Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

QUOTE(rusiuke @ 2009 03 19, 11:58)
tuo šampūnas ir skiriasi nuo balzamo, kad atrodo neuždeda atspalvio, bet tu pasiplauk su juo ilesnį laiką, ir beje aš išsitrynus galvą tuo šampūnu, dar palaikau pora min. Iš pradžių galvojau, kad nieko nepakeitė, bet kai nustojau naudoti išsyk išlindo geltonumas ryškiau.

sweikos,na mano kambarioke nusipirko milk shake pilkinanti sampuna ir zinokit visai jis fainas.jis kaip sampunas ir gerai tai kad jo nereikia greitai isplauti.jokiu melynu ar violetiniu siurprizu biggrin.gif ji tai tik saknis su juo plauna.issitepia paskui istrina ties saknim ir palaiko kokias penkias minutes.zinokit jai tai veikia.uzdeda sampunas tokia salta spalvyte ir nebebuna geltonumo.as pati dar nebandziau,nes pries tris dienas tik nusidaziau tai dar pilkumo sociai pas mane mirksiukas.gif ir dar jau menesi naudoja mano kambarioke,o plaukam nieko.nesausina. jau laukiu kol mano spalvyte pasiplaus,kad pabandyti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(...spinduliukas... @ 2009 03 19, 18:03)
Sveikos merginos 4u.gif

Noreciau suzinot ka patartumet jus... g.gif  Visada turejau grazius sviesius plaukus dazydavau vienais ir tais paciais dazais ir budavo saunu. Bet visada viduj kirbejo mintis kad gal but noreciau truputeli tamsiau na pvz. kokios karamelines spalvos. Taigi nuzygiavau i pardutuve ir nusipirkau pacius taip jau vadinamus geriausius lorealio dazus doh.gif  sesuo nutepe ir sventai tikedamasi laukiau norimos spalvos nail.gif , bet kai issiploviau ir issidziovinau savo plaukucius, vos nenuvirtau prie veidrodzio mega_shok.gif Plaukai gavosi net nemoku pasakyti kokios spalvos pilkai rusvi o dienos sviesoi atrode i ruzavuma cray.gif Spjaudziausi visa diena ir i veidrodi paziuret negalejau  schmoll.gif... Tai sugalvojau dar geriau nes taip vaiksciot negalejau fool.gif Nusipirkau kitus dazus aisku situacija pagerejo betttt...... rezultatas manes netenkina schmoll.gif  vistiek spalva tokia idomi lyg gelsvi tamsus bet kazko tais dienos sviesoi turi rausvumo tokio nezymaus doh.gif ... Visada kiek esu dazius kirpykloi iseidavau pilka o kirpejos tik rankom skesciodavo  verysad.gif ... Patarkit kaip pagerinti padeti nes kitra savaitgali turim dideli baliu o tokia likti nenoriu schmoll.gif  cray.gif Ir velnias mane trauke tokiam zygiui cry.gif

na cia pamoka.negalima parduotuviniais dazais pasitiketi.tai buna spalvos sumaisytos, tai ne tie numeriukai,tai data galiojimo baigiasi...va tada ir gaunasi visokios nesamones,tai ryza,tai ruzava,melyna...baisu doh.gif bek i kirpykla...o jei nori namuose dazytis,tai pasikonsultuok su kirpeja ir nusipirk prof dazu.vis mazesne rizika kad is karameles iseis ruzava...o seip tai uzjauciu labai...

Papildyta:
QUOTE(Elektraaa @ 2009 03 19, 21:02)
Snd pasmirinejau po pardes, nuziurinejau dazus  g.gif

Seniau, kaip dazydavau plaukus, man kuo puikiausiai Loreal'io dazai, gaudavosi lb grazi sviesi spalvyte... Bet ir plaukai nebuvo tokie sveiki kaip dabar  ax.gif 
Taciau jau 2 metai, kaip nedaziau savo plauku (tik augaliniais dazais, tiksliau kai tik atsirado Casting'as, juo ir daziau, pries tai pora kartu bandziau sviesint ramunelem ir siaip visokiais sviesinamaisiais sampunais).

Paaiskinkit man mergaites, kaip sveikiausiu budu juos nusviesint?  g.gif  Nes as jau visiskai nesigaudaau.....

