Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

Ir aš vartojau Yarina beveik du metus, tiko kuo puikiausiai, nustojusi jas vaoroti, pastojau iš karto, taigi tikrai nemanau, kad įtakos vaisingului jos turi. O dėl maudimo pilvo apačioj, tai normalu, juk tiek laiko kiaušidės ilsėjosi, ir staiga bac - dirbt marš lotuliukas.gif Lyginant su kitomis KT, nuo Yarina manęs nei pykino, svoris kaip tik šiek tiek nukrito, oda spindėjo, bet va su tais kitais meilės reikalais - nu jau to noro didelio nebuvo blush2.gif Na, neskaitant kai kurių minusų, tirkai rinkčiausi tik Yarina
Atsakyti
Niu va pabaigiau jau ir as vakar pirmosios pakuotes paskutiniaja tablete smile.gif dbr jau laukiu menesiniu g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmenta: 01 birželio 2009 - 13:42
as kaip pabaigiau pirma pakuote tai sirgau tik 3d.o ir dabar sergu labai mazai.
Atsakyti
O aš kraujavau beveik 6 dienas.............. rolleyes.gif
Atsakyti
Man taip pat baigus gerti tabletes prasideda 3 diena menesines flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gikobu: 01 birželio 2009 - 21:40
QUOTE(gikobu @ 2009 06 01, 21:40)
Man taip pat baigus gerti tabletes  prasideda 3 diena menesines  flirt.gif

Niu kazin kaip cia man bus su sitais vaistukais g.gif g.gif nes senus vaistukus kai gerdavau tai dazniausiai budavo 4 diena po tableciu pabaigos smile.gif

P.S. Giboku tavo lb prikolnas avataras thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2009 06 02, 14:59)
Niu kazin kaip cia man bus su sitais vaistukais  g.gif  g.gif nes senus vaistukus kai gerdavau tai dazniausiai budavo 4 diena po tableciu pabaigos  smile.gif

P.S. Giboku tavo lb prikolnas avataras  thumbup.gif  smile.gif

yahoo.gif chi chi chi aciu Karmenta !!!
Na o del susirgimo tai manau,kad nuo kiekvieno organizmo subtilybiu priklauso rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai po 2 sav. Yarinos gėrimo prasidėjo pienligė. Dingo kai nustojau ją gert. šiaip patiko, kad svoris neauga ir skysčiai neužsilaiko
Atsakyti
QUOTE(gikobu @ 2009 06 02, 23:34)
yahoo.gif  chi chi chi aciu Karmenta !!!
Na o del susirgimo tai manau,kad nuo kiekvieno organizmo subtilybiu priklauso  rolleyes.gif

Nera uz ka thumbup.gif
Niu jo ir as taip manau kad nuo kiekvioeno organizmo priklauso smile.gif gal bus taip pat kaip ir su senais vaistais g.gif tada jau rytoj butinia turi but blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2009 06 03, 12:23)
Nera uz ka  thumbup.gif
Niu jo ir as taip manau kad nuo kiekvioeno organizmo priklauso  smile.gif gal bus taip pat kaip ir su senais vaistais  g.gif tada jau rytoj butinia turi but  blink.gif

Niu tai butinai pranesk kada prasidejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gikobu @ 2009 06 03, 14:11)
Niu tai butinai pranesk kada prasidejo  mirksiukas.gif

bye1.gif Niu va sian man jau prasidejo menesines smile.gif kaip ir buvo su anais vaitukais,ketvirta diena po pakuotes baigimo smile.gif
Atsakyti
clap.gif svarbiausia, kad prasidėjo !!!
Atsakyti