Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

As ruosiuosi siandien pradet vartot Yarina, todel prisiskaiciau cia ivairiausiu komentaru.. Siaip labai baiminuosi, nes gersiu pirma karta, taciau visi komentarai man padejo apsispret.. Tad visgi pabandysiu, juolab, kad jau esu nusipirkusi pakuote.. jei bus blogai, gi bet kada galiu nustraukt g.gif Siaip labiausiai pergyvenu, nes labai megstu sportuot, daug begioju, tad baiminuosi del sirdies ritmo..Informaciniame lapelyje prisiskaiciau apie poveiki kraujo spaudimui, tai baime, kad be begiojant sirdis nesustotu nuo kt poveikio smile.gif))

P.s. nebuvo nei vienam komentare apie poveiki plaukuotumui.. siaip butu dziugu jei pamazintu ji, nes man per pastaruosius metus kazko jis padidejo doh.gif
Atsakyti
Aš pradėdama vartot irgi žiauriai bijojau, prisiskaičiau visokių nesąmonių, bet nu lyg ir gyva dar biggrin.gif Plaukuotumas nei sumažėjo, nei padidėjo. Apskritai jokių šalutinių poveikių nepajutau, išskyrus gal tai, kad truputį nervingesnė pasidarau trečią savaitę...
Sportuok, Talia, į sveikatą ir nesuk galvos dėl kraujotakos, širdies ritmo, trombų ir kitų dalykų, informacinėj knygutėj nurodytų kaip galimi šalutiniai poveikiai. Bus blogai - nutrauksi vartojimą.
Atsakyti
QUOTE(Chandra @ 2010 12 07, 09:18)
Aš pradėdama vartot irgi žiauriai bijojau, prisiskaičiau visokių nesąmonių, bet nu lyg ir gyva dar biggrin.gif Plaukuotumas nei sumažėjo, nei padidėjo. Apskritai jokių šalutinių poveikių nepajutau, išskyrus gal tai, kad truputį nervingesnė pasidarau trečią savaitę...
Sportuok, Talia, į sveikatą ir nesuk galvos dėl kraujotakos, širdies ritmo, trombų ir kitų dalykų, informacinėj knygutėj nurodytų kaip galimi šalutiniai poveikiai. Bus blogai - nutrauksi vartojimą.

Aciu uz padrasinima.. Nepabandysiu nesuzinosiu.. beje, jau seniai ruosiuos pradet vartot.. tad pagaliau laikas prisiverst del sventos ramybes, nes gandru kolkas nelaukiu smile.gif
Atsakyti
Realiai aš tai save raminu, kad jeigu Yarina būtų super nuodai, tai jau būtų išimti iš prekybos biggrin.gif Rašyk, kaip Tavo organizmas reaguos ir kaip seksis draugauti su Yarina 4u.gif
O beje, jau turi vaikelį nors vieną ar, kaip ir aš - dar ne?
Atsakyti
Na,jungiuos ir as jusu gretas.. smile.gif tik nelabai suprantu nuo kurios tabletes pradet reikia gert.. blush2.gif jeigu siandien antradienis,tai nuo antradienio,ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Nesvarbu, nuo kurios pradėsi gert. Gali maišyt tas tabletes, gert belekaip, svarbu nepraleist ir pačioj pradžioj pradėt gert pirmą mėnesinių dieną. Paskui jau gert taip, kaip priklauso - 3 savaitės su Yarina, 1 savaitė poilsio ir t.t.
Atsakyti
sveikos, kokia dabar yarina kaina vaistinese?
Atsakyti
Aš visad Šeimos vaistinėj perku, tai 42 lygtai...
Atsakyti
na, jau ir aš prie jūsų jungsiuos.
uch, baisu blush2.gif tiek prisiskaičiau..
Atsakyti
Jungiuos ir as thumbup.gif Tik man toks klausimas iskilo, kiek papildomai reikia saugotis? Nes informaciniame lapuke nieko neraso apie tai.. 4u.gif Kaip jus darete?
Atsakyti
Jei pradedi gert ne pirmąją mm dieną, saugotis patartina tą mėnesį papildomai, bet aš nesisaugojau ir nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalakutas @ 2011 01 06, 16:35)
Jungiuos ir as thumbup.gif  Tik man toks klausimas iskilo, kiek papildomai reikia saugotis? Nes informaciniame lapuke nieko neraso apie tai.. 4u.gif Kaip jus darete?

Sveika,
Saugotis tikrai reikia tik pirma menesi. o visa kita laika.. tik jei pamirsti isgerti ar is karto po isgerimo supykina ir isvemi ar pan..

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti