Aš esu išlaidi
, vis bandau pataupyti,bet ...

Vieniems dalykams stengiuosi netaupyti (batai pvz), o daug kur gerai pagalvoju, ar to tikrai reikės ir kiek ilgai.
Tarkim maistui tikrai paskaičiuoju, ir jau geriau mėsos turgui savaitei nusiperku, nei kasdien lekiu į parduotuvę ( kaip darydavau anksčiau).
Tarkim maistui tikrai paskaičiuoju, ir jau geriau mėsos turgui savaitei nusiperku, nei kasdien lekiu į parduotuvę ( kaip darydavau anksčiau).
batams as irgi netaupau - kai nusiperku gerus tai 3-4 metus tampau
, maistui sau ir vyrui taupau , vaikams maistui netaupau - perku kuo geresni. O pvz as pati gyva galiu buti tik bulvem ir arbata
vaikams tai pvz jei desreles ar desra tai tik be E621 , aliejus tik nemodifikuotas , kecupas tik be koncervantu (kedainiu) . O pvz duona ,piena ,ar kefyra perku norfinius
mesa, farsa dazniausiai perku Ciestoj , ten pigiausia.Arba turgui sonines ,lasiniu ( pigiau)

esu labai labai islaidi, mano vyras irgi .

esu ziauriai taupi,gal netgi kartais perdaug

Periodais. Taupau kuri laika, paskui islaidauju. Po to vel taupau

Manyčiau, kad taupi, nors iš prigimties esu švaistūnė, bet gyvenimas privertė pakeisti įpročius

esu labai islaidi jei ne vyras vargu ar tureciau santaupu, tik jis vis mane spaudzia kad atsideciau,

tikrai nesu išlaidi

Dabartinis gyvenimas vercia buti labai taupia...
bet gal ateity finansiniai reikalai pageres, tai galesiu sau leisti siek tiek daugiau ar net laaabaaaai paislaidauti...

QUOTE(*jolantab* @ 2010 03 18, 22:24)
Manyčiau, kad taupi, nors iš prigimties esu švaistūnė, bet gyvenimas privertė pakeisti įpročius 

Mane gyvenimas irgi moko taupyti, nors ui lengvai išlaidaudavau.