Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 04 01, 16:47)
aš tamsių nenoriu  schmoll.gif  tiesiog vargo su jais mažiau, tiksliau neturėjau jokio, tik šaknis kas mėnesį dažydavau. Nei kaukių naudojau, nei spec. šampūnų, balzamų... Net neįsivaizdavau, kad ant galvos galima tooookį kapitalą išleist  blink.gif  šiaip iki šiol nepripratau, ir vis šiurpina mane kaskart, kai nueinu į kirpyklą ir palieku tam tikrą nemažą sumelę....

Ir aš tamsių nenoriu schmoll.gif einu palei kokias vitrinas, ziuriu ir galvoju: kaip grazu, dar kelios sviesios sruogos ir busiu super grazi blondine biggrin.gif nors ir dabar jau nebloga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(faustute @ 2009 04 01, 23:20)
Aš apie tokią plaukų spalva kalbėjau neperseniausiai su savo kirpėja. Na yra du galimi variantai tokią turėti. Vienas iš jų - peroksidas, o antras, kurį, deja, ne visos turi - pats plaukas, vienoms tokia spalva gaunasi dažant elementariais dažais savaime, sąmoningai tokio rezultato nesiekiant, o va kitoms - tai tarsi koks Žalgirio mūšis smile.gif pasiryžę daryti bet ką, imtis bet kokių priemonių, kad tik pasiektų savo - baltą plaukų spalvytę  thumbup.gif 

Neslėpsiu, tokia mano akis visada traukia  4u.gif  kai pamatau mieste žingsniuojančią baltapūkę mergaitę, negaliu neatsisukti blush2.gif na juk labai gražu, o dar labiau gražu tada, kai pati kažko panašaus nori, bet neturi  ax.gif

va va, as nesiekiu, o mano kaip balti, taip balti doh.gif kokiais dazais bedzyciau.
o dar nuo saules pastoviai isbala galai baisiausiai verysad.gif man balti kazkaip nenaturaliai ir pigiai atrodo schmoll.gif
dazyt tamsesniais neiseina, nes sveikas saknis dazas kuo puikiausiai paima, o galu baltu - ne. Femina bonoj sake, kad reik isimti pigmenta ir tik tada dazyt. Gal kas gali paaiskinti man kaip ir kuo ji isimti? unsure.gif Nes milteliu ant savo plonu plaukuciu deti nenoriu schmoll.gif
kazkas minejo apie sampuno ir oksidattoriaus maisyma, idomu, ar tai padetu unsure.gif (nors realiai, tai gal jau nesrisciau eksperimentuot su plaukais)
Atsakyti
kirpėjos patarimu vakar išbandžiau naują kaukę - bespalvę chna. Keistas įspūdis g.gif kai mėginau ją išskalauti, plaukai kaip mediniai buvo biggrin.gif tai dar uždėjau papildomai kitą kaukytę, palaikiau 3 min, ir išskalavau - nu kol kas liuks, plaukai minkštučiai wub.gif Bet jei vien tik su ta chna, tai jaučiu net iššukuot negalėčiau.
Ar bandėt kas nors? gal aš ne taip ją naudoju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(faustute @ 2009 04 01, 23:20)
*Aš apie tokią plaukų spalva kalbėjau neperseniausiai su savo kirpėja. Na yra du galimi variantai tokią turėti. Vienas iš jų - peroksidas, o antras, kurį, deja, ne visos turi - pats plaukas, vienoms tokia spalva gaunasi dažant elementariais dažais savaime, sąmoningai tokio rezultato nesiekiant, o va kitoms - tai tarsi koks Žalgirio mūšis smile.gif pasiryžę daryti bet ką, imtis bet kokių priemonių, kad tik pasiektų savo - baltą plaukų spalvytę  thumbup.gif 

**Neslėpsiu, tokia mano akis visada traukia  4u.gif  kai pamatau mieste žingsniuojančią baltapūkę mergaitę, negaliu neatsisukti blush2.gif na juk labai gražu, o dar labiau gražu tada, kai pati kažko panašaus nori, bet neturi  ax.gif

