Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

QUOTE(Melajja @ 2009 03 28, 20:41)
http://login.fotki.com/
ir man reik ilyst,  seniai buvau, gal nauju foto yra  bigsmile.gif

dekui,jau rusiuke atsiunte
Atsakyti
labas merginos mirksiukas.gif

isbandziau as ta C:EKHO pilkinanti sampuna, tai ka galiu pasakyti nedave man norimo rezultato, galima sakyti visai to geltonumo man nenueme, vos negeresnis tas pilkintojas is eurokos kur buvau pirkusi ax.gif

kita savaidgali jau dazysiu savo ataugusias saknis ir galvoju gal keliom minutem i pabaiga perpraukti visus plaukucius, gal siektiek spalvyte atsigaus g.gif

INDRUSHKA kaip smagu, kad prisijungiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 28 kovo 2009 - 23:05
QUOTE(Deissy @ 2009 03 28, 22:59)
kita savaidgali jau dazysiu savo ataugusias saknis ir galvoju gal keliom  minutem i pabaiga perpraukti visus plaukucius, gal siektiek spalvyte atsigaus  g.gif

man visada dažant, jau kai reikia visus dažus išplauti sudrėkina visus plaukus ir tuos dažus nuo šaknų paskirsto ant visų plaukų, palaiko pora min. tai visi plaukai būna vienodo atspalvio, net pilkoki...
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 28, 20:15)
man ginmintes labai grazi spalva,su kuom tu dazai?

Pirma karta sviesinau kirpykloje, kurioje kirpejas nelabai suprato ko as noriu ir pasviesindamas plaukus idejo varines spalvos doh.gif daugiau pas ji niekada negryzau, tada ejau i kita kirpykla dar labiau pasviesinti plaukus, taciau kirpeja pasake, kad neapsimoka ant virsaus sviesinti, nes varines spalvos nepaims, tik plaukams pakenks, tad gal metus daziau tik saknis jau normaliai sviesiai, tik dar viena karta, cia neseniai uzprasiau kad nuteptu visus plaukus dazai, kad bent kiek apvienodintu. tad dabar dazau sviesiai ir laukiu kada nukirpsiu tuos ryzokus galus.. Kirpykloje dazo su milkshake dazu linija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 29 kovo 2009 - 16:02
sweikos blondines mirksiukas.gif as vakar sumasciau kad reik man visus plaukus nusidazyti nes is apacios jau buvo labai tamsus, nedazius visu jau nzn kiek metu biggrin.gif pirkau keune 1517, nes 1000 pabijojau sudrebejo ranka biggrin.gif o daba rezultatas toks kad vaikstau visai zila doh.gif tai tikiuosi kad greitai ta spalva nusiplaus tas pilkumas nes visai zila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2009 03 29, 20:31)
sweikos blondines mirksiukas.gif as vakar sumasciau kad reik man visus plaukus nusidazyti nes is apacios jau buvo labai tamsus, nedazius visu jau nzn kiek metu biggrin.gif  pirkau keune 1517, nes 1000 pabijojau sudrebejo ranka biggrin.gif o daba rezultatas toks kad vaikstau visai zila doh.gif tai tikiuosi kad greitai ta spalva nusiplaus tas pilkumas nes visai zila doh.gif

vaje...as irgi turejau ,,zilus plaukus'' ,tikrai jausmas ne koks, nes balti kaip mociutes plaukai biggrin.gif aciu dievui apsiplove ir paliko sviesi grazi spalvyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sirshiuke @ 2009 03 29, 20:46)
vaje...as irgi turejau ,,zilus plaukus'' ,tikrai jausmas ne koks, nes balti kaip mociutes plaukai biggrin.gif aciu dievui apsiplove ir paliko sviesi grazi spalvyte smile.gif

tikiuosi kad reit atsiplaus ta pilka doh.gif plausiu galva kiekviena diena doh.gif ot prisidirbau biggrin.gif bet geriau nei ryza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2009 03 29, 20:31)
sweikos blondines mirksiukas.gif as vakar sumasciau kad reik man visus plaukus nusidazyti nes is apacios jau buvo labai tamsus, nedazius visu jau nzn kiek metu biggrin.gif  pirkau keune 1517, nes 1000 pabijojau sudrebejo ranka biggrin.gif o daba rezultatas toks kad vaikstau visai zila doh.gif tai tikiuosi kad greitai ta spalva nusiplaus tas pilkumas nes visai zila doh.gif

doh.gif gal tu su stipriu oksidatorium dazej, kad zila patapai?
Siaip turetu tikrai pasiplaut kazkiek,nors man tai paskutiniu metu arba vaidenasi arba jau po keliu plovimu nuryzeja spalva doh.gif
Kol kas pakentesiu su savo ryzenom,o po poros savaiciu drosiu i kirpykla, prasysiu, kad spalva suvienodintu, idomu ar igyvendinamas mano prasymas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 29, 23:35)
doh.gif  gal tu su stipriu oksidatorium dazej, kad zila patapai?
Siaip turetu tikrai pasiplaut kazkiek,nors man tai paskutiniu metu arba vaidenasi arba jau po keliu plovimu nuryzeja spalva  doh.gif
Kol kas pakentesiu su savo ryzenom,o po poros savaiciu drosiu i kirpykla, prasysiu, kad spalva suvienodintu, idomu ar igyvendinamas mano prasymas bus  g.gif

na zinok man irgi labai tokia vos nezilai pilka spalva iseina, bet po pirmo plovimo vel igauna normalia tokia vos pilksva spalva smile.gif

na kadangi tavo sviesus, tai manu kirpykloje gal nevisiskai, bet beveik tikrai gales suvienodinti spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2009 03 29, 22:39)
tikiuosi kad reit atsiplaus ta pilka doh.gif plausiu galva kiekviena diena  doh.gif ot prisidirbau biggrin.gif bet geriau nei ryza doh.gif

Iki šio momento jau buvau apsisprendus pirkti šią spalvytę, o dabar nežinau g.gif .Bet pas mane dabar jau ir taip ryži, gal rizikuot?

Kokio stiprumo oksidatorius buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2009 03 29, 20:39)
tikiuosi kad reit atsiplaus ta pilka doh.gif plausiu galva kiekviena diena  doh.gif ot prisidirbau biggrin.gif bet geriau nei ryza doh.gif

oi negasdink kaip tik zadu su ta spalvyte dazyt, gal imesk nuotrauka gal ne taip jau baisiai pilka? su kokiu oksidatoriumi dazei?
Atsakyti
Labas merginos smile.gif
Skaitau ir skaitau vis jusu tema ir galvoju gal priimsit i savo buri rolleyes.gif Daug visko isbabdziusi, karta stipriai nudegus pasirinkdama bloga kirpeja, tad maitinu savo plaukucius ir galvoju apie pasikeitimus atsilus orams smile.gif
Atsakyti