Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

QUOTE(majaliza @ 2009 03 25, 15:16)
matai, kiek plauku, tiek nuomoniu  biggrin.gif

man tas ALFAPARF SEMI DE LINO buvo kazkiek per "sunkus", dabar naudoju kerastase, bet kazkada ir Alter ego visai patiko smile.gif

o kokia kaina to keratase?
as naudoju biotreatment. Gal kas bandet? kuris kazin gerenis, keratase ar biotreatment?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 18, 21:30)
Cia nuo keunes dazu plaukai pasidare kaip sintetiniai? g.gif
su 3% nuime sviesia spalva? bigsmile.gif

radau klausima dar anoj temoj lotuliukas.gif

jo, man net 3 proc oksidatorius sviesina doh.gif
(jei ka, as plaukus noreciau siek tiek patamsinti)
Papildyta:
QUOTE(R.V. @ 2009 03 25, 14:22)
o kokia kaina to keratase?
as naudoju biotreatment. Gal kas bandet? kuris kazin gerenis, keratase ar biotreatment?

nenaudojau biotreatment, kaip tik galvojau pabandyt kerastase pabaigus unsure.gif
pasakykit, kad blogas, nebandysiu lotuliukas.gif
dar maciau, akd yra kazkoks purskalas biotreatment, tipo kaip tas serumas, ploniems plaukams, buteliukas didesnis ir skystis dvifazis; gal kas bandet? g.gif

kerastase apie 60 Lt kainuoja
Atsakyti
klausykit bet tas pilkintojas blizgesi plauku tai kazkiek uzmusa ane?nes seip mano veidrodiniai plaukai buvo o dabar g.gif tokie prigesinti atrodo..nors to pilkumo nepadauginau,jo net nesimato,tik spalva tokia prigesinta..na gal apsiprast reik man su juo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(majaliza @ 2009 03 25, 15:28)
radau klausima dar anoj temoj  lotuliukas.gif

jo, man net 3 proc oksidatorius sviesina  doh.gif
Papildyta:
nenaudojau biotreatment, kaip tik galvojau pabandyt kerastase pabaigus  unsure.gif
pasakykit, kad blogas, nebandysiu  lotuliukas.gif
dar maciau, akd yra kazkoks purskalas biotreatment, tipo kaip tas serumas, ploniems plaukams, buteliukas didesnis ir skystis dvifazis; gal kas bandet?  g.gif

biotraitement naudojau,patiko tik tiek kad labai labai taupus ir kvapas toks ne tipinis-tiesiog pauoscius jis arba patinka arba ne,nes ner is tu kur visiem limpa.bet seip labai geras smile.gif
o kerastases nebandziau,svajoniu sarase stovi,nes noriu pribaigt kitu aliejuku likucius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 25 kovo 2009 - 13:32
manau, kerastase daug kam tinka. tikrai neblogas. bet kazkas rase, kad ekonomishkas, tai nepasakyciau schmoll.gif nebent as l.daug tepu, nes jis visai neriebina smile.gif
Atsakyti
http://www.brelil.lt/care.php?sub=2 issiaiskinau, tas dvifazis yra blizgiklis doh.gif o eurovaistinej ant buteliuko visai kitoks aprasymas gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri padesite smile.gif
Kaimynu mergaite, paaugle, uzsimane sviesiu sruogeliu. Atsinese dazus, paziurejau, bet kad oksidatorius 12 proc. Man atrodo jis labai stiprus sruogelems dazyt. Profesionales, patikslinkie prasau:
1. Ar reiktu kokio silpnesnio nei 12 proc?
2. Jei taip, ar galima kazkaip skiesti (bet su kuo, vandeniu ar...?).
3. Arba, jei taip, ar atskirai pirktis silpnesni okidatoriu (tada kur ir kokio procento?)
As pati dazausi kirpykloje ir nelabai zinau situ visu subtilybiu.

Padekit prasau, nenoriu kad paskui mergaite vaiksciotu nusiurusiomis sruogomis.
Mergaites plaukai rusvi, bet ne ryzi, zodziu, ja galima pavadinti satene.

Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitaite: 25 kovo 2009 - 14:03
QUOTE(majaliza @ 2009 03 25, 14:43)
manau, kerastase daug kam tinka. tikrai neblogas. bet kazkas rase, kad ekonomishkas, tai nepasakyciau  schmoll.gif  nebent as l.daug tepu, nes jis visai neriebina  smile.gif

O kur perki kerastase?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2009 03 25, 14:01)
Sveikos,

Kaimynu mergaite, paaugle, uzsimane sviesiu sruogeliu. Atsinese dazus, paziurejau, bet kad oksidatorius 12 proc. Man atrodo jis labai stiprus sruogelems dazyt. Profesionales, patikslinkie prasau:
3. Arba, jei taip, ar atskirai pirktis silpnesni okidatoriu (tada kur ir kokio procento?)

Aciu.

jei norite silpnesnio oksidatoriaus manau galima jį šampūnu praskiesti, tada silpnesnis taps automatiškai. bet klausimas ar jis skiestas nukas taip kaip nori. manau darykite taip: nematomoj vietoj paimkite 2 sruogeles ir vienos dalį padažykite su neskiestu, o kitos sruogelės dalį su skiestu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(majaliza @ 2009 03 25, 15:28)
radau klausima dar anoj temoj  lotuliukas.gif

jo, man net 3 proc oksidatorius sviesina  doh.gif
Papildyta:
nenaudojau biotreatment, kaip tik galvojau pabandyt kerastase pabaigus  unsure.gif
pasakykit, kad blogas, nebandysiu  lotuliukas.gif
dar maciau, akd yra kazkoks purskalas biotreatment, tipo kaip tas serumas, ploniems plaukams, buteliukas didesnis ir skystis dvifazis; gal kas bandet?  g.gif

man biotreatment geras, nors kai kitu nebandziau, sunku ka pasakyti smile.gif kvapas jo toks specifinis, bet man visai nieko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(R.V. @ 2009 03 25, 16:28)
man biotreatment geras, nors kai kitu nebandziau, sunku ka pasakyti smile.gif  kvapas jo toks specifinis, bet man visai nieko smile.gif

oi soriukas, ne ten parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaausryte @ 2009 03 25, 13:10)
man visi sako kad su tamsiais gražiau 4u.gif , tik mano vyrui blondinė yra viskas..
ko dėl meilės nepadarysi wub.gif

Vyrams tai joa.. Jau cia manau visos pastebejusios padidejusy demesy, kaip buna, kai is tamsiu nusisviesini biggrin.gif Net mano eks, kuriam patiko tik tamsiaplaukes ir kuris mane ede del to, kad nusibalinau tamsiai rudus plaukus dabar vaiksto tik su blondinem lotuliukas.gif doh.gif
Man noretusi kitokio atspalviuko tavo sviesiems plaukams, pvz. smelinio, pilkesnio arba tamsoko siaudu atspalvio. Paciai pradejo patikti naturalesnes spalvos, todel savo baltus plaukus siandien siek tiek tamsinau, kolkas sedziu su kauke, tad galutinio varianto teks dar palaukti pora valandeliu wub.gif
Nedazyk daugiau su palette, geriau jau Garnier Belle Color, is ypac sviesiu atspalviu 111 arba 110 ir 112, pirmas pilkokas, antras ir trecias tokie auksiniai. As jau paskutinius kelis kartus daziau su siais dazais, dabar per visa ilgy braukiau su 3, aukso spalva, patinka man sitie daziukai. Ir aisku, lepink plaukucius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitaite @ 2009 03 25, 14:01)
Sveikos,

Aciu.

Kokie dazai?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 25, 14:35)
Paciai pradejo patikti naturalesnes spalvos, todel savo baltus plaukus siandien siek tiek tamsinau, kolkas sedziu su kauke, tad galutinio varianto teks dar palaukti pora valandeliu wub.gif

žinok ir man ax.gif
anksčiau norėjau baltos spalvos, o db esu patenkinta tamsesne. bet vat ryžos vistiek nepernešu....
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 03 25, 15:15)
O kur perki kerastase?

Vilniuj smile.gif kirpykloj
Atsakyti