Pirmą kartą kūriau temelę, tai net dvi pavariau
Sveikos, as taip pat noriu prisijungti prie jusu
Kokius gerus 3 metus buvau blondine dazyta sruogelem, atsibodo, daziau tamsesne spalva, bet dabar gyvenu ten, kur daug saules, tai plaukai visai nuryzejo
Keleta kartu daziau Loreal casting pearl blonde, bet labai jie greitai nusiplauna, nors plaukui tikrai ne taip kenkia.. Dabar noriu isgauti naturalia siaudo spalva, noriu issirinkti tinkamus dazus, tai vis uzsuku pas jus ir paskaitineju
Merginos atsiųsdamos foto parašykite koks nikas.PVZ. nikas-rusiuke
dėkoju
dėkoju
kiek nauju foto
pas renaciuk29 kokie dailus plaukuciai, sveiki, antroj foto tai apsvietimo deka turbut tokia spalva gelsva gavos? pirmoj foto man grazi spalva, na gal rusvuma ta prigesint kiek reiketu
Pas carela kokie "numyleti" plaukai, galai blizga ne ka maziau nei prie saknu, pas reta blondine taip buna
Papildyta:
o pas nono kaip suprantu dabartine spalva blondiniska? ar sunkiai persidazej po tokios tamsios spalvos? Man ir tamsi graziai atrodo
pas renaciuk29 kokie dailus plaukuciai, sveiki, antroj foto tai apsvietimo deka turbut tokia spalva gelsva gavos? pirmoj foto man grazi spalva, na gal rusvuma ta prigesint kiek reiketu
Pas carela kokie "numyleti" plaukai, galai blizga ne ka maziau nei prie saknu, pas reta blondine taip buna
Papildyta:
o pas nono kaip suprantu dabartine spalva blondiniska? ar sunkiai persidazej po tokios tamsios spalvos? Man ir tamsi graziai atrodo
QUOTE(pandutė @ 2009 04 15, 11:08)
man labai grazi NONO SVIESI spalva,kaip tau daze,ar sruogom,ar visa galva,ar dejo atspalvi,tokia naturali spalva neperdaug nubalinta
Aciu!
is pradziu pora kartu man daze visus plaukus, bet nesigavo nei per kur taip kaip norejau.
paskui kreipiausi i SM esancia kirpeja Stella2007, ji man daze pora kartu sruogelem, is tikruju nelabai gilinausi kaip ji ten dazo, kazkaip pasitikejau ir nepasigailejau
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2009 04 15, 11:38)
taip dabar ta sveisesne spalva pas mane. daziau nuo lapkricio pabaigos.
Man tamsi irgi graziai atrodo, tinka man, tik pokyciu uzsinorejau
sveijkos, o jeij is rudos , bandauj tapti blondine (dbr uzdazyta sviesiu sruogeliu ant rudu plauku ).ar jau skaityciausi prie blondiniu ar dar nlb .?
ar galiu siusti foto.
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 15, 11:53)
sveijkos, o jeij is rudos , bandauj tapti blondine (dbr uzdazyta sviesiu sruogeliu ant rudu plauku ).ar jau skaityciausi prie blondiniu ar dar nlb .?
ar galiu siusti foto. 
aisku siusk, pamatysi ir mano sviesejima nuo tamsiu
QUOTE(Melajja @ 2009 04 15, 11:38)
kiek nauju foto
Papildyta:
Papildyta:
Sveikos,na aciu
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 15, 11:53)
ar galiu siusti foto. 
atsiųsk atsiųsk
QUOTE(nono @ 2009 04 15, 11:02)
aisku siusk, pamatysi ir mano sviesejima nuo tamsiu
as taip pat ne visai prie blondiniu, nu bet ir ne prie sokoladiniu
nezinau kas dabar esu.. nors savaitgali pirma karta buvau pavadinta blondine..tai taip net sutrikau. labai jau keista buvo, bet malonu

aa ok, tada siusiu.
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 15, 11:49)
jau issiunciau..
dbr paskolinus savo kompa ,kaij tik atgausiu ikelsiu kitu foto.