Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

4u.gif
Atsakyti
as prei silaidziuju mano mb ant manes lb lb pyksta kad as tokai esu doh.gif doh.gif bet ak jau padarysi ... bet stengiuosi nesilaidauti nes juoj skolos spaust prades jai taip ir toliau bus doh.gif
Atsakyti
as manau esu paankamai taupi
Atsakyti
Na aš deje, bet negaliu pasidžiaugti ar pasidižiuoti taupumu. Esu pakankamai išlaidi, nors stengiuosi būti išlaidi protingai.
Atsakyti

Esu labai islaidi doh.gif Bet po truputi stengiuos mazint savo norus 4u.gif
Atsakyti
esu taupi,parduotuvėje pirkdama varškę visada pasimsiu tą kuri,kad ir 2cnt pigesnė blush2.gif
Atsakyti
As visada stengiuosi taupyti, anksciau tikrai daugiau islaidadavom, aisku taupom, bet protingai smile.gif
Atsakyti
nemanau kad esu islaidi. pasiziurejus i pirkiniu temas - tao pastoviai kazkas kazka perka. nors tiesa pasakius, temos apie kosmetika vercia mane irgi islaidauti.
bet tikrai neperku kas menesi naujos pudors ar pan.
Atsakyti
Esu islaidi ir daznai isleidziame per daug pinigeliu maistui, todel pasidareme labai jau isrankus ir daug maisto atsiduria siuksliadezeje doh.gif Bandau su savimi kovoti, gal pavyks smile.gif Prie gero, lengvo ir skanaus greit priprantam , tik kaip atprasti tai jau cia sunkiau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2010 07 27, 18:01)
daug maisto atsiduria siuksliadezeje  doh.gif 

blink.gif blink.gif blink.gif
o kaip taip neapskaičiuojate pirkdami arba gamindami g.gif
Atsakyti
man atrodo, kad esu taupi smile.gif
Atsakyti
šiaip stengiuosi taupyt,bet būna kad perku brangesnį daiktą dėl kokybės. Manau, kad čia irgi taupymas ax.gif
Atsakyti