Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

QUOTE(bantukas @ 2009 04 14, 11:24)
Carela, reikia atsiųsti Deissy savo nuotrauką, taba būsit įtraukta į mūsų fotoalbumą ir gausite prisijungimo duomenis, nors gal jums, kaip kirpėjai, mergaitės padarys išimtį ir duos prisijungimo duomenis ir  nesiunčiant nuotraukėlės  smile.gif  ax.gif

tai nieko tokio,eisiu fotkintis biggrin.gif kam cia tos isimtys,as irgi blondine lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(renaciuk29 @ 2009 04 14, 12:53)
Sveikutes dar karteli,na tai jau man visai susisuko galva,nieko dabar daugiau negaliu galvoti,kaip tik apie savo plaukus doh.gif ,o kas del ju tai baisisi jautri esu,nu man plaukai tai antras veidas! Tai va,as jau cia rasiau kad buvau sviesi bet nusitamsinau,bet is to tamsinimo s...gavosi,vis nusidazo su "ryzu"atspalviu,tai dabar kyla mintis vel prie sviesiu gryzti,nu bet kaip,mano naturali tokia sviesi pelenu,tai galvoju tokia ir nusidazyti,bet tai aisku ant dabartinines kastonines manau neiseis,o kazin ar padetu spalvos isemejas,o paskui ta pilka bandyt isgauti... g.gif

padetu,bet as jau apie isemejus rasiau,permeskit kelis pusl atgal,tikrai rasite.ir nedarykite to namuose,kodel?rasite parasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Carela, būtų įdomūs jūsų atsiliepimai, pažiūrėjus fotoalbumą mūsų smile.gif smile.gif
Atsakyti
Tikrai butu labai idomu carela nuomone blush2.gif 4u.gif
o pas becy kaip suprantu cia naturalus plaukuciai foto, mano nuomone tikrai sruogeles sviesios nepakenktu, ju reiktu daug smulkiu, nors ir plauku spalva keliais tonais pasviesinta manau tiktu thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 04 14, 13:29)
Sruogeles puiki iseitis atsinaujinimui, spalava pagyves, paziuresi ar tinka, ar patinka sviesiasni plaukai, o visa galva visada spesi nusidazyt, aisku butu idomu pamatyt foto, siaip nusiuntus deissy foto i emelia gautum prisijungimo varda ir taip galetum musu visu albuma padaryt, bet retai deissy paskutiniu metu uzsuka, gal kita mergaite galetu ir moketu perkelt foto i albuma?  ax.gif  as bijau kad nesusitvarkysiu  blush2.gif

Mokėčiau manau perkelt, jei reikėtų blush2.gif

Uoj, matau jau nereikia lotuliukas.gif

beje, man becky spalvytė graži, bet čia tavo natūrali? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 14 balandžio 2009 - 18:10
QUOTE(pandutė @ 2009 04 14, 18:17)
Papildyta:
paziurejau ginmintes spalva plauku,noreciau tokios,kaip tau dazo,gal jau klausiau nebepamenu

Jau klausei 4u.gif kirpykloje dazausi su milkshake serijos dazais. bet man nepatinka, nes nugeltoneja labai greit po dazymo..
Atsakyti
Niu va isiunciau as savo nuotraukyte rusytei smile.gif taigi lauksiu duomenuku mirksiukas.gif
Atsakyti
jetau soriukas RUSIUKEI 4u.gif ne rusytei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 14, 21:08)
jetau soriukas RUSIUKEI 4u.gif  ne rusytei blush2.gif

Laukiam naujų foto albumiuke ax.gif
Atsakyti
issiunciau RUSIUKEI nuotraukas,noreciau ir as ilisti i albuma 4u.gif
Atsakyti
sveiki as ir esu blondinka ir noreciau cia prisijunkt prie jusu,paskutiniu metu lb pradejau rupintis savo plauku gyvibingumu tai lb domiuosi viskuo kas susije su plaukuciais, nuo visokiu kaukiu, naminiu kaukiu, naturaliu sampunu , vitaminu gerimo, plauku nepesiojimo ir taip toliau...tai uztikau jusu plepesius tai noreciau prisijungti 4u.gif biggrin.gif pasidalinti savo patirtimi pasirodyt savo seveliura ir jusu pamatyt idomu butu kas del ko skundziasi, dziaugiasi.... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, sorry, kad uždelsiau 4u.gif po darbo jau dažniausiai nesėdu prie kompo, tai tik db sukėliau foto. Pasitikrinkite ar viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(awsra @ 2009 04 14, 23:11)
sveiki as ir esu blondinka ir noreciau cia prisijunkt prie jusu,paskutiniu metu lb pradejau rupintis savo plauku gyvibingumu tai lb domiuosi viskuo kas susije su plaukuciais, nuo visokiu kaukiu, naminiu kaukiu, naturaliu sampunu , vitaminu gerimo, plauku nepesiojimo ir taip toliau...tai uztikau jusu plepesius tai noreciau prisijungti 4u.gif  biggrin.gif pasidalinti savo patirtimi pasirodyt savo seveliura ir jusu pamatyt idomu butu kas del ko skundziasi, dziaugiasi.... biggrin.gif

labukas. jei nori atsiųsk savo foto į rusiukeSM@gmail.com ir gausi prisijungimo duomenis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 15, 08:37)
Sveikos, sorry, kad uždelsiau 4u.gif  po darbo jau dažniausiai nesėdu prie kompo, tai tik db sukėliau foto. Pasitikrinkite ar viskas gerai 4u.gif

aciu! 4u.gif
Papildyta:
parasiau jau i nauja temele.. blush2.gif nepamaciau kad si nepriplepeta!
Atsakyti