Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

QUOTE(Melajja @ 2009 03 21, 23:47)
as skiedziu pilkikly su parastu sampunu, taip patare pardaveja, bet su juo ir plaunu kas antra plovima , pa mane ir jis violetinis tamsiai, bet plaukai violetiniai tikrai nelieka  smile.gif
as tai nieko nesu girdejus apie tokia priemone, bet butu idomu suzinot daugiau  g.gif

kokiu mazdaug procentu skiedi,puse ant puses?

kai eisiu kaukes pirkt sake ipils pabandymui..as tai isvis nezinau,as gi tik menesis kaip visa galva nusidaziau,iki tol sruogeles man ir tokios tikdavo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As ir siandien nusipirkau Babyliss pilkintoja. Tik neisivaizduoju kaip ji naudot. Cia vietoj paprasto sampuno ar kaip? blink.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites. Daba po 6metu buvimo blondine galiu patvirtinti kad išsaugoti gražius šviesius plaukus nėra lengva g.gif buvau jau nusivylusi, plaukai ėmė tamsėti, ryžėti... unsure.gif man kirpėja patarė retkarčiais pasidyti kaukę(nesvarbu kokios firmos, rūšies), prieš tai įsispaudus paprastą citriną į ją ir palaikyti prieš plovimą kokia 15min. Tikrai pašviesėja paukai, o ir nekenkia, nereik brangių šviesinančių priemonių smile.gif o dažau su welaton 12/1, ir nesigauna geltoni.
Papildyta:
QUOTE(Inex @ 2009 03 19, 12:18)
Sveikos merginos, labai reikia jusu patarimo... Vakar bandziau sviesinti plaukus su xxl dazais-gavosi tikras siaubas-ryza doh.gif  Ka man daryti, gal lekti tamsesnes spalvos pirkt? Nes tokia vaiksciot tikrai negaliu verysad.gif

sveikute smile.gif pabandyk su welaton 12/1 man nesigaudavo geltonai. Jau 6m esu blondine cool.gif o kai ima ryžuoti, geltonuoti pasidarau kaukę su citrina ir palaikau 15min, iškart nuima visą geltonumą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wawyte13 @ 2009 03 22, 00:13)
sveikos, mergaites. Daba po 6metu buvimo blondine galiu patvirtinti kad išsaugoti gražius šviesius plaukus nėra lengva g.gif  buvau jau nusivylusi, plaukai ėmė tamsėti, ryžėti...  unsure.gif man kirpėja patarė retkarčiais pasidyti kaukę(nesvarbu kokios firmos, rūšies), prieš tai įsispaudus paprastą citriną į ją ir palaikyti prieš plovimą kokia 15min. Tikrai pašviesėja paukai, o ir nekenkia, nereik brangių šviesinančių priemonių smile.gif  o dažau su welaton 12/1, ir nesigauna geltoni.
Papildyta:
sveikute smile.gif  pabandyk su welaton 12/1 man nesigaudavo geltonai. Jau 6m esu blondine cool.gif  o kai ima ryžuoti, geltonuoti pasidarau kaukę su citrina ir palaikau 15min, iškart nuima visą geltonumą thumbup.gif

Įdomu čia su ta citrina, reikės gal pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
as irgi susidomejau ta citrina, kita syki bandysiu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=wawyte13,2009 03 22, 00:13]
sveikos, mergaites. Daba po 6metu buvimo blondine galiu patvirtinti kad išsaugoti gražius šviesius plaukus nėra lengva g.gif buvau jau nusivylusi, plaukai ėmė tamsėti, ryžėti... unsure.gif man kirpėja patarė retkarčiais pasidyti kaukę(nesvarbu kokios firmos, rūšies), prieš tai įsispaudus paprastą citriną į ją ir palaikyti prieš plovimą kokia 15min. Tikrai pašviesėja paukai, o ir nekenkia, nereik brangių šviesinančių priemonių smile.gif o dažau su welaton 12/1, ir nesigauna geltoni.

O kokia tavo naturali spalva, kad paima tie welaton? Saknys kokio tamsumo?
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif o as manau kad citrina laaaaabai issausins plauka... Nebandyciau tos kaukes schmoll.gif Bet cia tik mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
[quote=BOMBONKE smile.gif,2009 03 21, 22:56]

JO mazdaug puse ant puses skiedziau 4u.gif
Atsakyti
[quote=Melajja,2009 03 22, 14:01]
[quote=BOMBONKE smile.gif,2009 03 21, 22:56]

JO mazdaug puse ant puses skiedziau 4u.gif
[/quote]

O čia būtina taip skiesti? Blogai labai, kad aš plaunu, kaip paprastu šampūnu? smile.gif nes aš niekur negirdėjau kaip reikia taisyklingai naudoti jį, pati čia taip sugalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 22, 15:14)
O čia būtina taip skiesti? Blogai labai, kad aš plaunu, kaip paprastu šampūnu? smile.gif nes aš niekur negirdėjau kaip reikia taisyklingai naudoti jį, pati čia taip sugalvojau  blush2.gif

seip ant butelio neraso kad reik skiest,atvirskciai dar palaikyt 5 min,bet jis grynai violetinis,o man pilka baisiau uz ryza,tai neatskiedus as jo neisdrysiu naudot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Matau apie pilkintojus diskutuojat mirksiukas.gif Siaip jie naudojasi yvairiai - vienos kirpejos skiedzia su vandeniu, tik perpila plaukus ir palieka. Kitos kaip su sampunu praplauna. As pati nezinau, kaip naudoti jy. Kazkada nusipirkau L`oreal, tai kaip sampuna uzsipyliau, 3 min. palaikiau ir gavausi zila biggrin.gif Nuo to laiko y pilkintojus net ziuret nenoriu, tai stovi dabar pilnas beveik buteliukas Keune biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 22, 14:29-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 22, 14:29)
seip ant butelio neraso kad reik skiest,atvirskciai dar palaikyt 5 min,bet jis grynai violetinis,o man pilka baisiau uz ryza,tai neatskiedus as jo neisdrysiu naudot doh.gif  lotuliukas.gif

Na mano rašo laikyti 1-3 min smile.gif nebijok, bandyt pradžioje mažiau palaikyt, pažiūrėsi kas gausis smile.gif nes mano irgi tamsiai violetinis toks, pirmą kartą baisu buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 22, 15:10)
Matau apie pilkintojus diskutuojat mirksiukas.gif  Siaip jie naudojasi yvairiai - vienos kirpejos skiedzia su vandeniu, tik perpila plaukus ir palieka. Kitos kaip su sampunu praplauna. As pati nezinau, kaip naudoti jy. Kazkada nusipirkau L`oreal, tai kaip sampuna uzsipyliau, 3 min. palaikiau ir gavausi zila biggrin.gif  Nuo to laiko y pilkintojus net ziuret nenoriu, tai stovi dabar pilnas beveik buteliukas Keune biggrin.gif

tai gal nori parduot? biggrin.gif
Atsakyti