*Kiek SM forume skaiciau, tai parasyta kad ta spalvyte isgauta su "keune" 1517 nr. Mano abi kirpejos su keune dirba, tai net nezinau dabar.. Gal megint kuros nors prasyt g.gif
**As irgi neatsisukt negaliu wub.gif
o jei dar veidukas rudas, stilingai apsirengus ir makiazas super.. wub.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 01, 23:23)

kur tu foto idejeij, taij pas ja tokia gal net ciut baltesne . ax.gif

Baltai pavydziu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 04 02, 08:59)
kirpėjos patarimu vakar išbandžiau naują kaukę - bespalvę chna. Keistas įspūdis  g.gif  kai mėginau ją išskalauti, plaukai kaip mediniai buvo  biggrin.gif  tai dar uždėjau papildomai kitą kaukytę, palaikiau 3 min, ir išskalavau - nu kol kas liuks, plaukai minkštučiai  wub.gif Bet jei vien tik su ta chna, tai jaučiu net iššukuot negalėčiau.
Ar bandėt kas nors? gal aš ne taip ją naudoju?  g.gif

O kur ta kaukyte nusispirkt galima ir kainyte kokia? ax.gif
Tiesa, geresni poveiki dave nei kad tik savo senaja kauke naudojot, ar geresnis buvo, kai abi kartu naudojot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 02, 09:40)
[...
O kur ta kaukyte nusispirkt galima ir kainyte kokia?  ax.gif
Tiesa, geresni poveiki dave nei kad tik savo senaja kauke naudojot, ar geresnis buvo, kai abi kartu naudojot?  ax.gif

pirkau berods Eurocos, ar tai Droge. Supakuota mažais pakeliais, po 25 g, kaina gal 0,90 ct biggrin.gif sunaudojau 2, nes plaukai žemiau pečių, trumpesniems užtektų ir vieno. Neteko išbandyti vien tik tos kaukės, tad negaliu pasakyt, kaip būtų, bet palepinus plaukus abejomis, plaukų jausmas malonus, jie tokie tikri ax.gif (nes mano jau labai nuniokoti yra, ir labai sausi). Panaudosiu kurį laiką, žiūrėsiu, kaip toliau bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 04 02, 09:51)
pirkau berods Eurocos, ar tai Droge. Supakuota mažais pakeliais, po 25 g, kaina gal 0,90 ct  biggrin.gif sunaudojau 2, nes plaukai žemiau pečių, trumpesniems užtektų ir vieno. Neteko išbandyti vien tik tos kaukės, tad negaliu pasakyt, kaip būtų, bet palepinus plaukus abejomis, plaukų jausmas malonus, jie tokie tikri  ax.gif (nes mano jau labai nuniokoti yra, ir labai sausi). Panaudosiu kurį laiką, žiūrėsiu, kaip toliau bus  rolleyes.gif

Bet rezultatas su abejom geresnis, nei naudojant ta viena senaja kaukyte? ax.gif
Tiesa, gal nuotraukyte kaukes galetumet imest blush2.gif
Atsakyti
O cia mano spalvyte user posted image
bet vis maza man to baltumo doh.gif
cia kaip su dantim.. balinuos ir vis mazai.. ir su auskarais tas pats.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 02, 09:58)
Bet rezultatas su abejom geresnis, nei naudojant ta viena senaja kaukyte?  ax.gif
Tiesa, gal nuotraukyte kaukes galetumet imest  blush2.gif

nerandu niekur internete.
Galima pas pardavėją paklaust, jei turės, parodys, kur padėta. Tik atkreipiu dėmesį, kad būtinai turi būti bespalvė, nes jei pasiimsit spalvotą, galit tapti ir žalios, ir ryžos ir dar visokios kitokios doh.gif
radau komentarų internete apie tą kaukę, tai visi rašo, kad plaukai neišsišukuoja po jos schmoll.gif tai arba išskalavus dįti papildomai kaukę, arba neverta žaisti rolleyes.gif niu, aš tai dar pažaisiu bent porą kartų, gal tikrai stebuklus daro biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 02, 10:13)
O cia mano spalvyte [img]
bet vis maza man to baltumo  doh.gif
cia kaip su dantim.. balinuos ir vis mazai.. ir su auskarais tas pats..  doh.gif 

