Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

QUOTE(pandutė @ 2009 03 24, 11:25)
as r noriu pabandyti pasukti,o tu rusiuke kaip suki tuos plaukus,plona sruoga pasiemi ar stambesne?ir susukus taip laikai kol plaukai isdziuna?o ka ten utepi nuo plauku slinkimo?nes man ziauriai slenka

sruoga visokias ir stambesnes ir smulkesnes imu.darau kaip ten parodyta vynioju vynioju apie piršta ir paleidžiu imu kitą taip darau, paskui kai visi plaukai susruoguojami pagniaužau juos.

nuo slinkimo tai baxter ampuoles naudoju. netepu kiekvieną plovimą, tik kas antrą. nepatinka tas medaus kvapas, bet ką padarysi, pakenčiu.
Papildyta:
smile.gif+2009 03 24, 11:04-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 24, 11:04)
mane tai labai vilioja milkshake ampulytes ir ta nenuplaunama kondiske-putos..gal esat kuri bandzius,verta prasidet su jais?

ampuolės super, o putų nebandžiau, bet skaičiau atsiliepimus, kad daugeliui nepatiko, tai ir nepirkau. tame jų puslapyje yra naudojimo lentelė, tai pagal ją ir prisipirkau produktų.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 24, 13:44)
sruoga visokias ir stambesnes ir smulkesnes imu.darau kaip ten parodyta vynioju vynioju apie piršta ir paleidžiu imu kitą taip darau, paskui kai visi plaukai susruoguojami pagniaužau juos.

nuo slinkimo tai baxter ampuoles naudoju. netepu kiekvieną plovimą, tik kas antrą. nepatinka tas medaus kvapas, bet ką padarysi, pakenčiu.

as ir neziurau imu mazdau apyvienodes,man svarbu kad but panasu i garbanas o ne i varnu lizda ant galvos ir tiek.sukdama laikai saqujoj,kai nepatoju kad nesimakaluotu suseku kuonors ir taip visa galva..siandien pabandziau dviem rankos,visai neblogai sukasi..zodziu reik tik praktikos ir kaskart vis greiciau viskas pasidaro.
as tepu priklausomai nuo reikalo,jei reik biski apramint tai garbanu kremo,jei reik pasausint tai purskiu skysti garbanom..zodziu skystis pasausina,paryskina garbana,papucia plauka,o kremas gerai kai jau perdaug tos apimties..

dar apie medaus kvapa biggrin.gif as turiu ta lorealio linija su biciu pieneliu,va ten tai mediene kaip reikiant biggrin.gif naudoju kai noris konors saldaus ant galvos biggrin.gif tik tas ju pienelis man ilgai nesusipratimas buvo,niekaip nepritaikiau jo,o paskutiniu metu atradau kad jis puikiai atstoja nenuplaunama kondiske ir iskaltunuotoja,sutepus dregnus plaukus be vargo issukuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 23, 23:48)
Gaila, man reikia nuo skilinėjimo labiau.. po tų visų šviesinimų jau dabar matosi kaip patrumpėjo plaukai, nors nekirpti  g.gif

o kodel nenori Alfa parf aliejuka pabandyt? g.gif man tai zinok stebuklinis jis bigsmile.gif kiek isbandzius i lakme,ir kerstase,ir tbs tikrai ner ka lygnti su jais thumbup.gif gailiuosi kad anksciau jo nenaudojau turbut tureciau dar ilgesnius plaukus negu dabr.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 03 24, 16:54)
o kodel nenori Alfa parf aliejuka pabandyt?  g.gif  man tai zinok stebuklinis jis  bigsmile.gif  kiek isbandzius i lakme,ir kerstase,ir tbs tikrai ner ka lygnti su jais  thumbup.gif  gailiuosi kad anksciau jo nenaudojau  turbut tureciau dar ilgesnius plaukus negu dabr..  unsure.gif

sakai uz kerastase geresnis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 03 24, 15:54)
o kodel nenori Alfa parf aliejuka pabandyt?  g.gif  man tai zinok stebuklinis jis  bigsmile.gif  kiek isbandzius i lakme,ir kerstase,ir tbs tikrai ner ka lygnti su jais  thumbup.gif  gailiuosi kad anksciau jo nenaudojau  turbut tureciau dar ilgesnius plaukus negu dabr..  unsure.gif

