semita jei galesi imesk dar foto kai pasiplaus spalvyte ar ok

QUOTE(gussste23 @ 2009 03 31, 18:52)
na Melaja paziurejau albuma, man tai tavo spalva labai grazi ir labai naturaliai atrodo
plaukai taip blizga, graziai atrodo ko dar tau norisi? 

na aciu aciu

Uzsirasiau pas kirpeja prasysiu kad spalva man sulygintu, bet dar dvi savaites teks kentet

QUOTE(Melajja @ 2009 03 31, 10:44)
cia rimtas bajris , kad palaikius ilgeliau kaukes nusiima spalva greiciau?????
Jau kelias savates su plaukais nesamones daros spalva visai nesilaiko ties saknim nuryzeja is kart, sviesus like tik tie kur sima kart sviesinti, o naudoju naturalias kaukes, aliejus, laikau per nakty, tai negi man cia nuo ju
Plaukaip taip atsigavo, o su spalva nesamones daros 
Papildyta:
papasakok kokia plauku spalva turi, su kuo dazai ir t.t... 
Papildyta:
Kuo daugiau tuo smagiau
Jau kelias savates su plaukais nesamones daros spalva visai nesilaiko ties saknim nuryzeja is kart, sviesus like tik tie kur sima kart sviesinti, o naudoju naturalias kaukes, aliejus, laikau per nakty, tai negi man cia nuo ju

Papildyta:

Papildyta:
Kuo daugiau tuo smagiau

Rimtas bajaris

QUOTE(gussste23 @ 2009 03 31, 18:37)
man tai labai grazus kirpimas pirmoje ir antroje nuotr
man labai patinka tokie griezti kirpimai 

Gražus ir man kirpimai griežti, todėl ilgokai nešiojau tokią šukuosena, gal tik klaidą didelę padariau todėl, kad juos taip susitvarkiau prieš pat vasarą, tai su kirpčiukais problemų kiek buvo...

QUOTE(Melajja @ 2009 03 31, 18:48)
Spalva kokia pazytama
tikrai kirpimas grazus 1-2 foto
ar sunku priziuret kad plaukuciai taip tiesiai stovetu? bet manau prie veido ir tas svlenesnis kirpimas tinka 

O va tokius plaukučius buvo tikrai nelengva prižiūrėti, kasryt jiems skirdavau po pora val. tam kad tvarkingai atrodytų. Turėdavau kasdien galvytę plauti, kadangi kirpčiukai jau į dienos pabaigą pradėdavo apsunkėti nuo riebios kaktos odos, o jau iš ryto nori nenori tekdavo viską kartoti vėl iš naujo,nes prieš diena prieš tai įdėto darbo būdavo kaip ir nebematyti

Ačiū visoms, išsakiusioms savo nuomonę, labai smagu, kad esate tokios draugiškos ir kad neišpeikėte

QUOTE(gussste23 @ 2009 03 31, 19:37)
oki butinai imesiu

o kodel man nerodo foto
:verysad:as ir noriu pasiziuret pppllllllyyyyyyyzzzzzzz

QUOTE(rusiuke @ 2009 03 31, 18:18)
bet mes pandute tokios šukuosenos neturėsim, dėl bangų...
gerai tom tiesiaplaukėm, kirpimų daugiau visokių...

gerai tom tiesiaplaukėm, kirpimų daugiau visokių...

jo kai turi banguotus noris tiesiu,nes kirpimai visokie tinka ir eina padaryti,bet kai man tiesus netinka dabar noriu graziu daug daug garbanu

QUOTE(pandutė @ 2009 03 31, 21:51)
jo kai turi banguotus noris tiesiu,nes kirpimai visokie tinka ir eina padaryti,bet kai man tiesus netinka dabar noriu graziu daug daug garbanu 

Na kalbant apie tiesų kirpimą tai čia daug niuansų yra, kadangi tiesus tiesiam nelygu. Manau labiausia rezultatas po kirpimo priklauso nuo kirpėjos bei jos profesionalumo lygio ir patirties. Manau, jog ji tik žmogų pamačiusi turi atsirinkti kas jam gali tikti, o kas - ne. Ir apie viską privalo kalbėtis su klientu, nebijodama išsakyti savo nuomonės ir pagrįsti savo manymu tinkamiausią variantą. Tik deja, neaišku kodėl, tačiau yra daug tokių, kurios nesivargina ir nesigilina į tai, kas klientui būtų geriausia, o tiesiog atlieka darbą, kokio klientas pageidauja, paima už tai pinigus ir viso gero.
Kažkas panašaus galėtų būti kaip palyginimas su soliariumais.
Tarkime, ateinate norėdamos pasideginti ir kad įdegis kuo greičiau taptų toks, kokio norite per kuo trumpesnį laiką. Jau pirmą kartą eidamos užsiprašote tarkime 15 min, išeinate po seanso net violetinės, jums visą kūną peršti, gerai, jei neišberia ar tiesiog nenualpstate dėl organizmui neįprasto šilumos kiekio, bet tai nutinka tik dėl to, kad žmogus, kuris dirba tą darą soliariume neatliko savo pareigos, nepasidomėjo jumis ir jūsų poreikiais. Tai aplaidumas, kuris labai greitai atsiliepia klientūros gretų mažėjimu.
Man jau kuris laikas kirba galvoj mintis tamsintis plaukus, bet žinau, kad nusitamsinusi, vėl norėsiu būti blondė ir ilgai vargsiu šviesindama...
fui fui fui kaip tas mintis išguiti....

QUOTE(rusiuke @ 2009 04 01, 14:09)
Man jau kuris laikas kirba galvoj mintis tamsintis plaukus, bet žinau, kad nusitamsinusi, vėl norėsiu būti blondė ir ilgai vargsiu šviesindama...

man irgi ateina tos netikusios mintys apie pasitamsinimą, nors visai to nenoriu.. Bet taip sudėtinga su tuo šviesinimu

QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 04 01, 14:55)
man irgi ateina tos netikusios mintys apie pasitamsinimą, nors visai to nenoriu.. Bet taip sudėtinga su tuo šviesinimu 

Pas mane ir pastoviai galvoje tokia mintis, nors imk ir nusitamsink

QUOTE(rusiuke @ 2009 04 01, 13:09)

kazkas mum panos yra

as dabar kasdien ziuriu i plaukus ir galvoju ar tamsint ar sviesint,buvau viena syki nusitamsinus,kriokiau namie,noriu tamsiu plauku su daug sviesiu smulkiu sruogeliu,bet jai nepavyksta taip padaryt