelings @ 2011 01 14, 20:46)
Paneles, o gal zinot ar del Yarinos gali pakilti temperatura? Kai emiau jas vartot temperatura buna tai 36.8, tai 36.9, o anksciau budavo zymiai mazesne ( visad iki 36.6)?????? Vartoju jas nepilna menesi dar, kitu salutiniu poveikiu nepastebejau...  blink.gif  unsure.gif

Na Yarina vartodama dar nematuodavau temperaturos.. bet juk ji gali pakilti del ivariausiu priezasciu..
- jei pasimatuoji ne tuo paciu laiku..
- jei is vakaro vartojai alkoholio..
- miegojai maziau nei 6 val..'
- ir t.t.
ir nepergyvenk.. keliomis dalimis aukstesne temperatura.. tikrai ne salutinis Yarinos poveikis smile.gif
Atsakyti
O jums nedidejo apetitas? Blyn pastebejau,kad daug valgyt pradejau biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalakutas @ 2011 01 18, 16:16)
O jums nedidejo apetitas? Blyn pastebejau,kad daug valgyt pradejau biggrin.gif g.gif

Va va, dėl apetito tai ir man jis kartais būna žvėriškas...Nuolat turiu save stabdyt. Buvo momentas, kad nesivaldžiau, tai pasunkėjau 20 kg, bet kaltę suverčiau aplinkybėms ir gyvenimo sąlygoms, ne Yarinai...Nors kai dabar pagalvoju, tai kalti iš tiesų gali būti hormonai. Dabar jau bandau visom įmanomom priemonėm tą 20 kg "priedą" naikint, bet biškį šnipštas išeina, vakarais ėst noriu kaip nežinau kas...
Atsakyti
o man nepadidėjo apetitas.

pradėjo žiauriai krūtinę ir nugarą berti spuogeliais ir tepa stipriai. čia normalu?
Atsakyti