tai kad tu net melsva nuo baltumo biggrin.gif nereikia daugiau balinti, nenanūraliai atrodys...
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 04 02, 10:19)
nerandu niekur internete.
Galima pas pardavėją paklaust, jei turės, parodys, kur padėta. Tik atkreipiu dėmesį, kad būtinai turi būti bespalvė, nes jei pasiimsit spalvotą, galit tapti ir žalios, ir ryžos ir dar visokios kitokios  doh.gif
radau komentarų internete apie tą kaukę, tai visi rašo, kad plaukai neišsišukuoja po jos schmoll.gif  tai arba išskalavus dįti papildomai kaukę, arba neverta žaisti rolleyes.gif niu, aš tai dar pažaisiu bent porą kartų, gal tikrai stebuklus daro  biggrin.gif

Ojej, gerai dar pagalvosiu rizikuot ar ne lotuliukas.gif
Kai daugiau kartu panaudosit, parasykit atsiliepimus 4u.gif
o tiesa, kodel kirpeja ja jums rekomendavo? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 04 02, 10:21)

tai kad tu net melsva nuo baltumo  biggrin.gif  nereikia daugiau balinti, nenanūraliai atrodys...

cia blykste ta melsvuma sioki toki dave doh.gif
o siaip iki vasaros spalvyte pasiplaus, nes dabar iki vasaros planuoju tik saknis dazyt g.gif o po to jau ziuresiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 02, 10:21)
Ojej, gerai dar pagalvosiu rizikuot ar ne  lotuliukas.gif
Kai daugiau kartu panaudosit, parasykit atsiliepimus  4u.gif
o tiesa, kodel kirpeja ja jums rekomendavo?  ax.gif

nes plaukai labai nualinti balinimo. Iš pradžių vaikščiojau pas ją darytis atstatomųjų procedūrų, tačiau krize ir mūsų šeimą palietė, tad kuriam laikui turėjau jų atsisakyti. Tai kaip alternatyvą kirpėja pasiūlė bent savom jėgom, ir nebrangiai, bent šiek tiek gaivinti plauką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 04 02, 10:23)
nes plaukai labai nualinti balinimo. Iš pradžių vaikščiojau pas ją darytis atstatomųjų procedūrų, tačiau krize ir mūsų šeimą palietė, tad kuriam laikui turėjau jų atsisakyti. Tai kaip alternatyvą kirpėja pasiūlė bent savom jėgom, ir nebrangiai, bent šiek tiek gaivinti plauką  ax.gif

Jei jau prakalbom apie plauku atgaivinima, tai gal esat isbandius ta naujaji "dove" kondicionieriu, kuris veikia ten kur reikia? lotuliukas.gif
siaip "dove" priemones man patinka, bet sio kondicionieriaus niekur pirkt nemaciau g.gif galvoju gal jis visai neblogas butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 04 02, 10:24)
Jei jau prakalbom apie plauku atgaivinima, tai gal esat isbandius ta naujaji "dove" kondicionieriu, kuris veikia ten kur reikia?  lotuliukas.gif
siaip "dove" priemones man patinka, bet sio kondicionieriaus niekur pirkt nemaciau  g.gif galvoju gal jis visai neblogas butu  ax.gif

nebandžiau. Kai nusiblondinau plaukus, teko pereiti prie profesionalių priemonių, ir šampūną, ir kaukę perku kirpyklose. Kai pirmą kartą išsiploviau namie plaukus su prof. Loreal šampūnu, pati nepatikėjau, kad gali ant tiek skirtis plaukai po plovimu parduotuviniu ir prof bigsmile.gif
Sakau, kol buvau tamsi, neturėjau jokių problemų - nei su plaukais, nei su pinigine biggrin.gif o dabar įsigijau abejas lotuliukas.gif
Atsakyti