As turejau alfa parf, bet man jis visiskai nepatiko, nei ka dare, o dar labai man smirdejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 03 24, 17:37)
As turejau alfa parf, bet man jis visiskai nepatiko, nei ka dare, o dar labai man smirdejo  doh.gif

Būtent drinks_cheers.gif ir jokio "deimantinio žėrėjimo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 03 24, 18:05)
Būtent drinks_cheers.gif ir jokio "deimantinio žėrėjimo" biggrin.gif

smirdejo? blink.gif man tai super kvepia. tai gal neteisingai naudojote ji? ji reikia ne tik kad itrint i plaukus bet braukyt pirstais lyg sukuotumet viena stambesne sruoga kokias 2min. pas mus darbe 5 ar 6 panos ji turi visom plauku bukle zymiai pagerejus thumbup.gif
tiesa sakant net nezinau ka be sito aliejuko daryciau unsure.gif
Atsakyti
sveikos mergickos blondinkos 4u.gif reik man jusu pagalbos gal tuo paciu paraginimo arba atv. blush2.gif vienu zodziu esu dazyta blondine kazkada ateina laikas atsibosta vat ir atejo laikas man .Gal dar buciau blondine bet isvykau i uzsieni per brangu vaikscioti i kirpykla doh.gif doh.gif doh.gif noreciau namie pradeti dazytis pati.PATARKIT kaip cia man isirinkti tinkama spalva g.gif g.gif nezinau noreciau gal i naturalia spalva nusidazyt (i ruduma) gal kas isbande naujos serijos schwarzkopf nezinau gal jau LT ne naujiena padekite isirinkti esu be gailo baile eksperementuoti blush2.gif blush2.gif jei pavyks idesiu linka su spalvytem sita arbakita beto esu puse galvos ataugusiu naturaliu puse ne doh.gif doh.gif jei noresit galesiu imest foto savo dabartine spal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 24 kovo 2009 - 17:32
QUOTE(boruzele78 @ 2009 03 24, 19:29)
sveikos  mergickos blondinkos 4u.gif reik  man jusu pagalbos gal tuo paciu paraginimo arba atv. blush2.gif vienu  zodziu  esu dazyta blondine kazkada ateina laikas atsibosta vat ir atejo laikas man .Gal  dar  buciau  blondine bet isvykau  i uzsieni per  brangu vaikscioti i kirpykla doh.gif  doh.gif  doh.gif noreciau  namie  pradeti dazytis  pati.PATARKIT kaip cia man isirinkti  tinkama spalva  g.gif  g.gif nezinau  noreciau  gal i  naturalia  spalva nusidazyt (i  ruduma)  gal kas isbande naujos  serijos  schwarzkopf  nezinau gal jau  LT  ne naujiena  padekite  isirinkti  esu  be  gailo baile eksperementuoti  blush2.gif  blush2.gif jei  pavyks  idesiu  linka  su  spalvytem sita  arbakita    beto  esu  puse galvos  ataugusiu naturaliu  puse ne  doh.gif  doh.gif jei  noresit  galesiu  imest  foto  savo  dabartine spal.

niekur nemaciau situ daziuku bet man patiko ta pirma spalva kur ikeliai ir 208 numeriukas 4u.gif
Atsakyti
na va reiskias tik naujiena mirksiukas.gif jo ta irgi superine spalvyte velnias kaip sunku apsispresti g.gif g.gif ypac kaip nezinai ko nori liktais noretusi jau naturalumo bet pagalvoji blink.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 03 24, 19:42)
na va  reiskias tik naujiena  mirksiukas.gif jo  ta  irgi  superine  spalvyte  velnias kaip  sunku  apsispresti  g.gif  g.gif ypac  kaip nezinai  ko nori liktais  noretusi  jau  naturalumo bet  pagalvoji    blink.gif

imesk foto paziuresim kaip atrodo plaukuciai tavo patarsim ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 03 24, 15:54)

O jis irgi konkreciai galiukams? smile.gif kur parduoda, kokia kaina ir pan? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(julya @ 2009 03 24, 18:45)
imesk foto paziuresim kaip atrodo plaukuciai tavo patarsim ka nors  mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(julya @ 2009 03 24, 18:45)
imesk foto paziuresim kaip atrodo plaukuciai tavo patarsim ka nors  mirksiukas.gif

Aha, imesk foto kas su tais tavo plaukuciais smile.gif
Atsakyti