Įkraunama...
Įkraunama...

Yarina - 2

QUOTE(pumis @ 2009 05 16, 16:36)
Sveikutes,sakykit dabar Yarine tik su receptu parduoda?

taip tik su receptu ir is manes jo visose vaistinese reikalauja lotuliukas.gif na bet dar tik 2 kartus pirkau bigsmile.gif tad gal ne visose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gikobu: 17 gegužės 2009 - 19:18
Sveikutes
Yarina as vartoju jau apie gerus metus pries sita KT nieko blogo neturiu bet si menesi man nei is sio nei is to nors reguleriai vartojau tableteles prasidejo mm gal kam taip buvo ka man daryti? toliau geriu as jas nes iki pakuotes galo liko dar visa savaite
Atsakyti
Sveikos, merginos. O as Yarina vartojau apie tris metu, su didesnem mazesnem pertraukom. Man jis buvo priimtiniausias is visu anksciau vartotu, nes ir svoris nukrito, ir krutine padidejo, tokia sexy buvau, ir oda labai svari, nes anksciau del suoliuojanciu hormonu spuogeliai berdavo. Zodziu, neplanuotume dabar vaikelio, tai ir dar vartociau, bent jau cikla reguliaru tureciau.

--------------------
Forume draudžiama prekiauti vaistais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Širdelė*: 06 spalio 2009 - 13:19
Pacios geriausios tabletes thumbup.gif Man nebuvo jokio salutinio poveikio, atvirksciai, nustojo skaudeti pilva per menesines, dingo spuogeliai, oda susitvarke 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif jau isgeriau 8 tableteles situ vaistuku smile.gif viskas kaip ir gerai ...tik vakar nuo vakaro lb pilvuka maude...lyg pries menesines blink.gif blink.gif bet sian atrodo kaip ir viskas gerai karsta.gif smile.gif
Atsakyti
O as dabar darau pertrauka po mazdaug pusantru metu KT vartojimo...trecia diena bet KT ir spuogiukai pardejo lysti,tokie mazuliukai,kokie buna dazniausiai pries pat menesines blink.gif kosmaras doh.gif doh.gif doh.gif ir vakar jauciausi visa sulauzyta..pilvo apacia maude,nugara skaudejo-manau kad KT pasekmes...
su jais gerai,be ju-nekas,tad klausimas,ar isvis gerai juos gerti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
As jau negeriu Yarina 1.5men turbut.. ir nesulaukiu mmm doh.gif verysad.gif pirmu sulaukiau po pask tabletes.. o daugiau nea.. verysad.gif ir dar priaugau kila.. ir plaukai labiau riebaluojas verysad.gif nes sitos tabl salindavo skyscius.. tai ir akys labiau tynsta..nes nepasisalina skyciai dabar taip lengvai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 gegužės 2009 - 20:05
QUOTE(amber123 @ 2009 05 19, 21:03)
As jau negeriu Yarina 1.5men turbut.. ir nesulaukiu mmm  doh.gif  verysad.gif pirmu sulaukiau po pask tabletes.. o daugiau nea.. verysad.gif ir dar priaugau kila.. ir plaukai labiau riebaluojas  verysad.gif nes sitos tabl salindavo skyscius.. tai ir akys labiau tynsta..nes nepasisalina skyciai dabar taip lengvai

visus reikaliukus su oda ir plaukais kurie susije su hormonais reguliuoja Nakvisu aliejus,o skysciam salintis padeda petrazoliu arbatyte..tad pabandyk mirksiukas.gif gal pades bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 05 19, 21:16)
visus reikaliukus su oda ir plaukais kurie susije su hormonais reguliuoja Nakvisu aliejus,o skysciam salintis padeda petrazoliu arbatyte..tad pabandyk  mirksiukas.gif gal pades  bigsmile.gif

Dekui uz patarima drinks_cheers.gif skyscius tai biski bijau salint kazkaip papildomai..nes nustojus gert kad ir ta arbata vel tas bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 05 19, 21:16)
visus reikaliukus su oda ir plaukais kurie susije su hormonais reguliuoja Nakvisu aliejus,o skysciam salintis padeda petrazoliu arbatyte..tad pabandyk  mirksiukas.gif gal pades  bigsmile.gif

Bet butinai naudok nakvisu alieju, nes jis tikrai padeda smile.gif ir ne tik sureguliuoja oda ir plaukus, bet ir skausma per menesines mazina... nes man asmeniskai ji labai gyre ginekologe ir mama labai ji giria, tad teke man jo vartoti tai tikrai nenusivyliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monday @ 2009 05 14, 10:02)
.... Bet juos nutraukus viskas grįžta trigubai. Pradeda berti giluminiais skaudžiais spuogais, riebaluotis plaukai ir t.t. ir pan.

drinks_cheers.gif man irgi labai riebaluojasi plaukai.. su oda kažkaip didelių bėdų neturiu, bet būklė suprastėjo (paberia karts nuo karto).. nežinau, ar tai turėjo įtakos ar ne, bet nustojus gerti Yarina KT ir pastojus, nėštumas man buvo nesivystantis verysad.gif net jei šios KT to neįtakojo, bet ateičiai jų nebegersiu schmoll.gif
Atsakyti
Man taipogi Yarina tiko kuo puikiausiai, jokiu pasaliniu poveikiu, o svarbiausia - kas labai dziugino - reguliarios menesines, su kuom iki KT nebuvau pazistama g.gif Noreciau vel vartoti, nes tasmenesiniu reguliarumas man buvo rojus. Pries kaledas taip isejo, kad pavelavau nuspirkt nauja pakeli, tai atidedau gerima iki sekanciu menesiniu, o sios kaip neprasideda, taip neprasideda verysad.gif Nervas jau jama labai, vis mastau, kaip tas menesines prisisaukt g.gif
Atsakyti