Pvz snd visai susidomejau Henna plus plauku dazais, 2 pakuotes - kainuotu 80 LT, galvoju, jei brangu - tai gal ir plaukuciams taip baisiai nekentu  g.gif  Ka manot?  4u.gif

Ar geriau pirkti profesionalius dazus (sakykim Keune) ir bandyt su jais dazyt? Tik kad nelabai gaudaus kaip jus juos skiedziat, ko ten pilat ir isvis kaip su jais reikia dazyt  doh.gif
geriau su prof dazais.ju yra ivairiu,ne tik keune. o skiedziasi labai paprastai.dazniausiai sviesus dazia skiedziasi santykiu 1:2 t.y 1 dalis dazu,2 dalys kremoksido. pvz. 30g dazu + 60 g kremoksido. viska turetu paaiskinti pardaveja.na ir patarti kokio procento kremoksido jums reikia mirksiukas.gif  dar parduotuveje galite paprasyti kokios kapsulytes i dazus kad geriau spalvyte imtu ir plaukucius apsaugotu mirksiukas.gif

Atsakyti
[quote=carela,2009 03 20, 16:57]
sweikos,na mano kambarioke nusipirko milk shake pilkinanti sampuna ir zinokit visai jis fainas.jis kaip sampunas ir gerai tai kad jo nereikia greitai isplauti.jokiu melynu ar violetiniu siurprizu biggrin.gif ji tai tik saknis su juo plauna.issitepia paskui istrina ties saknim ir palaiko kokias penkias minutes.zinokit jai tai veikia.uzdeda sampunas tokia salta spalvyte ir nebebuna geltonumo.as pati dar nebandziau,nes pries tris dienas tik nusidaziau tai dar pilkumo sociai pas mane mirksiukas.gif ir dar jau menesi naudoja mano kambarioke,o plaukam nieko.nesausina. jau laukiu kol mano spalvyte pasiplaus,kad pabandyti tongue.gif
Papildyta:

as irgi plaunu Milk Shake sampunu ir kondicionieriumi laaabai man jie patinka is visu bandytu pilkintoju patiko labiausiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kurksyte @ 2009 03 20, 16:17)
Galiu ir as savo patirtim pasidalint  smile.gif  naturaliai esu lietuviskos siaudu spalvos plaukais,dazau sviesiai Loreal'io dazais,konkreciai sitais:
http://www.epharmacy...ence 9.1 Viking
Tai man labai patinka spalva,tiesa is pat pradziu (pirma savaite) pavaikstau tokia jau biski i ziluma  biggrin.gif , bet nieko,greit atsiplauna ir buna liuks  mirksiukas.gif  gaunasi grazi sviesi,ne visai balta ir tikrai ne visciukisko geltonumo  schmoll.gif

o galetum parodyt kaip tavo plaukuciai atrodo? nes as irgi kazkaip susidomejusi buvau sita spalvyte bet papijojau rizikuot. nors mano kirpeja sake kad is parduotuviniu jie tikrai yra labai geri g.gif ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 19, 18:10-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 19, 18:10)
gal jau eik i kirpykla nes taip begerinant i baliu gali tekt eit eziuku apsikirpus doh.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 19, 18:12)
Aš patarčiau tik į gerą kirpyklą nueiti, o ne eksperimentuoti smile.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 19, 23:20)
Nepanikuok, palik plaukus ramybej kokioms 6 dienoms, palepink, kasdien paplauk galva, ir ziurek, kiek issiplaus to atspalvio, kiek liks. Nes jeigu dar kazka darysi, tai ziurek, kad po to zalia ar melyna neliktum mirksiukas.gif

QUOTE(carela @ 2009 03 20, 15:57)
na cia pamoka.negalima parduotuviniais dazais pasitiketi.tai buna spalvos sumaisytos, tai ne tie numeriukai,tai data galiojimo baigiasi...va tada ir gaunasi visokios nesamones,tai ryza,tai ruzava,melyna...baisu doh.gif  bek i kirpykla...o jei nori namuose dazytis,tai pasikonsultuok su kirpeja ir nusipirk prof dazu.vis mazesne rizika kad is karameles iseis ruzava...o seip tai uzjauciu labai...

Jo pamoka nemenka cia man fool.gif Siandien einu i kirpykla taisyti padeti, nes tokia vaikscioti negaliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 18, 17:31)
labukas junkis prie musų 4u.gif
Na aš naudoju ampuoles slenkantiems plaukams (baxter firmos), tai pabandyk ir tu, gal ir kitų firmų padės.

