Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

panos, o KEUNE dazu galima nusipirkt vokieciu g., toj parduotuvej??? smile.gif

ir dar pasikartosiu: jei imaciau ta 1000 nr., ir pvz 9proc oksidatoriu, ar nesigauciau labai balta??

bijau 1517, nes pilkumo nenoriu. noriu tokios siaudu spalvos, sviesios, bet ne baltos.

PATARKIT!!!! 4u.gif
Atsakyti
Tikrai baisu... Uzmirsau kaip ikelt nuotrauka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2009 03 19, 13:34)
panos, o KEUNE dazu galima nusipirkt vokieciu g., toj parduotuvej???  smile.gif

ir dar pasikartosiu: jei imaciau ta 1000 nr., ir pvz 9proc oksidatoriu, ar nesigauciau labai balta??

bijau 1517, nes pilkumo nenoriu. noriu tokios siaudu spalvos, sviesios, bet ne baltos.
PATARKIT!!!!  4u.gif

o kokie tavo naturalus palaukai? zinok pasitark su pardaveja del tos 1000, nes ten be atspalvio dazai, gali gautis geltona kaip visciukas, o mano tamsiai rudus 1517 tikrai nenudazo labai pilkai, norint kad gautusi tokia spalva kaip paletej reiktu bent du kartus dazyt, ir nepamirsk kad pasiplauna tas pilkumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 19, 12:53)
o kokie tavo naturalus palaukai? zinok pasitark su pardaveja del tos 1000, nes ten be atspalvio dazai, gali gautis geltona kaip visciukas, o mano tamsiai rudus 1517 tikrai nenudazo labai pilkai, norint kad gautusi tokia spalva kaip paletej reiktu bent du kartus dazyt, ir nepamirsk kad pasiplauna tas pilkumas  4u.gif

Man jau ne tik pilkumas pradeda atsiplauti bet ir apskritai visa spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 03 19, 12:23)
Zinau kad siek tiek per geltoni, bet cia ilga istorija ir jie nebepasvieseja.. tik saknis dabar galiu sviesinti, o trecioj foto kur saknys matosi tai man jau patinka tokia splava, baltesnes nenoreciau, man patinka medaus toks svelnus atspalvis.

Labai grazi pas tave spalva 2-3 foto, man ir baltene jau butu negrazu schmoll.gif
man zinot koks baltumas baisiausias, kur is olialia pana rodo per dzin, ne oksana o kita tokia naujai atejus, plaukai jau net permatomi turbut pas ja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Inex @ 2009 03 19, 13:18)
Sveikos merginos, labai reikia jusu patarimo... Vakar bandziau sviesinti plaukus su xxl dazais-gavosi tikras siaubas-ryza doh.gif  Ka man daryti, gal lekti tamsesnes spalvos pirkt? Nes tokia vaiksciot tikrai negaliu verysad.gif

gal gereu i kirpykla eik tayst situacijos, paaiskins tau viska kas kaip, kaip geriau pasielgt su plaukais, nes kas bus jei ir antra kart dazydama namie nesamone gausis g.gif
Atsakyti
kur Vilniuje rasti C:ehko optik pilkintojo? Medinese sukose jo nera verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliisa: 19 kovo 2009 - 14:20
O klausyk *moon* ka tu naudoji savo plaukuciams kad jie taip graziai blizga wub.gif
Atsakyti
o kokie tavo naturalus palaukai? zinok pasitark su pardaveja del tos 1000, nes ten be atspalvio dazai, gali gautis geltona kaip visciukas, o mano tamsiai rudus 1517 tikrai nenudazo labai pilkai, norint kad gautusi tokia spalva kaip paletej reiktu bent du kartus dazyt, ir nepamirsk kad pasiplauna tas pilkumas 

na, mano tokie pilki, lietuviski, nera labai jau tamsus, ne rudi tikrai..
Atsakyti

gal gereu i kirpykla eik tayst situacijos, paaiskins tau viska kas kaip, kaip geriau pasielgt su plaukais, nes kas bus jei ir antra kart dazydama namie nesamone gausis g.gif
[/quote]
Tikrai bus geriau, daugiau neeksperimentuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 19, 11:16)
Na, reiks pasibandyt. Bet mano atvejis...kai nudažė ryžai, paskui "taisė", truputį nuėmė ryžumą, liko geltoni (kitokie iš ryžos ir negalėjo gautis). Balti ten net nešviečia  g.gif  Užtai vonia buvo visa fioletava  doh.gif

atsiprašau už dezinformaciją, po loreal prof. silver plaukai išdžiuvo, tikrai šviesesni, ir draugė pastebėjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 19, 15:56)
atsiprašau už dezinformaciją, po loreal prof. silver plaukai išdžiuvo,  tikrai šviesesni, ir draugė pastebėjo  blink.gif

na matai. ir ne pilki ar fioletiniai?tiesiog nebe tokie geltoni? taip?
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 19, 16:15)
na matai. ir ne pilki ar fioletiniai?tiesiog nebe tokie geltoni? taip?

nebe tokie ryškiai geltoni, kai kur į baltumą. tik, aišku, juo nepiktnaudžiausiu smile.gif
Atsakyti