nu semita sumaisei man prota nebezinau ar benoriu ta spalva dazyt
o tavo pries tai su kuo dazyta? tokia grazi spalvyte atrodo
QUOTE(Umbrella @ 2009 03 30, 19:20)
pilkumas turi tikrai nusiplauti, man tas pats buvo. vaiksciojau zalsvai, melsvai pilka:)))
na bet čia juk nera nei zalia, nei melyna
Kokiais dazais dazyt, kad spava butu Kaip Aistes Mazutytes is panoramos???Gal ne taip kazka darau, daziau dazais Colour and Easy shwatzkopf, dabar pacia sviesiausia spalva, o gavosi tokia beveik pat kaip mano naturali. Vos vos geltonesne. Naturali irgi sviesi, bet ne tokia, kokios kartais uzsimanau.
Gal nepaima plauku
Gal nepaima plauku
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 30, 18:49)
nežinau kas tau nepatinka, man labai gražiai atrodo tavo pražilę plaukai, kai sakai.. 
aciu
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2009 03 30, 19:10)
nu man tai istikro per daug to pilkumo, bet turetu nusiplauti manau. O gal per ilgai laikei dazus, semita?
gal ir per ilgai bet ilgiau negu 40min nelaikiau
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2009 03 30, 19:27)
nu semita sumaisei man prota nebezinau ar benoriu ta spalva dazyt
o tavo pries tai su kuo dazyta? tokia grazi spalvyte atrodo 
pries tai dazydavo kirpykloje
QUOTE(sirshiuke @ 2009 03 30, 18:02)
tas ,,zilumas'' man po kokios savaites apsiplove,bet po to paliko labai grazi spalvyte tokia sviesi sviesi,kai vaikuciai gimtsta su tokiais plaukais:)
Papildyta:
QUOTE(semita @ 2009 03 30, 18:08)
imeciau foto
foto ne taip baisiai atrodo kaip is tikro
bet man rodos greit man nuryzes sita spalva nes kiek pastebejau sitie dazai greitai nusiplauna 
na galai tikrai baltoki, bet pasiplaus ir liuks atrodys, sekanty kart gal bandyk 6proc+9proc ir palaikyt trumpiau, jei nepatinka tas pilkumas, kad mano plaukus taip gerai imtu dazai
Semita spalva nereali
o tas pilkumas jau po 3 kartu tikrai apsiplaus
o tas pilkumas jau po 3 kartu tikrai apsiplaus
QUOTE(semita @ 2009 03 29, 20:31)
sweikos blondines
as vakar sumasciau kad reik man visus plaukus nusidazyti nes is apacios jau buvo labai tamsus, nedazius visu jau nzn kiek metu
pirkau keune 1517, nes 1000 pabijojau sudrebejo ranka
o daba rezultatas toks kad vaikstau visai zila
tai tikiuosi kad greitai ta spalva nusiplaus tas pilkumas nes visai zila 
Labas blondinukių armijai
noriu prisijungti ir aš prie jūsų kompanijos
Tikiuosi sugyvensim draugiškai ir viena kitos neskriausim
Paskaitinėjau šitą forumą, na ir ką - matau, kad esate tikrai mielos ir malonios, tarpusavyje gražiai bendraujate, jei abejojate - tariatės, klausiate, dalinatės patirtimi arba ją semiate - smagu, kad stengiatės, ieškote, tikriausia ne vienai taip pasiseka, kad ir atrandate save šaunių bendraminčių būryje
Paskaitinėjau šitą forumą, na ir ką - matau, kad esate tikrai mielos ir malonios, tarpusavyje gražiai bendraujate, jei abejojate - tariatės, klausiate, dalinatės patirtimi arba ją semiate - smagu, kad stengiatės, ieškote, tikriausia ne vienai taip pasiseka, kad ir atrandate save šaunių bendraminčių būryje
QUOTE(Deissy @ 2009 03 30, 23:02)
QUOTE(semita @ 2009 03 29, 20:31)
sweikos blondines
as vakar sumasciau kad reik man visus plaukus nusidazyti nes is apacios jau buvo labai tamsus, nedazius visu jau nzn kiek metu
pirkau keune 1517, nes 1000 pabijojau sudrebejo ranka
o daba rezultatas toks kad vaikstau visai zila
tai tikiuosi kad greitai ta spalva nusiplaus tas pilkumas nes visai zila 
atrodo visai nebaisiai
bet tikrai atsiplaus, ir aš žila vaikščiojau. Gal ir geriau nei ryža, bet ir ta pilka nedžiugina
o iki vestuvių mums panašiai liko, aš irgi visa buvau nusinervinus, nes nepavyksta normalios spalvos išgauti, bet dabar jau kažkaip atsipalaidavau
QUOTE(faustute @ 2009 03 31, 09:16)
Labas blondinukių armijai
Tikiuosi sugyvensim draugiškai ir viena kitos neskriausim
neskriaudžian mes nieko, sveika prisijungus