Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

o as tai labai taupi smile.gif Net vyras stebesi kaip menesio gale dar lieka pinygeliu thumbup.gif O as darau taip, kai vyras atnesa atliginima as iskarto atidedu kazkiek pinigeliu, ir paskui ju nelieciu(imu tik kai kokios neplanuotos islaidos atsiranda)
Atsakyti
Manau, kad taip. Nes kas mėnesį stengiuosi atsidėti 3/4 atlyginimo blush2.gif
Atsakyti
Manau kad esu išlaidi, labai jau visko norisi daug ax.gif Ir nematau reikalo labai jau atsisakinėt kažko, gyvenimas tai eina, ypač jeigu pati užsidirbi... Juk dirbi dirbi, norisi ir malonaus kažko tarp to darbo ax.gif Bet vis tiek pinigų atidedam, mano vyrukas labai taupus, jisai atsakingas už sutaupymą ir pinigų atidėjimą smile.gif Na ir kol kas sekas neblogai smile.gif

Galima sakyt taip: esu išlaidi, bet vis tiek visada pinigų atidedu...Galbūt jeigu būčiau neišlaidi, atidėčiau dar daugiau 4u.gif
Atsakyti
as taip pat jauciuosi tikrai gan islaidi.. blush2.gif ypac maisto srityje... blush2.gif priprku ko reikia ir ko nereikia.. mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, esu be galo taupi blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad išlaidi esu. Gal todėl, kad galimybės leidžia...
Atsakyti
Pakankamai taupi blush2.gif , bet jei kokio daikto užsireikia, tada jau baigiasi taupumas tongue.gif ... reikiamam daiktui rolleyes.gif
Atsakyti
Aš save priskirčiau išlaidautojų kategorijai biggrin.gif , bet jau mano vyras tikras taupytojas. Net kitą kart aš nežinau kiek namie pinigų turim, bet tai man tik į naudą, nes aš tuoj sugalvoju kur juos "panaudot"
Atsakyti
Siaip esu taupi, visko is eiles neperku, bet jei daiktas man tikrai reikalingas tai renkuosi gera brangu daikta, toki kad ilgai tarnautu g.gif
Atsakyti
Negaliu pasakyt aš išlaidi,bet ir ne taupi.Pinigų šeimoj netruksta,vyras gerai uždirba,aš mažiau,bet atidet "juodai dienai" nieko nelieka g.gif Ir dar pastebejau,kad mes daugiau išlaidaujam,kada apsipirkinejame kartu su vyru smile.gif
Atsakyti
na as tai tikrai esu ne taupi o skupa lotuliukas.gif nors pinigu yra kad butu galima nebuti tokiai, bet nuo pat vaikystes man taip, nu gaila savo pinigu nors tu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai savęs išlaidautoja nevadinčiau - labai retai pasiduodu impulsui "noriu ir perku", ir net ir tokiu atveju paprastai neviršiju 100lt sumos. Vyras irgi lygtai nieko neperka, tačiau gaudami tikrai normalias pajamas, juodai dienai vis tiek nieko nepasidedam blush2.gif Ir net neįsivaizduoju, kur pinigėliai dingsta g.gif
Atsakyti