Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

Nebemoku taupyt visiškai. Labai daug sukišu vaikam, va čia galiu padėt ir paskutinį centą.Žinau, kad blogai darau, bet nemoku vaikams atsakyti blink.gif
Atsakyti
Na ir man niekaip nesigauna taupyti,na savo atžvilgiu galiu pataupyti,o va sūnui-tai nelabai.O ir maistaui kažkaip daug išleidžiu. blush2.gif
Atsakyti
Stengiuosi taupyti , kavinėse nevalgom, firminių rūbų nelabai nusiperku. Tačiau neišeina taupyti maistui, nes namuose 3 pavalgantys vyrai, o kai aš dirbu 1,5 etato, tai dažnai perku pusfabrikačius, kad greičiau būtų. Vyras pats remontuoja butą, tai taip pat nemažai susitaupo. Bet pagal galimybes stengiamės gerinti buitį, mėgstam pakeliauti. Keliaujam taip pat savo mašina, dažnai apsistojam kempine, su savo palapine. Prieš pirkdami didesnį daiktą, nepatingime pasirinkti informacijos internete, perduotuvėse, pasiderėti.
Atsakyti
As esu siaubingai islaidi,niekada neesu niekam susitaupius,visada konors reikia..o dabar kaip lelius atsirado tai visko jam priperku,taip sirdziai gera....Negaliu susidoroti su sia savo yda schmoll.gif Gerai kad nors vyra turiu protinga,taupu,apgalvojanti kiekviena pirkini.Gal del to pakankamai gerai gyvenam,nes jei ne jis tai plika basa dabar buciau g.gif
Atsakyti
esu islaidi ir delto ne kiek nepergyvenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Kaip pirštu į akį biggrin.gif
Atsakyti
Kai kuriem dalykam esu visiškai netaupi, o dėl kai kurių labai gerai pagalvoju, ar verta pirkt
Atsakyti
ir as baisiai islaidi ir labai tuo patenkinta tongue.gif todel, kad viena karta gyvenam, o i graba nesusidesi dry.gif
Atsakyti
Žiūrint ant kokių dalykų taupai, maisto sąskaita niekada netaupau, jau geriau daugiau sumokėsiu, o įleiskit mane į kokią kosmetikos parduotuvę, tai tiesiog negaliu neišėjus ko nors nenusipirkus blush2.gif blush2.gif , šiaip stengiuosi taupyti ypač kai turiu tikslą, tada kitaip tauposi, seniau buvau taupesnė , bet vyras man vis sakydovo :" ką čia ieškai pigiau ir t.t. koks skirtumas +/- keli litai ir nesuk sau galvos" tai čia jis kaltas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Anksčiau aš ir mano vyras buvom išlaidūs, o ypač aš. Leidau visai neskaičiuodama ir nesukdama sau dėl to galvos. Bet dabar, kai gimė mažiukas, skaičiuoju pinigėlius ir pagalvoju prieš pirkdama. Kartais kokią smulkmeną nusiperku ilgai negalvojus, bet labai daug nebeišlaudaujam ax.gif
Atsakyti
kai gaunu alga, pirmom dienom labai islaidauju, kosmetikos prisiperku ir pan., bet i gala menesio jau tenka verztis dirza kaip reikiant ir taip kas menesi, bet i skolas niekada nebrendu, geriau sedesiu namie ir niekur neisiu nei skolinsiuos pinigu ant pramogu.
Atsakyti
niu aš tai murkos mados esu blush2.gif kai turiu tai ir išlaidauju thumbup.gif
nors pastaruoju metu kazkaip pasidariau taupesnė - norim susipirkti buičiai viska, tai va... wub.gif nors anksčiau tai sakydavau kad taupom, bet į kairę ir į dešinę leisdavau pinigėlius... blush2.gif
Atsakyti