Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

Nesu labai islaidi, bet visko pasitaiko ax.gif
Atsakyti
Esu gan taupi. Kartais gal net ir per daug...
Atsakyti
o aš tai iš tų moterų, kurios paverčia vyrus milijonieriais lotuliukas.gif
su sąlyga, kad jie - milijardieriai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiuo metu stengiuosi būti taupia...Ne visada gaunasi schmoll.gif
Atsakyti
taupi, apie studijas galvoju tai jokios kosmetikos, drabužių... 4u.gif , o dar be darbo....
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 03 24, 18:59)
Šiuo metu stengiuosi būti taupia...Ne visada gaunasi schmoll.gif

man irgi visai nesigauna verysad.gif
Atsakyti
Esu labai taupi, o dabar, kai neturėsiu darbo tai reikės labai daug ko atsisakyti...
Atsakyti
Esu islaidi doh.gif
Atsakyti
.. anksciau buvau kiek taupesne, dabar vis dazniau save pasilepinu naujais pirkiniais, kurie nera "butinybe" blush2.gif
Atsakyti
Seniau buvau netaupi, šiuo metu nori nenori privalėjau tokia tapti. Iš dalies net į naudą - niekad nemaniau kad su tiek kiek dabar turiu gali gyventi lygiai taip pat gerai kaip ir anksčiau. Išvada - seniau išleisdavo daug pinigų veltui:)
Atsakyti
as dabar pasidariau zadina, man naktim sapnuojasi kaip reikia taupyti, ko geriau nepirkti, kur ka parduoti ir tt. Nezinau ar cia su nestumu susije, bet man atrodo kad jei netaupysiu, tai bus blogai. O svarbiausia, kad vistiek nieko nesutaupau daug...nes MV biski islaidus doh.gif tik didziausia musu islaidavimo sritis - maistas... reiia nereikia, prisiperkam skanaus kazka biggrin.gif
Atsakyti
nežinau kodėl, bet kai aš įeinu į parduotuvę, tai pasikeičiu iškart, net MB sakė, kad aš būnu kitokia, nes....... NORIU VISKO blush2.gif man negalima pamatyti kosmetikos, papuošalų ir t.t.katalogų, nes man nuotaika sugenda, nes NORIU VISKO, nesvarbu ar MAN TO REIKIA mirksiukas.gif . esu išlaidi, bet, kaip sakoma, pagal pajamas, kiek turėčiau. iš tiek ir pragyvenčiau. žinoma, netaupau sveikatai, kosmetikai ir maistui smile.gif
Atsakyti