Ačiū 4u.gif

Bandysiu šitas pirkti 4u.gif

O kas jūs darot, kad plaukai labai nesiriebaluotų? Ankščiau plaudavau plaukus kokį 1 kartą per savaitę dabar tenka 2-3 kartus plauti doh.gif Bandžiau įvairius šampūnus, vis tiek situacija ta pati.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(...Šlapia Jorkė... @ 2009 03 20, 18:18)
Ačiū  4u.gif

Bandysiu šitas pirkti  4u.gif

O kas jūs darot, kad plaukai labai nesiriebaluotų? Ankščiau plaudavau plaukus kokį 1 kartą per savaitę dabar tenka 2-3 kartus plauti  doh.gif Bandžiau įvairius šampūnus, vis tiek situacija ta pati..  verysad.gif

gal tiesiog pakito tavo plaukai.o kaip oda galvos?neatsirado pleiskanu?seip pirk sampunus riebiem plaukam.kondicionieriu ar balzama ir kaukes netepk ant odos.tik nuo puses plauku.nepursk jokiu priemoniu irgi ties saknim,karsto feno nenaudok,geriau vesesni ir is toliau laikyk... smile.gif
Atsakyti
Na oda ta pati. Pleiskanų jau ankščiau labai mažai buvo.. Priemonių jokių kažkaip ir nenaudoju.. Feno irgi nelabai, nebent extra atvejais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...Šlapia Jorkė... @ 2009 03 20, 20:15)
Na oda ta pati. Pleiskanų jau ankščiau labai mažai buvo.. Priemonių jokių kažkaip ir nenaudoju.. Feno irgi nelabai, nebent extra atvejais smile.gif

tai butinai naudok plauku plovimo priemones riebiem plaukam.ir teisingai jas naudok mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokios firmos? Ir kokias priemones? Gal yra koks puslapiukas?
Atsakyti
QUOTE(...Šlapia Jorkė... @ 2009 03 20, 20:26)
O kokios firmos? Ir kokias priemones? Gal yra koks puslapiukas?

na zinok cia jau tau rinktis,ju yra begale...rinktis reikia pagal pinigine kaip as sakau. biggrin.gif na aisku geresnes yra brangesnes. siulyciau tiesiog nueiti i parduotuve ir klausti. o firmos tai ir l'orial ir keune ir c:henko, wella, matrix... seip merginos perka medinese sukose, gabijoje, arba salonuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 19, 01:46)
sveikutes naujoj temelej  4u.gif
panos ka man patartumet ant sviesintu plauku jie gaunas gelsvi kaip uzdet spalva norima,su kuom reik dazyti kad nekentu plaukam?
kas tie augaliniai dazai?jie be peroksido ir nudazo plaukus duodami atspalvi kazkoki?nebesuprantu,nes manokirpeja kaip sako jie nieko nedazo tik nuima geltonuma,kaip suprantu tas pats kas ir pilkintojas,o as neoriu buti geltona
tik pradejau sviesint,jau gailiuos,nes vel spalva kurios nepernesu gaunasi

Labukas, isiterpsiu 4u.gif mano plaukai turi ryzo pigmento, kad ir kiek juos daziau ir balinau noredama sviesiu, o ne geltono trynio spalvos, jie gaudavosi geltoni ne praejus savaitei po dazymo, pasirodo kitaip nebus, nes plaukas is saves turintis ryzo pigmento nepriims spalvos, man bent jau taip aiskino net keli kirpejai profesionalai, todel teko sruogeles kelias palikti ir visa galva perdazyti link naturalios savo spalvos, o taip norejau buti visada blondine verysad.gif dievinu sviesius plaukus, bet ne geltonus doh.gif todel teko atsisakyti to grozio, geriau nieko, nei belenkaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...Šlapia Jorkė... @ 2009 03 20, 18:18)
Ačiū  4u.gif

Bandysiu šitas pirkti  4u.gif

O kas jūs darot, kad plaukai labai nesiriebaluotų? Ankščiau plaudavau plaukus kokį 1 kartą per savaitę dabar tenka 2-3 kartus plauti  doh.gif Bandžiau įvairius šampūnus, vis tiek situacija ta pati..  verysad.gif

Džiaukis, kad 2-3 kartus, aš kas dieną plaunu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 kovo 2009 - 20:01
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 20, 20:58)
Džiaukis, kad 2-3 kartus, aš kas dieną plaunu  doh.gif  biggrin.gif

Tikrai, 2-3kartai cia isvis normalu, man 1 k/sav. atrodo nenormalu..
Atsakyti