QUOTE(aaausryte @ 2009 03 25, 13:10)
man visi sako kad su tamsiais gražiau

, tik mano vyrui blondinė yra viskas..
ko dėl meilės nepadarysi
Vyrams tai joa.. Jau cia manau visos pastebejusios padidejusy demesy, kaip buna, kai is tamsiu nusisviesini

Net mano eks, kuriam patiko tik tamsiaplaukes ir kuris mane ede del to, kad nusibalinau tamsiai rudus plaukus dabar vaiksto tik su blondinem
Man noretusi kitokio atspalviuko tavo sviesiems plaukams, pvz. smelinio, pilkesnio arba tamsoko siaudu atspalvio. Paciai pradejo patikti naturalesnes spalvos, todel savo baltus plaukus siandien siek tiek tamsinau, kolkas sedziu su kauke, tad galutinio varianto teks dar palaukti pora valandeliu
Nedazyk daugiau su palette, geriau jau Garnier Belle Color, is ypac sviesiu atspalviu 111 arba 110 ir 112, pirmas pilkokas, antras ir trecias tokie auksiniai. As jau paskutinius kelis kartus daziau su siais dazais, dabar per visa ilgy braukiau su 3, aukso spalva, patinka man sitie daziukai. Ir aisku, lepink plaukucius
Papildyta:
QUOTE(Jurgitaite @ 2009 03 25, 14:01)
Sveikos,
Gal kuri padesite
Kaimynu mergaite, paaugle, uzsimane sviesiu sruogeliu. Atsinese dazus, paziurejau, bet kad oksidatorius 12 proc. Man atrodo jis labai stiprus sruogelems dazyt. Profesionales, patikslinkie prasau:
1. Ar reiktu kokio silpnesnio nei 12 proc?
2. Jei taip, ar galima kazkaip skiesti (bet su kuo, vandeniu ar...?).
3. Arba, jei taip, ar atskirai pirktis silpnesni okidatoriu (tada kur ir kokio procento?)
As pati dazausi kirpykloje ir nelabai zinau situ visu subtilybiu.
Padekit prasau, nenoriu kad paskui mergaite vaiksciotu nusiurusiomis sruogomis.
Mergaites plaukai rusvi, bet ne ryzi, zodziu, ja galima pavadinti satene.
Aciu.
Kokie dazai?