Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

QUOTE(daliela @ 2006 03 21, 16:10)
Ar dėlto,kad yra mažiukas? ax.gif

todėl kad norim savu namučių blush2.gif
Atsakyti
Esu taupi iš prigimties, nu bet pastaruoju metu kas pasidarė nebesuprantu g.gif Blogai matyt tai, kad pradėjom turėti daugiau pinigėlių negu seniau - vieną kartą, antrą kartą pajunti, kad gali leisti kažką daugiau ir tada jau be galo doh.gif "kartą paragavęs negali sustot" tsakant hihihi.gif
Atsakyti
Nelaikau savęs išlaidautoja, bet jei kažko įsigeidžiau ir žinau, kad galiu nusipirkti, tai viskas mirk gyvenk įsigysiu, aišku ne dažnai man tokie priepoliai užeina. lotuliukas.gif
Kad išvengti tokių situacijų nustojau vaikščioti po parduotuves, kai nieko nereikia, nes tada visko ir prisireikia.
Kliedžiu jau kelintą mėn. dėl apvalaus mažo staliuko į balkoną, bet sakau sau griežtą NE, nes neužilgo žadame kraustytis į kitą butą, tai ir taip daug daiktų, o dar visokius staliukus ir pan. reiktų temti. 4u.gif
Atsakyti
Sakoma, pinigai-gadina zmones.Ale,papildomi suteikia daugiau laisves.Ir tai tiesa.Kai gavau pirmaja alga apie 500 lt jauciausi tooooookia turtinga cool.gif , ir sutaupydavau dar.O DABAR???gaunu 4 kart daugiau ir kiekviena menesiuka man vis sunkiau ir sunkiau tauposi.Visa gyvenima eda tie skudurai, ane?nu dar batai doh.gif , kai i batu deze jie nebetelpa, po lova irgi lotuliukas.gif , o tau ju vis dar negana!!!, o vyras jau veja is namu su visais tais batais-galvoji,nu cia tai paskutinis kartas, daugiau nebepirksiu.Uzteks vienu basuciu sezonui, vietoj 5 mirksiukas.gif
bet Danija pristato nauja kolekcija....ir vel viskas is pradziu.Kada gi tai liausis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kozete @ 2006 05 12, 16:33)
Nelaikau savęs išlaidautoja, bet jei kažko įsigeidžiau ir žinau, kad galiu nusipirkti, tai viskas mirk gyvenk įsigysiu, aišku ne dažnai man tokie priepoliai užeina. lotuliukas.gif
Kad išvengti tokių situacijų nustojau vaikščioti po parduotuves, kai nieko nereikia, nes tada visko ir prisireikia.
Kliedžiu jau kelintą mėn. dėl apvalaus mažo staliuko į balkoną, bet sakau sau griežtą NE, nes neužilgo žadame kraustytis į kitą butą, tai ir taip daug daiktų, o dar visokius staliukus ir pan. reiktų temti. 4u.gif

pritariu thumbup.gif geriausias budas taupyti vengti parduotuviu,ir dar piniginej nesiotis 20 lt, o kortele pamirsti namie biggrin.gif
Atsakyti
teisingai, svarbiausia kortelę namie palikti ir viskas. Tada griežtas NE išlaidoms bus tartas clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 05 15, 08:49)
teisingai, svarbiausia kortelę namie palikti ir viskas. Tada griežtas NE išlaidoms bus tartas clap_1.gif

Na yra tokių kolegių, pas kurias pinigėj tikrai ne daugiau 20lt, bet atsiradus pagundai ką nors nusipirkti- skolinasi. Taip irgi nesutaupysi.
Atsakyti
as ir ne is taupiuju ax.gif bet kada gyventi jei ne dabar? noriu kelis metus pagyventi del saves, uzsidirbti sau, kad ir tu paciu skuduru ar kosmetikos nusipirkti. Galu gale noriu dabar o ne senatveje graziai atrodyti. zinoma, kartais pikta ant saves, kad nesusitaupau. Bet kita vertus kai gyvenau su tevais, nebuvo labai lengva, todel dabar norisi pagyventi.
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 05 12, 14:30)
Blogai matyt tai, kad pradėjom turėti daugiau pinigėlių negu seniau - vieną kartą, antrą kartą pajunti, kad gali leisti kažką daugiau ir tada jau be galo  doh.gif "kartą paragavęs negali sustot" tsakant  hihihi.gif

Va, va čia tai tiesa drinks_cheers.gif Bet žinok , jei atvirkštinis atvejis būna, tai tada nekas schmoll.gif , tiesiog sunku išgyvent, nors atrodo ir turėtų užtekti tų pinigėlių. ax.gif
Atsakyti
as tai prie islaidautoju plaksiuos biggrin.gif Pati kadangi nedirbu,tai is vyrioko pinigus moniju,ismoniju visus tongue.gif ,otie kad prades cypt mano kisenej,tai kaip gali neisleis jei sitaip cypsi 4u.gif Tai va viduri menesio doh.gif badas pradeda i akis ziuret blink.gif ,o tadasakau:"tevai ziurek,blyn,pinigu ner,daryk kanors lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fanta @ 2006 05 12, 15:30)
Esu taupi iš prigimties, nu bet pastaruoju metu kas pasidarė nebesuprantu  g.gif Blogai matyt tai, kad pradėjom turėti daugiau pinigėlių negu seniau - vieną kartą, antrą kartą pajunti, kad gali leisti kažką daugiau ir tada jau be galo  doh.gif "kartą paragavęs negali sustot" tsakant  hihihi.gif

o,pazystamas jausmas,buvo ir mum cia is dangaus pinigiuku iskrite,tai isleidom staigiai,alei kapeikytes,aisku ne be mano pagalbos ax.gif
Atsakyti
Suprantu aš jus mergaites pati tokia esu,na nemoku aš taupyti,nemooooku ir taškas.Vyras pyksta kad nemoku paskyrstiti šeimos biūdžeto,kad kartais vidury mėnesio pritruksta pinigų,tada jau pradedame skaičioti kaip protingėji kūrmiai kur dingo visos mėnesio pajamos.Didžiausia dalį ''suvalgo ''vaikučiai,telefonai rūbai ir pramogos.O atsisakyti viso to būtu neprotinga juk gyveni tik vieną kartą norisi visko toj pat ir iškart. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikte @ 2006 05 16, 16:48)
Suprantu aš jus mergaites pati tokia esu,na nemoku aš taupyti,nemooooku ir taškas.Vyras pyksta kad nemoku paskyrstiti šeimos biūdžeto,kad kartais vidury mėnesio pritruksta pinigų,tada jau pradedame skaičioti kaip protingėji kūrmiai kur dingo visos mėnesio pajamos.Didžiausia dalį ''suvalgo ''vaikučiai,telefonai rūbai ir pramogos.O  atsisakyti viso to būtu neprotinga juk gyveni tik vieną kartą norisi visko toj pat ir iškart. mirksiukas.gif

niekas nesako "atsidakyti visko", tema ne apie tai. bet kai ko atsisakyti juk galima? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai manau. kad geriausias taupymo būdas niekur neiti iš namų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti